Şimdi Ara

Hiç Arkadaşım Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Öncelikle. 17 Yaşındayım Ramazan'ın Ortalarında Doğduğum Günden Beri Bulunduğum Yerden Taşındık. Burada Hiç Arkadaşım Tanıdığım Yok Diyeceksiniz Eski Arkadaşların Okul Arkadaşların Felan ama Hergün Hergün Her İstediğin Vakitte Onların Yanına da Gidilmiyor Yani Anlıyacağınız Burada Gerçekten Çok Yalnızım Hiç Kimseyi Tanımıyorum Arada Bakkala Falan Gidiyorum yada Sırf Birilerini Tanımak İçin parka İniyorum ama yok olmuyor ne onerirsiniz daha önce başına gelen varmı ?

• 4 sene önce yazın yazlıkta kızlı erkekli 10-15 kişi oturuyoruz. Bir kız geldi yanımıza ve dedi ki benim arkadaşım yok sizinle takılsam olur mu. Olur dedik bizde sonra baya eğlendik. Aktif olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Laurent

4 sene önce yazın yazlıkta kızlı erkekli 10-15 kişi oturuyoruz. Bir kız geldi yanımıza ve dedi ki benim arkadaşım yok sizinle takılsam olur mu. Olur dedik bizde sonra baya eğlendik. Aktif olmak lazım.

İşte ben diyemem utanması olmayan ben utanırım hem hayır derlerse daha kötü olmaz mı
  • freygi F kullanıcısına yanıt
    İnsanlar kötü kalpli değil ki denemeden bilemezsiniz. Ama utanmak sorun biraz evet.

• Hocam aynı illerdeysen ben seninle arkadaş olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Laurent

İnsanlar kötü kalpli değil ki denemeden bilemezsiniz. Ama utanmak sorun biraz evet.

Haklısın da. Bilemiyorum birde bizim burda çevre gerçekten çok kötü kekolar birine çatmak için yer arıyor daha bu sabah az daha kavga ediyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

Hocam aynı illerdeysen ben seninle arkadaş olurum

Hangi şehirdesin dostum
  • hangı ıle tasındınız
  • Hangi il ?
  • bende asosyalim bende ramazanda doğdum
  • Tr.Antalya.07

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.