Şimdi Ara

Hidrojen Dönüşüm Kitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm araçlara (benzinli*dizel yada lpg li) hidrojen dönüşüm kiti takan bir firma var matepede,
    araç tipine göre %20-40 yakıt tasarrufu garanti ediyorlar.
    1600cc araçlar için dönüşüm kiti maliyeti 2150 tl..
    araçlarda safsudan elektroliz işlemi ile hidrojen gazı elde edip bunu motor yakıtına ilave ederek daha iyi yanma ve yakıt tasarrufu yapabilen sisteme ait birkaç önemli dokuman video ve projeyi amerikadaki bir siteden satın almıştım yıllar önce. bu konuda bilgisi*ilgisi *merakı olan arkadaşlar ile paylaşımda bulunmak veya ortak proje geliştirmek istiyorum.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır...Kendi hidrojen yakıt kitimizi yaratalım diye düşünüyorum, hayalci veya idealist olmaya ne dersiniz.
    http://www.ucrhidrojen.com

• BAhsetmiş olduğum Hidrojen dönüşüm kiti dokumanları tamamen ingilizcedir, araç tiplerine göre ( karbürator*enjeksiyon vs. ) analatımları vardır.
    özellikle elektronik beyinli modern araçlar için elektronik kart ve sensorler gerekli olmaktadır. kart imalatı ve araca montaj için araç tamiri ve elektrikten analyan arkaşadaşlara ihtiyaç vardır. en önemlisi bu bir ekip projesi olmalı dilyene herkes katkı sağlamalı ve son aşamada işe ortaklık için katkı sağlayabilmelidir. ( gerçek bir şirket kurup bu işe yatırım yapmaktan bahsediyorum)
    ilgilenenlerden mesaj bekliyorum.
  • enerji yoktan varedilemez, haa bu işlem yanma verimini yükseltiyordur ona bir şey diyemem.
  • yoktan var edilen bir enerji sözkonusu değil saf suda bulunan oksijen ve hidrojenin ayrıştırılması ve elde edilen hidrojenin yanma odasına katkı maddesi olarak gönderilerek daha yüksek ve verimli bir yanmanın sağlanmasından bahsediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karbon kanister valfi ve lpg
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.