EVET ARKADAŞLAR BAŞLIK TAKİ GİBİ HİTMEN2 SİLEN ASSAİSİNT AÇARKEN ŞÖLE BİR HATA ALIYORUM Hitmen2 silent assaisin exe çalışmayı durdurdu... çözüm yokmu her siteye her yabancı sitelere herkese sordum cevabı kımse bulamamıs yardım lutfen pc win7 uyumlulugun hepsınıdenedım 640.480 ekranda denedim fakat olmuor veri yürütme engelleyicisindende olmadı lütfen bi cevap bulun arkiler yalvarırım ya her hitmende oluo örneğin hitmen contracts hitmen codename67 sanıırm boleydı ismi her nese çozumu olan? cok acil lütfen bi arki de aynı sorunu almıs fakat dediki antiviriüsleri kapattım oldu dedi eset kullanıorm nasil kapatcam
Yönetici olarak çalıştırmayı dene ESET'i kapatmak için de, ESET'in penceresini aç önce. Sonra görev yöneticisini aç, işlemler kısmından ESET'i sonlandır kapanır.
denedim kardeşim bu arada esed nod 32 kapatma derken öle değil yani devre dışı bırakma
Belki Crackdandır %100 çalışan crack bilen warmı hitmen silent assaisinin Çözümünüzü,Ve Önerilerinizi Sabırla Bekliyorum Fakat %100 eminimki Bu Sorunu Çözemiyeceğim Lütfen Xp Ye Dön Demeyin çünkü bende isterm fakat Win7Ye alıştım ve xp çevirme cd yok forwat cd de yok
bu sefer dvre dşı bıraktım fakat değişen bişe olmadı of allahım ya şu oyunu bi düzgünce oynayamadım kafayı yiycem
Konu Güncel!!
Konu Güncel
Şu smileleri biraz düzgün kullanabilirsen iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: skdaj
Şu smileleri biraz düzgün kullanabilirsen iyi olur
adam resmen similasyon :)
smileylerin hoşuma gitti teşekkür ederim ama sorununu bilemiyorum.
Oyun ripmi?Eğer oyunla ilgili bilgi vermezsen (Sürüm gibi) kimse sana yardım edemez.
ripmi derqen? neyse arkadaşlar cevaplarınız için saolun ama bence bunun çözümü yok ben xpsp3e döncem her oyunu açıyor ha birde internetten indirsem xp sp3ü pc xp sp3 olurmu veya virüs felan bişeyler olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme