Şimdi Ara

Hız sorunu(modemde 51mbps kullanıcıda 15mbps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır hız sorunu yaşıyorum modeme kadar 51mbps internet geliyor fakat hız testi yaptığımızda 15mbps den yukarı çıkmıyor. 4 veya 5 kere arıza kaydı oluşturduk hepsinde modeminizde sıkıntı var dediler. Modem olarak tp-link vr200 kullanıyoruz. Farklı bir vdsl2 modem denedik aynı hızları aldık değişen hiçbir şey olmadı. Kendi modemi farklı bir vdsl2 hattında denediğimde modemde hiçbir hız sorunu yaşamadım. Her oluşturduğumuz arıza talebinde topu bize attılar fakat ne hattımızda ne de modemde hiç bir sıkıntı yok. Sanki akn ye takılmış gibi hatta trafik kısıtlması var şuanda. Forumda benim gibi aynı sorunu yaşayan baya olmuş ama bazıları çözülmüş galiba. Bende çözüm istiyorum @TurkNetDestek

• Klasik türknet, bence en iyisi sizin için iss değiştirmek olur netspeed önerimdir.
  • Modeme ne ile bağlanıyorsunuz, Cat 4 ya da Cat 5 kablo ile Ethernet bağlantısı ile deneyin. Kablosuz bağlantıda kayıplar olabiliyor.
  • Diğer konuda çözülmüş Turknet'in güncelleme yapması gerekiyormuş:

https://forum.donanimhaber.com/turknet-hiz-sorunu-modemde-51mbps-kullanicada-15mbps--132061279#132061279

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.