Şimdi Ara

Hızlı Render Alabilen Video Düzenleme Programı Önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şuan Premier kullanıyorum. Yaptığım işlem ise kesip biçmek geçiş efektleri koymak, renk düzeltmeleri gibi işlemler oluyor.
    Arayüzünü gerçekten çok başarılı buluyorum lakin özellikle efektleri kullanmaya başladığımda Render süresi çok uzuyor.

GPU render'ı aktif edip onunla da denedim yine uzun ve bunun yan-ı sıra Kasam çok daha fazla ısınmaya başladı.

Nette biraz inceledim ama yine de son kullanıcının yorumları kadar doğru bir seçenek olmayacaktır.

CyberLink PowerDirector 14 Ultimate ve CAMTASIA Studio'nun video editörünün render aşaması hızlı sürüyormuş sanırım.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

------
    ekleme
    ------

15dk lık bir video yaptım. Preset Render ayarlarından 1080p 23fps Youtube ayarlarını seçtiğimde 2,5 saat sürüyor. Normal midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 9 Eylül 2016; 19:36:59 >

• Adobe Media Encoder ile yaptığınız premiere projesini render'larsanız daha kısa sürer.

AVS Video Editor en gelişmiş encoding seçeneklerini barındırdığından onu kullanmanızı öneririm ve kesip birleştirme, renk düzeltme, geçiş efektleri yapabilirsiniz. Geçiş efektleri konusunda premiere'den daha iyidir.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Yönlendirmelerinizle tekrar deneyeceğim.

------
    ekleme
    ------

15dk lık bir video yaptım. Preset Render ayarlarından 1080p 23fps Youtube ayarlarını seçtiğimde 2,5 saat sürüyor. Normal midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 9 Eylül 2016; 19:36:46 >
  • Avs Video Editor ile kalitesi bozulmadan en fazla 40 dk sürecektir. Deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.