Şimdi Ara

HIZLI RÜTBE ATLAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunda bir şekilde hizli rütbe atlayabilir miyim ? bunun bir taktiği falan var mı ?

• 1 lvl isen daha önünde 144 lvl in var ve 45 lvlden sonra yani colonel olduktan sonra 230k istiyor lvl up için. bahtın açık olsun dostum

noshahr canals TDM gir oyna yada metro conguest oyna güzel oynarsan iyi ve sağlam puanlar alabilirsin. COLONEL den sonra zaten açılacak bir şey kalmıyor.

bir şey daha: Oyundan zevk almaya bakın hocam lvlini kd sini falan fazla takmayın derim yani şahsen ben öyle yapıyorum.
    iyi oyunlar.
  • 64 kişilik metroya gir assault ile ölenleri rezle medpack at yerlere az ölmeye çalış.

Tabi bu şekilde oyun eğlence vermeyecektir. En iyisi lvli unutup oyundan zevk almaya çalışmak.
  • Colonel100 olacaksında nolacak.Millet taba basınca 100 görecek millet başka ?
  • Bence boşver,oyunun zevki kalmaz
  • Boşver 100lvl olma sakın sonra hile diyorlar Özellikle burda öyle tipler var sanki 100lvl olunca otomatikmen hile acılıyor
  • Premium varsa "Double XP" zamanlarında hızlanır süreç.
  • "jet whore" ol.
  • bu level takıntısı nedir ya ben bfbc 2 oynuyorum 30 levelim bütün silahlar açık daha level atlayıp napıcam keyfime bakıyorum
  • @Rmutsuru arkadaşımın dediğin en hızlısı denilebilir ayrıca
    TDM maplarda iyi exp veriyor zamanla lvl aldıkca madalyalar 10K her 100 kişi vurmanda (aynı silah ile) 2K ve oyundaki rozetlerde exp veriyor :)
  • düşününce evet doğru fazla lvl önem vermeyim ben en iyisi herkese teşekkürler
  • 64 kişilik Metro serverlarında oyna. Çok iyi xp kasılıyor.
  • şimdi ben önceden Nemesis Boosting diye birşey var buna kafa sarmıştım buyur videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=sd8wChkYKtk ama önermem ben sadece silahların ekleri için yapmıştım bunu ve banlanma riskin çok fazla. bence oyunun zevkini almaya bak. zevkini almaya başladıgında iyi oynamaya başlarsın ve exp hızlıca gelir. ayrıca tdm oynayabilirsin seri exp için
  • hocam hızlı rütbe atlamak sana bir şey kazandırmaz hele adam öldürmeden sadece ek işlerle kazanılan puanlarla rütbe atlamak oyunda zaman kaybı benim için tabi ki mermi atacaksın adam kaldıracaksın şu da var silah kazanmak silah eklentisi kazanmak için yapacaksan doğal git metroya yere mermi kutusu at yada sağlık kutusu puanları fazlasıyla toplarsın
  • Zaten oyunda level fazla önemli değil :)
  • Level olayı insanları kandırıp oyunda fazla zaman geçirmesinin sağlamak için yapıldı
  • sırayla oyna hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: fda84

sırayla oyna hepsini

güzel hort hocam
  • Cahilliğime verin. Multiplayer oynamak için orjinal mi almak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Cahilliğime verin. Multiplayer oynamak için orjinal mi almak gerekiyor.

ayneen öyle.paraya hafif kıyıyorsunuz oynamak için.ama emin olun değiyor.kulaklığı takınca adeta bi savaş alanı bkz:battlefield
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.