< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 10 Şubat 2020; 13:35:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 10 Şubat 2020; 13:35:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Euro'yu, TL'ye çevirmek de değişik bir kafa yapısı...
Sen Almanya'da TL mi kullanıyorsun? 35 Euro, Almanya'nın 35 TL'si |
Nerelisin sen gardas?
Montreux Lausanne arasinda 9 kagit veriyorum ben, ne 35 eurosu ? Tum ulke sinirsiz ulasim karti da 240 kagit ? Biraz akilli sallasaniz da komik duruma dusmeseniz eh ? **user bu noktada cevap verdigi kullanicinin adini gorur** heee tamam, devam etsen mesajimi yok say. |
Birisini sadece bloklamak için telefondan giriş yapacağımı düşünmezdim ama hayat işte
|
Onun marş basmaz böyle şeylere, işine gelmez çünkü. Öyle değil mi ibooo.
|
çakma gurbetçi yalanlarına devam ederken avrupadaki ulaşım ücretlerindeki euro yu (ki söylediği miktarlar da yalan) tl ye çevirip normal göstermeye devam edyor
|
Daha once dolmus parasi gibiymis. 37.5 TL yapiyor bir bilet(5,5 Euro)
5 Euro ya kusura bakmayin da Avrupa nin neresinde bilet var? Bir sehirden, baska bir sehre gitmek isterseniz 230 TL(35 Euro) Odemek zorundasiniz en az! Mukemmel Avrupa nin, mukemmel sistemi iste. Ilk tarifelerde gunluk 5-6 TL gibi bir paraya geliyordu yani 1 Euro. Ayip yani, dolmusa biner gibi binen insanlar varmis forumda yazdilar. Ihtiyaci olanlar bilet bulamiyorlarmis. Simdi o sorun cozuldu. Bedavaya gitmek istiyoruz deyin, siz de rahat edin. Kimsenin derdi zam degil, dolmus parasi vermek istiyorsunuz. |
Inanilmaz bilgisiz bir yaklasim, tamam gel o zaman Turk Lirasini bire bir sekilde cevir kardes, ne diyeyim sana.
Cok pahali geliyorsa binmeyin ne diyeyim. Sonucta hizli tren bu, yani normalden cok daha hizli ve luks bir tren. Ekmek degil su degil, otobus var, araba var bir suru opsiyon var. |
Senin yazdıklarından bilgi fışkırıyor. Euro'dan bahseden sensin... Almanya'da TL kullanmıyorsun. TL'ye çevirmeyeceksin
Almanya'da %238 zam gelen bir şey söyle bakayım? Sana ne isteyen istediğine biner. Daha düne kadar herkes kullanıyordu da sorun yoktu, şimdi mi ucuz olduğu anlaşıldı? Araba var, Otobüs var demişsin... Sanırsın onlar çok ucuz! Kimin yan hesabısın bilmiyorum ama işin gücün bölümü trollemek |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Şubat 2020; 16:47:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 10 Şubat 2020; 15:46:36 > |