Şimdi Ara

Hızlı Trendeki yüzde 238 zam adalet içinmiş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

TL'yi; Yazın Türkiye'ye gelip, öldü pahasına tatil yaparken, Gayrimenkul alırken kullanacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet de adil. Herkes bu ülkede hakettiği gibi yaşıyor. Sanki halk komple einstein de bizi anguslar yönetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Inanilmaz bilgisiz bir yaklasim, tamam gel o zaman Turk Lirasini bire bir sekilde cevir kardes, ne diyeyim sana.

Cok pahali geliyorsa binmeyin ne diyeyim. Sonucta hizli tren bu, yani normalden cok daha hizli ve luks bir tren. Ekmek degil su degil, otobus var, araba var bir suru opsiyon var.

Alıntıları Göster
    Böyle nasıl desem bilemiyorum. Senden cağıl cağıl cahillik akıyor. Boşluğun hakkını veriyorsun tebrik ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lynxed kullanıcısına yanıt
    Şu Akca nasıl bir insan gerçekten merak ediyorum..Bu kadar kısa sürede bu kadar nefret ettiren mesajlar yazan 2. kişi bu adam.1 NoyanDervis 2 bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Şu Akca nasıl bir insan gerçekten merak ediyorum..Bu kadar kısa sürede bu kadar nefret ettiren mesajlar yazan 2. kişi bu adam.1 NoyanDervis 2 bu...
    Nefret değil ki bende acıma duygusu oluştu. Beynimizin %0.01ini bile nasıl kullanamayız diye video çekip youtubea örnek gösteresim var.

• Lynxed kullanıcısına yanıt
    O başka..

O kadar gıcık o kadar pişkin mesajlar atıyorlar ki acımak ne kelime yani.Hani yolda yanımda biri bunları bu şekilde dese ne yaparım bilmiyorum.Diğerlerinden farkları bu mesela.Bazıları ile eğleniyorsun falan ama bunlar ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

O başka..

O kadar gıcık o kadar pişkin mesajlar atıyorlar ki acımak ne kelime yani.Hani yolda yanımda biri bunları bu şekilde dese ne yaparım bilmiyorum.Diğerlerinden farkları bu mesela.Bazıları ile eğleniyorsun falan ama bunlar ile..
    Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına diye bi söz var ya heh bizim hem sinirlerlerimiz zıplıyo hem de adabımızı bozup ceza alıyoruz. Napalm Allah da bizi böyle boşlarla sınıyor demek ki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.