Şimdi Ara

Hızlıal Banka Puanlarını Hesaba Atma (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
9.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • validenin kart kopyalandı.. 77 hızlıal da vardı

kendiminde puaları var ama ona ait tutar bu

en son farklı kişilerin puanları aynı anda kullanılınca iptal ediyordu hızlıal alışverişi..bundan dolayı birleştirip 1gr altın almak riskli geldi

puanı geri istesem kart noya iade edilir gibi geldi..

sanki askıda kalır gibi geliyor bana iade de puan..

(kargo gönderiyor a kişisi.. b kişisine.. a kişisi evi taşıyor bu arada

b kişisi geri gönderiyor aynı adrese beğenmediği için.. kargocu adreste kimseyi bulamıyor..kargocu bu evde ki insan nerde derdine düşmez.. geri gönderir.. bu arada iade eden de gönderirken nasıl olsa alıcıya gider diye kendi adresini yazmamışsa kargo ortada kalır..)

ekstrem bir örnek oldu ama en iyi cevabı banka mı verir acaba
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

MH sorun isterseniz,bir de.Ama kargo ortadan kayboluyor sizin dediğiniz şekilde,niye kaybolsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizlalda 600 tl lik puanım var parçalı.hangi bankalardan gönderdiğimi hatırlamıyorum.ufak miktarları iade ettim akbankmış hemen geldi.sadece 1i farklı banka sanırım gelmedi henuz.ama bu küçük miktarlar normal alışveriş puanlarımdı.kampanyadan kazanılan süreli puanlar var ki en azı 75 lira şimdi geri istesem gelir mi süreli olanlar bilmiyorum.mesela axsessten gelen 350 lira var.altın alayım desem ona da korktum.
  • 35ben35 kullanıcısına yanıt
    kampanyadan kazanılan süreli puanlar da geliyor ama aynı gün harcamalısın axseste öyle diğer bankalar ise sorun olursa kayıt oluşturursun yatırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

kampanyadan kazanılan süreli puanlar da geliyor ama aynı gün harcamalısın axseste öyle diğer bankalar ise sorun olursa kayıt oluşturursun yatırırlar

tesekkurler
  • Hızlıal battı mı, puan biriktirme devam ediyor anladığım kadarıyla ?
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    puan biriktirilebiliyor ancak temkinli olunmalı ne olcağı belli olmaz gitti gidecek yani
  • 10 gün oldu parafcard puanları geri iade ettim daha karta yuklenmedi, hizlial dada yok. daha önce geri iade eden varmı kredi kartı puanlarını ne kadar sürede geliyor geri karta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde aynı gün içerisinde iade ediyor. Ben Axess deniyorum sürekli.
    En geç 3 gün sonra iade edildiğini hatırlıyorum.
  • Kredi kartı puanımla 21 eylülde yaptığım 120 tl alışveriş sonrası ürün teşhir gelince iade ettim. Hala iadesini bekliyorum puanların. gelen giden olmadığı gibi artık mesajlarıma cevap bile vermiyorlar.
    Şikayetvar vs yazdım tınlayan yok.
    Aman dikkat!
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    benim oldu. kapattırdığım kartıma puan iadesi yaptım. puan aylardır geri gelmedi. hızlıal biz x tarihinde gönderdik diyor, vakıf ise bizim hesabımıza gelen giden bir şey yok diyor.

bunun dışında farklı bir durum daha var. daha önce karta toplu puan iadesi yapmıştım. puanlar gelmiş, vakıf efendi puanları silmiş. bana mh yetkilisi "bazı müşteriler puanlar silinmesin diye böyle şeyler yapıyor" dedi. kendisine "kampanya içeriklerinde, <<zamanında kullanılan>> puanların deadline süresinden sonra iadesiyle ilgili bir prosedür bulunmadığını, silinmesinin tamamen sözleşmeye aykırı olduğunu" usülüne uygun şekilde anlattım. sorun çözüldü fakat son olarak yanlışlıkla kapattığım karta gönderdiğim puan hadisesi patlak verdi. müşterilere kendince uyanık muamelesi yapan banka, kural dışı davranmaya devam ediyor. bilmiyorum ne olacak bu işin sonu.
  • arkadaşlar worldpuanlarımın son kullanma tarihi bugündü ve yarım gram altın aldım, site tarafından bir sıkıntı çıkar mı? Altın almakla alakalı bir problem mi var?
  • Hızlıal ile ilgili problem nedir ? Şimdi puan yüklemesek mi diyorsunuz gençler ? Bir de şunu sorayım. Farklı farklı kartların puanlarını yükleyip tek siparişte kullanabiliyor muyuz ? Teşekkürler
  • arkadaşlar konu açacaktım bilmediğimden buraya yazıyorum..hızlıalda 150 tl banka puanı biriktirdim..hepsi vakıfbank world karttan parça parça ve değişik kartlardan..

güya harddisk alacaktım ki firma battığı için iflas erteleme istedik genel müdürümüz ve diğer müdürler ürün tedarik etmek için uğraşıyorlar diye mesaj yazdılar..telefonları açmıyorlar iletişim sadece mesajla oluyor..bana dediler ki hızlı gönderi olan ürünleri alın onlar elimizde olan ürünler saat 16:00 a kadar alırsanız hemen kargolarız..

sırf puanım yanmasın diye flaş bellek hafıza kartı diş macunu filan aldım hepsi hızlı gönderiydi güya..1 gün geçti 2 gün geçti baktım göndermiyorlar mesaj yazdım ürünler elimizde yok iptal edin dediler..bende iptal etmem sizi mahkemeye vercem bende adliye personeliyim dedim..5 üründen 3 ü iptal edilmiş ikisini güya hazırlıyorlardı.paramı ve puanlarımı iade ettiler.bende iade olan puanlarla tekrar ssd aldım ve bir miktar da para ödedim.aldıklarımın hepsi hızlı gönderi güya..

elimizde hiç ürün yok site güncel değil ondan hızlı gönderi yazıyor dediler.aldığınız ürünler elimizde yok hızlı gönderi olan ürünleri seçin değiştirelim dediler.bende küfür ettim aldığım ürünler zaten hızlı gönderi ürünler dedim biri öyle söylüyor biri böyle..

hızlı gönderi ürünler mesela bilgisayar veri depolama kısmında 7 tane hızlı gönderi var 6 oluyor 4 oluyor artıyor azalıyor demek ki site güncelleniyor..

sonuç olarak ssd ve kısmen gönderilecek siparişleri de iptal ettiler puanlarımı iade etmişler param iade olacak..150 tl banka puanım ve sitenin kendi puanları birikip 4.5 tl de o vardı onu iade etmeişler ve kendi puanlarını silmişler sanırım göremedim..böyle bir kısır döngü..

şimdi bunlara dava açsam ne olur puanları iade etsem karta yanar mı çünkü puanın bir süresi vardı o süre geçti bende hızlıala aktarmıştım iade etsem süresi geçti yanar mı..

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Hızlıal ile ilgili problem nedir ? Şimdi puan yüklemesek mi diyorsunuz gençler ? Bir de şunu sorayım. Farklı farklı kartların puanlarını yükleyip tek siparişte kullanabiliyor muyuz ? Teşekkürler

Hesaba kesinlikle yeni yükleme yapmayın. Siparişler uzun süredir doğru dürüst gönderilmiyor. Şuan iadeler falan sorun oluyor, iflas erteleme nedeniyle hesabımızda bloke var diyorlar. İade için uğraşmak zorunda kalırsınız.
  • storm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk durumun birebir aynısı bende de oldu. Hızlıal iade yaptık diyor. Nuvo'yu arıyorum bize gelen bir şey yok diyorlar. Aylardır böyle. Puanların üstüne yattılar.
  • cepteteb puan kullanımı bugün son ne yapsam puanı hizliala atsam bugün, yarın puan iade alıp kart ile harcama yapabilirmiyim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

cepteteb puan kullanımı bugün son ne yapsam puanı hizliala atsam bugün, yarın puan iade alıp kart ile harcama yapabilirmiyim,

zor bir ihtimal, bence başka yerde kullanın çünkü hızlıal ne siparişleri yolluyo ne de puan iadesi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

cepteteb puan kullanımı bugün son ne yapsam puanı hizliala atsam bugün, yarın puan iade alıp kart ile harcama yapabilirmiyim,

aman hocam hızlıal dan uzak dur derim diğer bir konuda da yazdım. bu ara sıkıntılı siparişler iptal ediyorlar 1 ay için de iade diyorlar. ocakta mahkemeleri varmış ürün tedarik şubatta dediler. 168 tl puan vardı baklım ne olacak akıbetimiz.

diğer konu.

https://forum.donanimhaber.com/hizlial-puanlari-iade-etmiyor--122475735-2
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.