Şimdi Ara

HK PSN'de PAYPAL ÇALIŞIYOR. [DUYURULUR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizzat simdi denedim 3 aylik plus aldim.

Hk Psnde Paypal Araciligi ile Enpara ile ödedim ve sorunsuz alisveris yaptim.

Hong Kong Psn Kullanan arkadaslara duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 8 Haziran 2016; 17:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Paypal hangi bölge hocam?
  • Hocam paypal hesap acarken Hong Kong olarak acin yetiyor.

Ip ban yok yani ulkemizden Hong Kong olarak hesap acarak girebilirsiniz.

Cogu kisi IP ban veya Ulke engeli koyarlar diyordu ama bugun denedim. Honk Kong olarak Hesap acip rahatlikla alabilirsiniz. Enpara kullananlarda Bu Actiklari hesaba kartlarini tanitim direk paypal araciligi ile cekim yapabilirler.

Teşekkürler hocam çok iyi haber bu Acaba endo psnde de paypal var mı? Varsa sanırım onda da aynı işlemi yapabiliriz.
  • Güzel haber inşallah sıkıntısız çalışır
  • Rica ederim. Duyurumuzu yaptik. Artik ilgilenen okur .

Endoda paypal gecmiyor hic.

O yuzden HK mantikli geliyor.

Normalde asya psn lerin ana merkezi hong kong psn dir.

Taiwan, malezya, singapur, vietnam, endonezya hepsi hong kong a baglı inşallah bu olay digerlerinede yansır kısa zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSN Türkiye Hesap Açma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    25$ Psn Usa hesabı 350TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defalarca yazıldı zaten bu endo psn ve hk psn konusunda. Yanlız hk paypalda banka kartı geçmiyor; kredi kartı gerekiyor. Enparayı kabul etmedi benim
  • Oo süper haber valla çok iyi oldu tr olmayan oyunlarıda burdan alırız hk çoğu şeyde endo dan ucuzdu yeni bir kapı iyi oldu

• Hk paypal acmama ragmen odeme yapamiyorum. Kartimi onayladim 6 tl cekti kartimdan paypal

Sorry, we can’t complete your purchase at this time
    Please return to the merchant and choose another way to pay.
    Return to Me

Ayni hatanin turkcesini kendi eski paypalimla da aliyordum odeme yaparken

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Defalarca yazıldı zaten bu endo psn ve hk psn konusunda. Yanlız hk paypalda banka kartı geçmiyor; kredi kartı gerekiyor. Enparayı kabul etmedi benim

Hayir enpara geciyor. Yukardada yazdim bizzat alisverisimi paypala enparayi tanitip aldim.

• yahu arkadaşlar herkes bir şeyler yazmış yaşayıp. paypal maypalı boşverip hk da geçerli gift kart alarak alışveriş yapamazmıyız. şu işlemi biri tane tane anlatamazmı acaba.. sabahtan beri onlarca sayfa yorum okudum kafam allak pullak oldu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Defalarca yazıldı zaten bu endo psn ve hk psn konusunda. Yanlız hk paypalda banka kartı geçmiyor; kredi kartı gerekiyor. Enparayı kabul etmedi benim

Hayir enpara geciyor. Yukardada yazdim bizzat alisverisimi paypala enparayi tanitip aldim.

paypal da cep telefonu istiyor dostum.. ne için istiyor sen o bölümü nasıl atladın?
  • www2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunu çözebildin mi acaba? Ben de paypal a kartı sorunsuz eklememe rağmen psn de bu hatayı alıyorum.
  • Onay için telefon numarası gerekirse AppStore dan TextPlus uygulamasını indirin. Size özel numara veriyor. Paypal için işe yarıyor.
  • hocam uygulamayı indirdim sanal numara verdi ama +1 ile başlıyor,,
    hk paypal da kayıt yaparken oranın alan kodu +852 ile başlatıyor ve değiştiremiyoruz??
  • betm kullanıcısına yanıt
    Baştaki 1 i yazmıyorsun hocam. Bu arada paypal kimliğimi doğrulamadığım için hesabımı kalıcı olarak kısıtladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon bilgisini atlayabildim, encardı tanıttım paypala para aktarımı yapmaya çalışıyorum,, deneme olarak ufak bir para aktararak 3 aylık plus alacağım bakacağım ne olacak
  • betm kullanıcısına yanıt
    Satın alımdan sonra kartı kaldırın derim, hesabınız kısıtlanırsa kartı bir daha kaldıramazsınız ve başka bir paypal hesabına ekleyemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: •Caddy

Satın alımdan sonra kartı kaldırın derim, hesabınız kısıtlanırsa kartı bir daha kaldıramazsınız ve başka bir paypal hesabına ekleyemezsiniz.

kartı onaylamak için 4 rakamlı kod gönderdik diyor ama kod nereye geliyor bir bilgi yok arkadaşlar?? sinir oldum tekrar kod gönder diye de birşey yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.