Şimdi Ara

Hobbyking alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar hobbykingden sipariş versem gelir mi? Gümrüğe takılır mı? Bu siteyi yakın zamanda kullanan oldu mu? ucuz hobi malzemeleri var ve sipariş vermeyi düşünüyorum, şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu konuda araştırma yapıyorum.
    Bu konuda bilgi edinebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arastir

Bende bu konuda araştırma yapıyorum.
    Bu konuda bilgi edinebildiniz mi ?

Maalesef hayır o yüzden sipariş vermiyorum. Başka forum sitelerinde güvenilir diyor ama çok eski tarihler yakın zamanda sipariş veren biri varsa teslimat nasıl?güvenilir mi? bir yorum yapsa yeterli olur aslında, bu sitede bazen çok iyi indirimlerde oluyor.

• Bu zamana kadar alıpda gelmeyen ürünüm olmadı toplamda 500$ yakın alışveriş yaptım, hatta 1 ay sonra bozulan kumanda için 2/3 ödeme bile yaptılar. Ürünler iki warehouse da olabiliyor avrupadan olanlar 1 haftada çinden gelenler 4 hafta civarında geliyor türkiye ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 19 Eylül 2017; 15:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

Bu zamana kadar alıpda gelmeyen ürünüm olmadı toplamda 500$ yakın alışveriş yaptım, hatta 1 ay sonra bozulan kumanda için 2/3 ödeme bile yaptılar. Ürünler iki warehouse da olabiliyor avrupadan olanlar 1 haftada çinden gelenler 4 hafta civarında geliyor türkiye ye

Çok teşekkürler.

Bende kumanda alacağım ancak kumanda biraz pahalı (400 $) bu nedenle nasıl bir vergilendirme olur veya geri döner mi bilemiyorum.
    Destek olabilir misiniz ?

DHL üzerinden getirtsek herhalde vergileri hallediyorlar.
    Normal gelse ptt reddeder mi acaba ?
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Biraz şans işi benim kumanda alıcı verici bir kaç parça vardı tek kutu içinde 300$ civarı ödeme yapmıştım gümrüğe takılmadan geldi ,aynılarını başka arkadaşım aldı onunkiler takıldı.

Gümrüğe takılırsa eve ihbarname geliyor gümrüğe o belgeyle gidip vergisini ödeyerek alabilirsin, ortalama ödediğin rakamın %20 -%40 arası vergi çıkıyor oradaki memura bağlı

Alırken gümrüğe beyan edilecek rakamı seçebiliyorsun hobbyking sitesinden galiba 30$ dan sonrası takılıyor 25$ civarı seç çokta düşük olursa büyük kutu dikkat çekmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

Biraz şans işi benim kumanda alıcı verici bir kaç parça vardı tek kutu içinde 300$ civarı ödeme yapmıştım gümrüğe takılmadan geldi ,aynılarını başka arkadaşım aldı onunkiler takıldı.

Gümrüğe takılırsa eve ihbarname geliyor gümrüğe o belgeyle gidip vergisini ödeyerek alabilirsin, ortalama ödediğin rakamın %20 -%40 arası vergi çıkıyor oradaki memura bağlı

Alırken gümrüğe beyan edilecek rakamı seçebiliyorsun hobbyking sitesinden galiba 30$ dan sonrası takılıyor 25$ civarı seç çokta düşük olursa büyük kutu dikkat çekmesin

Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Örneğin sipariş vereceğim ürünler parça başı 25$ civarı her bir siparişi birer gün arayla versem sorun olur mu? Gümrüğe takılmaması için.

• hobbyking piyasanin en guvenilir firmalarindandir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhancekic O kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz ayrı ayrı sipariş vermen
  • Yardımlarınız için teşekkürler. En kısa zamanda sipariş vereceğim.

• her sipariş kargoya verildikten sonra alın ya da belirtin ayrı kargolansın, üstüne düşük yazılsın vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arv3lo

her sipariş kargoya verildikten sonra alın ya da belirtin ayrı kargolansın, üstüne düşük yazılsın vs

Ne demek istediğini tam olarak anlamadım.

• vay be yıllar geçmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.