Şimdi Ara

Hocalara Geldik LTİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalara geldikten LTİ dinleyen var mı acaba ? çok seri anlatılmış gibi geldi buradan dinleyip 345 çözerek konuyu halletmek mümkün mü ? LTİ toplam 7-8 saatte anlatmış burda LTİ ye debelenmek vakit kaybımı sınavda bana net getirebilecek düzeye çıkarır mı emin olamıyorum çünkü şu konu anlatımı ve soruları 1 haftada bitirmem mümkün neredeyse..

• Tonguç da limit 4 dakika hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvgrsn

Tonguç da limit 4 dakika hocam
    Hocam işte bundan şüphe ettim vakit sorunum var ve trigonometri vesaire gibi kalan ciddi konularım var edebiyatım zayıf vesaire ve 20 küsür gün var.
    Hocalara geldik kanalını sağda solda okudum diye hatırlıyorum negatif yazılar çok yoktu buna istinaden kafamı çeldi bi anda mantıklı mı diye yetiştiği kadarıyla eğer izleyip LTİ den net bile çıkartmamı sağlamayacaksa hiç bulaşmayacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurgo -- 22 Mayıs 2019; 13:26:54 >
  • dinlemedim ama zaman azaldığından dolayı dinleyebilirsin fakat iyi bir temelin yoksa kesinlikle çok soru çözen bir kanaldan izlemeni öneririm ondan sonra 345 i çözmek yerine(1000 soru filan vardır diye tahmin ediyorum)acil lti denemesini çözersin (360 soru )şu zamanda vakit çok değerli o yüzden doğru harcamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: malefizz

dinlemedim ama zaman azaldığından dolayı dinleyebilirsin fakat iyi bir temelin yoksa kesinlikle çok soru çözen bir kanaldan izlemeni öneririm ondan sonra 345 i çözmek yerine(1000 soru filan vardır diye tahmin ediyorum)acil lti denemesini çözersin (360 soru )şu zamanda vakit çok değerli o yüzden doğru harcamak gerek
    Şuan elimde acil lti denemeleri var böyle bir planı uygulamaya dökmeyi düşünmüştüm açıkçası peki ilyas güneş üstüne sadece acil denemeleri ile lti halledilebilir mi ?

Ek ; İnsanlar aylarca emek veriyor mucizeler beklemiyorum tabi ki fakat totalde 10 LTİ sorusundan 4-5 tanesini bile çözebilsem benim için ciddi bir artış demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurgo -- 22 Mayıs 2019; 13:33:41 >

• ugurgo U kullanıcısına yanıt
    insanlar aylarca emek veriyor doğru fakat mantığını iyi oturtursan yapılmayacak bir şey değil zaten bayağı bir hafifletmişler o yüzden düzgünce çalışırsan neden olmasın ayrıca ilyas güneşi forumda duymuştum öneriliyordu ve eğer anlatımı hoşuna gittiyse ve bol soru çözüyorsa dinleyip+acil lti yaparsanız halledersiniz bir de bir yeri anlamadan başka bir yere geçmeyin sıra sıra ilerleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: malefizz

insanlar aylarca emek veriyor doğru fakat mantığını iyi oturtursan yapılmayacak bir şey değil zaten bayağı bir hafifletmişler o yüzden düzgünce çalışırsan neden olmasın ayrıca ilyas güneşi forumda duymuştum öneriliyordu ve eğer anlatımı hoşuna gittiyse ve bol soru çözüyorsa dinleyip+acil lti yaparsanız halledersiniz bir de bir yeri anlamadan başka bir yere geçmeyin sıra sıra ilerleyin derim
    Hocam zaten halletmem gereken bir kaç yer var oraları iyice oturtup geçeceğim her şeyden yarım alıp sınavda sıkıntı çekeceğime bi iki konuda yetişmez gözüyle bakıyorum şuan.. Bol teşekkürler ve evet ilyas güneş çok daha ayrıntılı anlatmış LTİ yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    rica ederim,başarılar
  • Lti için bildiğim en iyi kanallar
    Eyüp B
    Atölye matematik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalk

Lti için bildiğim en iyi kanallar
    Eyüp B
    Atölye matematik
    Atölye Matematik hem seri hem güzel duruyor hocam eksiklerden sonra o da olabilir LTİ beni deli ürkütüyor ama bu sene çok hafiflemiş sanırım..
    Geçen seneye göre inanılmaz hafif

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence atolye matematik hogdan daha iyi, seviyesi kötü olan bir öğrenci olarak oradan trigonometriyi anladım şimdi de ltiye başlıyorum nihayet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.