Şimdi Ara

HOMEND 1401 GRILLIANT CAM IZGARA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
15.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mightywings

Kullandığım en iyi elektrikli ızgara. Cam yüzeye yapışma konusunda yağsız etlerde problem oluyor, temizlik için ise pişirdiğiniz ürünleri üzerinden aldıktan sonra hemen spatulası ile yağları kazırsanız yanıp koku yapmaz ve yapışık kalmaz. Bir tek duman problemi var ama aspiratör altında kulanırsanız sorun olmuyor. Tabi en güzeli balkon. Ete göre daha kısa sürede pişen deniz ürünleri ve sebzeler için düşük ayarda çalıştırabiliyorsunuz, 6 kademe sıcaklık ayarı var.

Faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
    Ürünü alma aşamasındadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç yerde 330-350.-TL arası fiyatlarla satılıyordu ancak sahibinden.com'da bir satıcıdan bu ürünü 250.-TL'ye buldum ve satın aldım. ( orjinal kutusunda ve açılmamış )
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bir kaç yerde 330-350.-TL arası fiyatlarla satılıyordu ancak sahibinden.com'da bir satıcıdan bu ürünü 250.-TL'ye buldum ve satın aldım. ( orjinal kutusunda ve açılmamış )

hayırlı olsun.

SS ler beklenmekte.

hem ürünün. hemde yaptığın yemeklerin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Bir kaç yerde 330-350.-TL arası fiyatlarla satılıyordu ancak sahibinden.com'da bir satıcıdan bu ürünü 250.-TL'ye buldum ve satın aldım. ( orjinal kutusunda ve açılmamış )

hayırlı olsun.

SS ler beklenmekte.

Teşekkür ederim.

Yakında yeni evimize taşınacağız aslında bu ürünü orası için almıştım.
    Mangal yapmak apartmanda yasak olduğundan ve de zahmetli bir iş olduğundan yeni evin terasında bununla güzel ızgaralar yapacağımı düşünüyorum.

• valal ne diyeyim benimde listemde ama. şuan için alacak durumum yok.

o yüzden muhtemelen balkona bir ufak tüp alayım . :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

hayırlı olsun.

SS ler beklenmekte.

Teşekkür ederim.

Yakında yeni evimize taşınacağız aslında bu ürünü orası için almıştım.
    Mangal yapmak apartmanda yasak olduğundan ve de zahmetli bir iş olduğundan yeni evin terasında bununla güzel ızgaralar yapacağımı düşünüyorum.

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın, bu arada iyi fiyatı uygun almışsın,zira ben 360 tl ye almıştım...

• quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 10 Eylül 2013; 16:02:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın, bu arada iyi fiyatı uygun almışsın,zira ben 360 tl ye almıştım...

Teşekkür ederim, doğrudur fiyat çok uygun oldu.

Satın aldığım kişiyede bir çekilişten çıkmış ( sanırım kendisi beyaz eşya bayisi ve senelik kotayı tutturunca bazı hediyeler veriyorlarmış )
    Ben kullanmayacağım o yüzden satıyorum dedi. Kutusu açılmamış ( eğer açıkçası almam dedim çünkü / kapıda ödeme seçenekli aldım )
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum, sayenizde hepinizin yorumlarını okuyup aldım yoksa bu fiyatta olan bir ürünü almaya yeltenmek kolay değil. Tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum, sayenizde hepinizin yorumlarını okuyup aldım yoksa bu fiyatta olan bir ürünü almaya yeltenmek kolay değil. Tekrar teşekkürler

Doğru söylüyon,sonuçta az para değil amma şundan emin bundan iyisi şu an yok...Helel bi pişirme yap sonra hak verecen bize...

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

quote:

quote:

Doğru söylüyon,sonuçta az para değil amma şundan emin bundan iyisi şu an yok...Helel bi pişirme yap sonra hak verecen bize...

Buna eminim

• Merhabalar,

Ürünü bugün teslim aldım ancak beklediğim gibi faturası yoktu. Bunu bilerek satın aldım ve bir şekilde garantiini sağlarım diye düşündüm.

Homend'in internet sitesinden iletişim bölümünden ürünün bana hediye olarak geldiğini ve garantisini nasıl başlatabileceğimi sordum.

İnanılmaz bir şekilde attığım mailden 5-6 dk sonra gecenin bu saatinde ( 21:45 civarı ) cevap geldi. Garanti belgesindeki ürünün seri numarasını istediler ve ürünün garantisini an itibariyle başlattılar

Homend beni bu konuda çok şaşırttı, hiç böyle bir şey beklemiyordum, helal olsun dedim içimden.
  • quote:

Merhabalar,

Ürünü bugün teslim aldım ancak beklediğim gibi faturası yoktu. Bunu bilerek satın aldım ve bir şekilde garantiini sağlarım diye düşündüm.

Homend'in internet sitesinden iletişim bölümünden ürünün bana hediye olarak geldiğini ve garantisini nasıl başlatabileceğimi sordum.

İnanılmaz bir şekilde attığım mailden 5-6 dk sonra gecenin bu saatinde ( 21:45 civarı ) cevap geldi. Garanti belgesindeki ürünün seri numarasını istediler ve ürünün garantisini an itibariyle başlattılar

Homend beni bu konuda çok şaşırttı, hiç böyle bir şey beklemiyordum, helal olsun dedim içimden.

sanırım cihazın fiyatı 200 tl üstüde garanti parası :)

şaka bir yana ilgilenmişler . helal olsun.

• Arkadaşlar bu cihazı bende aldım 2-3kez kullandım iyi ve kötü yanlarını yazayım

+
    1.üründen kalite akıyor resmen bu kadarını beklemiyordum. Kullanım kılavuzuna kadar kalite, esprili bir dille anlatılmış hoşuma gitti
    2. hem önde hem arkada on/off güç düğmesi olması güzel
    3.cam yüzeyi yerinden kaldırınca cihaz otomatik kapanıyor
    4.istenilen ısıya ulaştığı zaman ledler yanıp sönerek hazır olduğunu belli ediyor
    5.en yüksek ısı seviyesi oldukça güçlü etleri anında kömür edebiliyor
    6.1280watt dan bu kadar ısı çıkması (300derece) şaşırtıcı bu yönden ekonomik
    7.temizliği kolay cam yüzeyi kaldır makineye at (tabi sığdırabilirsen, pişirme alanı büyük)
    8.kutudan çıkan 2 adet spatula gerçekten işe yarıyor
    9.hızlı ısınıyor
    10.chazı kapattığımda çok geç soğuduğunu fark ettim (bu özellik iyi kötümü tartışılır)

-
    1.cam yüzeyde bazı lekeler kaldı çıkartamadım
    2.spatulayı dikkatli kullanmassak camı çiziyor
    3.cam yüzeyin kenar köşelere ısı orta kısımdaki kadar çok gelmiyor (ben buralara biber atıyorum)
    4.pişirme esnasında yağları kömür edebiliyor. spatula ile sürekli temizlemek lazım
    5.duman ve koku oluyor buna yapacağınız hiçbişey yok
    6.çok yağ sıcratıyor etrafına gazete ile çevirmek lazım

ve lezzet kısmına gelecek olursak mangaldaki tadı hissettiğimi söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 31 Ekim 2013; 16:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Arkadaşlar bu cihazı bende aldım 2-3kez kullandım iyi ve kötü yanlarını yazayım

+
    1.üründen kalite akıyor resmen bu kadarını beklemiyordum. Kullanım kılavuzuna kadar kalite, esprili bir dille anlatılmış hoşuma gitti
    4.istenilen ısıya ulaştığı zaman ledler yanıp sönerek hazır olduğunu belli ediyor
    7.temizliği kolay cam yüzeyi kaldır makineye at (tabi sığdırabilirsen, pişirme alanı büyük)
    9.hızlı ısınıyor
    10.chazı kapattığımda çok geç soğuduğunu fark ettim (bu özellik iyi kötümü tartışılır)

-
    3.cam yüzeyin kenar köşelere ısı orta kısımdaki kadar çok gelmiyor (ben buralara biber atıyorum)
    4.pişirme esnasında yağları kömür edebiliyor. spatula ile sürekli temizlemek lazım

Urun su an homend.com da 350 tl ve dikey supurge hediye ediyor. Süpürge fiyatini düşünce 250 ye geliyor. Sormak istedigim balik izgara olurmu bunda. Nasil olur. Tavadaki gibimi ızgara yapar gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Arkadaşlar bu cihazı bende aldım 2-3kez kullandım iyi ve kötü yanlarını yazayım

+
    9.hızlı ısınıyor

-

Urun su an homend.com da 350 tl ve dikey supurge hediye ediyor. Süpürge fiyatini düşünce 250 ye geliyor. Sormak istedigim balik izgara olurmu bunda. Nasil olur. Tavadaki gibimi ızgara yapar gibi mi?

aynen ama supurge ihtiyacim yoksa birine satabilsem 250 iyi fiyat bence bu izgara icin..

Keske biraz daha tecrube bilgimiz olsa elimizde kullanan arkadaslardan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tost makinasında kanat yapıyorum ancak çok geç pişiyor ve insan bir süre sonra beklemekten sıkılıyor açıkçası.Bu ızgara kanat için nasıl olur?Etkili bir pişirme sıcaklığı var mı?Yoksa uzun sürelere beklemek gerekiyor mu?
  • sorularınız varsa cevap veririm arkadaşlar

balık bu ızgarada tek kelimeyle mükemmel oluyor, enyüksek kademesi balıkları yakıyor enyükseğin bir kademe altında 7dk da bir büyük cuprayı bişiriyor pişirme alanına 4 büyük balık rahat sığıyor. tad olarak balık lokum gibi oluyor dağlıyor resmen
    hamsi uğraştırıyor biraz tektek çevirmesi, en öenemlisi balık yapışmıyor peçeteye zeytinyağdöküp cama sürüyorum sonra balıkları atıyorum yapışma diye bişey yok spatula ile bitersdüz iş bitti

kanat sadece 1 kere yaptım enson kademesi gerçekten etkili sıcaklığı var kanatları yaktığım oldu süre oalrak aklında değil ama tost makinesinden kısa sürede pişireceği kesin
  • ızgara hafif ateşte yapılmadıkça sağlıklı olmaz.
    mangal yaparken de harlı ateş kullanmayız , kömürün köze dönüşmesi ve ağır ağır pişirmesi mantığını bu elektirikli ızgara için de düşünmek lazım. kısık ateşte ağır ağır pişmeli.
    son ayara kadar açarak kullanmayın ki etlerin tadı çıksın.
    zaten aşırı ısı dışını kömür içini çiğ yapar.
    kolay temizlik için kazımak yerine soğuduktan sonra hafifçe ıslatın ve üstüne çamaşır sodası veya karbonat serpin . biraz bekleyin , ılık suyla bir sünger yardımıyla sıyırın ve yıkayın.
  • Homend Grilliant 1401 'in cam olması güzel ama kapağının olmaması koku ve duman açısından önemli bir eksiklik. 1200W olmasına rağmen 2400W ısı vermesi çok iyi.

Philips HD6360/20 Avance Collection almayı düşünüyorum. Kapaklı olduğu için iyi görünüyor. 2000W.

Kullanan var mı acaba? Hangisini almalı?

HOMEND 1401 GRILLIANT CAM IZGARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 15 Mayıs 2014; 14:24:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.