Şimdi Ara

Honda Accord 2009 mu ? Bmw 2006 3.20d mi ? Yoksa 2011 model Full+full Linea mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum... biliyorum Linea çok kalite dışı kalıyor ama yinede koydum...Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler ..

• Digerlerinin yaninda Linea cok gariban kalmis. Accord diyorum ben.
  • Farkındayım... :D Bende Accord'u seviyorum zaten ama bu arabalrın + ve - yönlerini bilmioyrum bunlarıda yazarsanız iyi olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaqan16bs

Farkındayım... :D Bende Accord'u seviyorum zaten ama bu arabalrın + ve - yönlerini bilmioyrum bunlarıda yazarsanız iyi olur ...
    dizayn konfor sınıfında yakıt avantajı güvenlik ve kusursuzluk açısından Accord :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat* -- 11 Aralık 2011; 12:56:42 >
  • quote:

Farkındayım... :D Bende Accord'u seviyorum zaten ama bu arabalrın + ve - yönlerini bilmioyrum bunlarıda yazarsanız iyi olur ...
    Ben Accord diyorum. Model yılı yüksek konforlu bir araç. Ama yakıt konusunda ve vergi konusunda can sıkabilir. 2.0 motor ne de olsa.
    Bmw kalitesi var bi tarafta ama model yılı düşük olduğu için dizel olması bile bişi farketmeyeceğini düşünüyorum eski nesil dizel motor
    olduğu için şimdikilerine göre fazla yakar. Linea ise sıfır araç olması ve dizelse yakıt konusunda avantajlı gözüküyor. Ama genede
    bu üçü arasında en mantıklısı Accord.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Ben Accord diyorum. Model yılı yüksek konforlu bir araç. Ama yakıt konusunda ve vergi konusunda can sıkabilir. 2.0 motor ne de olsa.
    Bmw kalitesi var bi tarafta ama model yılı düşük olduğu için dizel olması bile bişi farketmeyeceğini düşünüyorum eski nesil dizel motor
    olduğu için şimdikilerine göre fazla yakar. Linea ise sıfır araç olması ve dizelse yakıt konusunda avantajlı gözüküyor. Ama genede
    bu üçü arasında en mantıklısı Accord.

Alıntıları Göster
    accord iyi bir seçim ama vergi olayı can sıkıcı sadece. vergi ve yakıt sorun degilse accord iyi seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beyler araya Alfa Romeo 1.9 Jtd Distiactive'de eklendi ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler araya Alfa Romeo 1.9 Jtd Distiactive'de eklendi ..

Alıntıları Göster
    Evet beklenen oldu ve en sonunda Otomobil genelde 320d ile Fiat Linea kıyaslanıyor.

Sizi tebrik ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Evet beklenen oldu ve en sonunda Otomobil genelde 320d ile Fiat Linea kıyaslanıyor.

Sizi tebrik ettim.

• Linea D sınıfına yukseldi sayin seyircilerrrr. Biri üstüme beton döksün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Linea D sınıfına yukseldi sayin seyircilerrrr. Biri üstüme beton döksün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

Alıntıları Göster
    Bne bmw diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Bne bmw diyorum

Alıntıları Göster
    lineayı görünce başlığa yazmaktan vazgeçtim yahu arkadaşım ne içtin sen kaç kere dedim vodka ile rom karıştırıl-maaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

lineayı görünce başlığa yazmaktan vazgeçtim yahu arkadaşım ne içtin sen kaç kere dedim vodka ile rom karıştırıl-maaz!

Alıntıları Göster
    Normalde yeni olan tercihimdir ama bu durumda 2006 bmw 3.20d derim, eğer az kullanacaksanız yada lpg takarım dersiniz 2009 honda accord.

• quote:

Linea zaten D segmenti..
  • Accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Sizi tebrik ettim.

+100
    farklı segmentte araçlar kıyaslanabilir buna bir şey demem ben de bazen düşünüyorum biraz yeni c sınıfımı biraz eski d sınıfımı diye
    ama bu kadarına pes gerçekten pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

quote:

Linea zaten D segmenti..

Berabermi içtiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr51

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

quote:

Linea zaten D segmenti..

Berabermi içtiniz ?

Alıntıları Göster
    Lineayı B segmentinden C segmenti yapmıştınız şimdi D segmentide oldu yakında E segmentine terfi edip

''S320 CDİ mi Linea 1.3 MJET mi Acill yarın alınıcak araç'' gibi başlıklarda görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Lineayı B segmentinden C segmenti yapmıştınız şimdi D segmentide oldu yakında E segmentine terfi edip

''S320 CDİ mi Linea 1.3 MJET mi Acill yarın alınıcak araç'' gibi başlıklarda görürüz

Alıntıları Göster
    Accord çok yakar. BMW desen 5 yaşında araba. Bi gencin elinde idiyse canına okumuştur arabanın.

Aklın yolu bir Linea al rahat et.
    Diğer türlü yılda 1500 TL fazladan vergi vereceksin. Bakımlarda hele hele kaskoda pes ettiriyolar adamı. honda düz atmosferik benzinli arabalarını dahi 10 binde bir çağırıyor bakıma. her açıdan Linea. Hele o BMW nin 2006 lardaki stopları yok mu iğğğğrenç tam anlamıyla.
    Accord yakışıklı araba hakkını yemeyeyim.yedek parçaçıya düşmeyeceksin kaza da yapmayacaksın, kasko yapmayacaksın. vergisini de satacağın zaman alan kişiye ödettiricen o şartla alınabilir.
    :D

Herçey ekonomi değil diyosunuz biliyorum da insanın içinin rahat etmesi de önemli . 5 yaşında BMW 3 serisini asla almam. Mercedes E alınabilir. kullanıcı profili belli. BMW 3 ün de kullanıcıları belli genel olarak. Sorun çıkartma olasılığı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 13 Aralık 2011; 11:43:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.