Şimdi Ara

Honda CBR 650F Kullanicilar Buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler nasipse agustos ayinda geliyor siparisi verdik bekliyoruz
    Forumdada birleselim fikir alisverisi adina boyle bi konu acmayi dusundum eger tutar yururse ana konu yapariz herkes birbirine yardimci olmasi adina.
    (Konu daha sonra duzenlenecektir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makina ve SS'leri gelmeden forum karışmış.......

Bi de gelince görün hengameyi.....

Arkadaş peşinat yatırmış....Diğer modelleride biliyordur.....Tercihine saygı göstermek lazım...

Hayırlı olsun deyip,bekleyelim SS'leri....
  • Tesekkurler arkadaslar, birbirimize yardimci oluruz bekleyen diger arkadaslarla fikir alisverisi yapariz diye dusundum fakat cok bilmisin biri konuya mudahale etti bu hale geldi.
    Nasil bi akla sahipse sanki karar asamasindayim secenekler sunup hangisini alsam diye soruyorum. Kendimce dogru ve uygun gordugum modeli tercih etmisim..
    Konuya donecek olursak tekrar agustos ayinin xx gununde gelecegi soylendi hala net bi zaman ogrenemedim malesef.
    Varmi forumda bekleyen arkadaslar acaba ?
    Bu arada bursaya gelecegim insallah nasip olur gorusuruz

• Arkadaş bir konu açmış konunun içine edilmiş kardeşim isteyen istediğini alır kimi gider suzuki alır kimi kawasaki alır kimisi honda alır yamaha alır vs biri falanca markayı kullanırken diğeri diğer markayı almış niye onu aldın beş para etmez keşke benim kullandığımı alsaydın yada şunu alsaydın demek yersiz

hocam motorlardan çok fazla anlamam yeni yeni araştırıyorum sevdiğim iki marka var harley davidson özellikle fatboy modeli ve honda şimdi ben harley almışken biri neden suzuki hayabusa almadın dese hatta olayı ilerletip kazık yedin falan derse açıkçası kafayı gömerim neyse

Duvan.35 kardeşim alacağın motor hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler herkese

Hiç birşey içinde tartışmamanızı öneririm kimse kimsenin cebinden almıyor bize hayırlı olsun demek düşer

• Bende vAr arkadaslar
    Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.