arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.bir aydır hb 1.8i-shift ile ilgili yazılarınızı hem merakla hemde zevkle okudum.ben 47 yaşındayım.bu arabayı görür görmez aşık oldum.oysaki megane 2 dynamic full bir arabam vardı.iş o boyutlara vardıki bu araba rüyalarıma girmeye başladı.Evet ensonunda 11.08.2006 da arabamı aldım.açık bej renkli yeni geldi dediler.eşim benimle bu genç arabası diye dalga geçiyordu.bu benim 8. arabam ama hiçbir arabaya bu zevkle binmedim,mutlu olmadım.bu araba bir teknoloji harikası.eşimde benimle şimdi aynı görüşte.arabada eksikler yok mu?tabii ki var,Xenon farlar ve park sensörleri gibi donanımlar eksik ama olsun ben hiç kafaya takmıyorum eğer çok istenirse bunlar daha sonrada eklenebilir.inanın bayram çocukları gibi hergün sabah kalkınca evimden bahçedeki otoparkdaki arabama bakmadan edemiyorum.epey tecrübeli birisi olarak bu rabayı herkese tavsiye ediyorum.acele edin Türkiyenin kotası sadece 500 adet hepinize sevgiler....
hayırlı olsun dogru bir seçim honda bu aracıyla bir üst segmentteki araçları kıskandiracak performans dizayn ve futuristik yapısıyla bir adım öne geçti.toyota yeni modelinin çıkışını erteledi.renoyla baslayan nissan ve hondayla devam eden bu degişim umarım diger firmalarada esin kaynagı olur hep aynı tip arabaları görmekten bıktım içi aynı dışı aynı.
Bence saçmalık sanki ferrari kota 500 fln hem araçta tip yok hemde bu kadar pahalı yinede 500 adet almaya da beklemeye de değmez benceAyrıca araban hayırlı olsun ama yani bence iyi bir alet değil hem o kadar para ver hem xenon,park sensörü fln eksik Neyse kazasız belasız kullanman dileğiyle
aracın boyutLarı bir önceki nesiLe göre küçüLmüş fakat aracın iç hacmi artmış ve hatchback oLmasına rağmen tam tamına 485 lt bagaj hacmi varmış...honda mühendisLeri gerçekten araçta harika bir mimari yakaLamışLar, saygı duydum
aracın boyutLarı bir önceki nesiLe göre küçüLmüş fakat aracın iç hacmi artmış ve hatchback oLmasına rağmen tam tamına 485 lt bagaj hacmi varmış...honda mühendisLeri gerçekten araçta harika bir mimari yakaLamışLar, saygı duydum
Bu araba her şeyiyle 10 numara fiyatında sanırım ingiltere çıkışlı olduğu için fiyat yerli hondalara göre pahalı fakat donanımı gereği bunu haketmiyor desem yalan olur. inşallah bir gün..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme