Arkadaşlar bugün araba Jazz'ın 2005 ES modeline bakıp inceledim.... j azz ES'in Jazz LS'den farkı nedir? (donanım olarak) bunu şu sebeple soruyorum: birkaç ilana baktım...Jazz ES'de sunroof ve alaşım jant vardı..ancak bugün gördüğümüz arabada ne sunroof ne de alaşım jant vardı... acaba araç ES değil de LS miydi ? ancak sahibi Es olduğunu söylüyor !!! bu konuda Jazzcı arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Ben 2005 ES (elite) kullanıyorum. Alırken bunun araştırmasını yapmıştım Benim aldığım dönemde ES ler 15 EL ler 14 janttı. ES lerin frenleri disk LS de ise değil. Sunroof için ise LS lere istek üzerine takıldığını biliyorum.
Ben 2005 ES (elite) kullanıyorum. Alırken bunun araştırmasını yapmıştım Benim aldığım dönemde ES ler 15 EL ler 14 janttı. ES lerin frenleri disk LS de ise değil. Sunroof için ise LS lere istek üzerine takıldığını biliyorum.
bugün CVT jazzı test ettim harikaydı gerçekten Bu 6 yıl 150.000 bakımına jazz da dahilmi? öyleyse alıyorum jazzı.kullanmadan önce açık söyleyim hiç sevmiyodum ama süpermiş ya kasa nezaman yenileniyo jazzın? yakınsa onumu beklesem? bi fikir verin arkadaşlar
Honda 30 Nisan da yeni kasayı duyurdu.Buradan ulaşabilirsin..