Şimdi Ara

Honeywell T3R/T3/T3M Kullanıcıları Paylaşım Platformu (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
116
Favori
214.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videoya çok gerek yok bağlantı basit, termostat rölesine herhangi bir yerden 220 V çekeceksiniz. Kombi termostat uçlarını da röle kutusunda sağdaki tarafda A ve B uçlarına bağlayacaksınız yön farketmiyor.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Akşam kendim yapmaya çalışacağım. Takilirsam yazarım buraya desteğiniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 6 Aralık 2024; 17:10:15 >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Kutu üzerinde de bağlantı şeması var. Sağ taraftaki kombiler için
  • hassasiyet 0,1 olan hangisidir.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    T3R alabilrsin.
  • mura_t kullanıcısına yanıt

T3 ile T3R. kablo ve kablosuz hariç diğer özelliği farkları nedir.

• yşahin kullanıcısına yanıt

T3 ile 3R birebir aynı özelliklere sahiptir, sadece biri kablolu diğeri kablosuzdur . T3 R kodlu olan kablosuz modelidir

• Selamlar, bir süre gözlemledim ve bu termostatı kullanırken kesinlikle yanında bir termometre ile kullanmak psikolojik olarak daha mantıklı olur. Peki neden? Çünkü termostat anlık olarak odadaki sıcaklığı doğru göstermiyor aslında doğru göstermiyor değil de hemen ayarlanan dereceye atlıyor ve o derecede sabit tutuyor. Benim termometre ile termostat aynı dereceyi gösteriyor,termostata herhangi bir kalibrasyon yapmadım. Odayı havalandırıyorum diyelim termostat 22 ye ayarlı odayı 5 dk havalandırınca termometre 21.3e iniyor diyelim fakat termostat 21.5 olmadan direkt 21e iniyor. Sonra 21.5 olmadan yine 22 gösteriyor. Halbuki termometre daha 21.5 gösteriyor. Bir diğer örnek programlı kullanımda; yine ikisi 22 derece gösteriyor, gece 21 e ayarlı oluyor uyku zamanında. 22den birden 21 göstermeye başlıyor termostat fakat termometre daha 21.8de oluyor 21e gelmemiş oluyor, ee yine 21.5 olmadı termostat😃 Ha işin sonunda sıkıntı yok tabi bir süre sonra ikiside aynı dereceyi gösteriyor ve işini çok iyi yapıyor. Sadece anlık olarak oda derecesini göstermede eksik kalıyor bence.

• Auto modda derece ayarlama tuşlarına basınca ekranda sağ altta +1hr yazıyor bunu kaldırmak gerekir mi ya da bir etkisi var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

Akşam kendim yapmaya çalışacağım. Takilirsam yazarım buraya desteğiniz için teşekkür ederim
    Evet kurulumu yaptım. Kendi kendime mi öğrenecek şimdi ben müdahale edeyim mi?
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Kendi öğrenecek siz yerini iyi belirleyin ve değiştirmeyin müdahale etmeyin o işini halleder. Hayırlı olsun.
  • AlpayX A kullanıcısına yanıt
    Auto moddayken aşağı ve yukarı tuşlara basarsanız 1 Hr yazar bu 1 saat boyunca manuel set edilen derece etkin demektir. 1 saat sonunda program moduna dönecek.

Hr = Hour (saat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 7 Aralık 2024; 16:29:26 >
  • AlpayX A kullanıcısına yanıt
    O ne kadar sure ile manuelde kalacagini belirlemek icin, auto modda derece arttirma veya eksiltme tusuna vasilirsa cikar onu ellemezseniz bir sonraki program saatinde tekrar auto moda gecer
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun

• Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle T3R montajını Bosch Condense 2500W kombime yaparak aranıza katılmış bulunmaktayım Termostatı 24e ayarladım ve bir kenara koydum. Yapmam veya bilmem gereken neler var acaba?
  • mhn kullanıcısına yanıt

Benimde bosch classic plus modeli. Valla koydum 2 tarafı balkon olan en serin odaya. Hiç bir ayarına dokunmadan 23.5 ayarladım bıraktım. Sabah akşam aynı. Daha doğalgaz faturam gelmedi ama konforundan memnunum. Ne üşüyorum, ne terliyorum. Daha sıcak olan odalarında vanasını kıstım biraz ev dengelendi.

• Selamlar, bu hafta içi annemin evine t3r taktırdım 22.5 dereceye ayarlı ama hiç durmuyor kombi ev 26 derece yanıyor resmen. Kombiye bağlı aparattta üstteki bağlantı ışığı yanıyor. Bir alttakine basınca kombi kapanıyor. Bağlantıda sorun yok gibi. Sorun ne olabilir acaba kombi demirdöküm atron condense, ev yerden ısıtmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustoo -- 8 Aralık 2024; 16:59:23 >
  • ustoo U kullanıcısına yanıt
    Bastığın tuş yanmayacak onu kapat. O kombiyi manuel çalıştırma.
  • Onu kapadım hocam denemek için bastım sadece. Şu anda sadece üstteki bağlantı ışığı yanıyor. Kombi 55 derece civarında ayarlı, su sıcaklığı 33 altına inince de yanıyor gibi derece 22.5 ayarlı hala oda 25.5 derece bir tuhaflık var ama anlamadım.
    Bu arada petek işareti yanıp sönüyor kombide yani termostattan alıyor işareti demek bu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustoo -- 8 Aralık 2024; 17:23:28 >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.