|
Honeywell T3R/T3/T3M Kullanıcıları Paylaşım Platformu (244. sayfa)
-
-
demirdökümlerde termostat takıldıktan sonra kombinin kendine termostat takıldığını anlaması için parametre ayarı gerekiyor, muhtemelen sizin kombi kendi kafasına göre çalışıyor şu an.
-
muhtemelen konakları ters bağlamışsınız. doğru bağlı ise kombi de termostat parametre ayarı gerekiyor olabilir. youtube videolarına bakın, aynı kombide termostat bağlarken parametre ayarı yoksa kontaklar ters bağlanmıştır.
-
Demirdökümün hangi modeli?
Atron modeliyse parametre ayarı gerekli.
Nitromix ve Atromixte gerekli değil. -
Herkese cevapları için teşekkürler, kombici çağırdım açıkçası parametre ayarını vs de yaptığını söyledi aslında olmadı tekrar bir çağırsam mı ben pek anlamıyorum maalesef -
Atron condense modeli, kombici parametreleri ayarladığını söylemişti nasıl kontrol edebilirim acaba -
YouTubeda videolu anlatım mevcuttur muhtemelen daha kolay olur buradan tarife göre. Orada da sorun yoksa elektriğini kesip kombiye bağlanan alıcının üstündeki vidayı çıkarıp kablo bağlantısını foto atın buraya ters bağlanıp baglanmadığı belli olur.
-
Ayarlayamamış tabiki düzgün ben şimdi youtubetan bulup ayarladım ekranda ev işareti çıktı oldu gibi duruyor.
Test için 28 yaptım mesela şu an ateşleme düğmesi yandı kombi kapandı bir hata var gibi. Dereceyi düşürdüm ateşleme ışığı söndü ve açıldı kombi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustoo -- 9 Aralık 2024; 12:26:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ustoo
Ayarlayamamış tabiki düzgün ben şimdi youtubetan bulup ayarladım ekranda ev işareti çıktı oldu gibi duruyor.
Test için 28 yaptım mesela şu an ateşleme düğmesi yandı kombi kapandı bir hata var gibi. Dereceyi düşürdüm ateşleme ışığı söndü ve açıldı kombi.Dediğim yere bakın kabloları AB yerine BC bağladıysa ondan olabilir. C dekini A ya alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis41 -- 9 Aralık 2024; 12:30:33 > -
-
hocam benim kombi sıcaklığı sürekli 16ya düşüyor kendiliğinden neden acaba?
-
Aynen ters bağlamış kombici arkadaş geldi halletti şimdi çalışıyor. Destek için sağolun hepiniz -
Maalesef o konuda teknik bir bilgim yok.
-
Ben bu t3r yi anlamıyorum 22.5 ayarlı 22 dereceye iniyor ev petekler buz gibi çalışmıyor 22.8 e çıkıyor kombiyi çalıştırıyor. -
@Cloud Nine Hocam iyi günler. Ben de Eskişehir'de yaşıyorum. Yeni sipariş verdim T3R ürününü. Bu parametreleri nasıl ayarlamak gerekiyor yoksa hiç kurcalamadan mı denemek lazım. Evim 150 mt2 yoğuşmasız petek tipli ısıtma. Yalıtım orta derecede.
-
Gerçekten özellikle üst vbe alt komşu sabah yakmadığı dönemde bende biraz serinlik hissetmeme rağmen ve düz termometrem 21.5 olmasına rağmen, 23.5 ayarlıyken yakmıyor. Garip.
Normal termometre 22 olduğunda daha çok yakıyor...
-
Bence siz termostat ile çok oynuyorsunuz derecenizi ayarlayın ve yerini değiştirmeyin bırakın kalsın bir hafta kadarda süre verin çünkü evi öğrensin sonra keyfini sürün. Çok derece değiştiriyorsanız proframlı kullanın. -
Elime bile almıyorum 22.5 manuel de kullanıyorum benim ayar 1-3 du simdi 3-3 aldım biz böyle dursun , 6-3 daha iyi konfor sağlar belki ama benimde bir huyum var kombinin devamlı durkalk yapması hiç hoşuma gitmiyor. -
Ayar değiştirdikçe o ayara adapte olmaya çalışıyor bi ayar yapın biraz sabırlı olun öğrensin fabrika ayarlarında çok güzel çalışıyor 3 senedir çok memnunum. Sadece manuel ve program arası geçişlerde dokunuyorum o kadar. -
Valla mesela bende 1 haftadır hiç değiştirmedim sabit aynı yerde durdu. Bugün normal termostat 21e geldi gerçekten serinledi ev, bu 23.5 ama yakmadı. 24.5 yaptım ve ısındım bugün. Kısacası tpimış, öğrenmekmiş vs vs biraz boş. Tamam havalar 1-2 gündür ısındı ama alet tepkisiz. 0.1 derece tpisız model alsam daha iyiymiş. Sürekli burada muhteşem vs diye yazılsa dahi ben öyle düşünmüyorum. Özellikle gösterilen derece sapması gerçekten var, ki bu sayfalarca önce dahi bir çok kişi tarafından söylenmiş. Elle offset yapmadan bunda yazan dereceye kanmamak lazım. Ha vardır doğru gösteren ama göstermeyende çok. 2 cihaz aldım birini bağlamadan yan yana test ettim onlar bile 0.5 farklı gösterdi 3 saat dipdibe durduğu halde.
Offseti klasik termometreme göre ayarlayıp deneyeceğim. Ama bu alete dokunduğum anda bile sıcaklık artıp, düştüğünde hiç o kadar hızlı düşmemesi çileden çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 10 Aralık 2024; 20:3:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X