Şimdi Ara

HongKong Psn İnial kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Psnden nfs2015 alıcam ama kart bilgileri kısmını girdikten sonra onay tuşuna basıyorum kredi kartı. Numarası kısmı olmuyor ön ödemeli kart kullan diyorum ondada promosyon kodu istiyor(ne.olduğunu bilmiyorum) kısacası kafayı yememe az kaldı oyun almak için eziyet çekiyorum türkçe karakterde kullanmadım adres kısmı Wan Chai olarak ayarlı ülke zaten hong kong

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hongkong, endo psn de tr kredi/debit kartlarıyla alışveriş yapılamıyor. İlgili yurtdışı sitelerinden psn card alman gerekir oda zor iş. Ana konuları var oradan takip edebilirsin. Ön ödemeli kart kullan dediğinde psn karttır. Psn karttaki kodu girip psn card tutarını hesabına atıyorsun.

• gepe kullanıcısına yanıt
    Ana konuda ön ödemeli kart ile alışveriş yapabilirsiniz yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ıssızadam1261

Ana konuda ön ödemeli kart ile alışveriş yapabilirsiniz yazıyor

Arkadaş sana bilgiyi vermiş zaten..

quote:

Ön ödemeli kart kullan dediğinde psn karttır. Psn karttaki kodu girip psn card tutarını hesabına atıyorsun.

Ön ödemeli kart dediği PSN Gift Card olarak geçer (GSM 'deki kontör kartı gibi düşün)
    Üzerinde bulunan kodu girerek hesabına para yüklemesi yaparsın.. PSN üzerinden alışveriş işlemlerini bu şekilde yapabilirsin demek istemiş sana..
  • yani direk olarak kart ile alışveriş yapamıyomuyum ayrıca ek olarak tr psn ile direk olarak kart ile alışveriş yapabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERPETEN ALİ -- 20 Nisan 2016; 21:16:21 >
  • Hong kong psn de ininal gecmiyor artik malesef. Daha once oyun almistim. Kart bilgilerini silmedim hesaptan hic. Yain zamanda ayni kartla baska bir oyun almak istedim invalid hatasi verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıssızadam1261

yani direk olarak kart ile alışveriş yapamıyomuyum ayrıca ek olarak tr psn ile direk olarak kart ile alışveriş yapabilirmiyim.

Tr psn de ininal kartını kullanarak alışveriş yapabilirsin şuan Hong Kong endonezya gibi psn perde on ödemeli kredi kartı kullanamazsın o psn e ait para kodu dıyelim onu alıp aktif ederek bakiyene para yükleyip alışveriş yapabilirsin

• Tüh ana hesabım hong kong kupalarım bu hesapta mesela tr hesaptan oyun alıp burada oynayabilirmiyim.

• Kartın yurt dışı ödemelere açık mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.