Şimdi Ara

HONOR 9 LITE KULLANIM DÜŞÜNCELERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei tabanlı olan Honor 9 Lite cıhazını kullanma tecrübem oldu. Siz de görmüşsünüzdür fiyatıyla öne çıkan bir cihaz oldu ve çok ses getirdi. En son bir market zincirinde satışa çıktı ve ürünler anında satıldı. Ben ürünü daha önce temin etme fırsatını yakalamıştım. Ürünü kullandım inceledim hatta video içeriği ürettiğim platformumda da paylaştım. Birde kısaca yazıya dökmek istedim. Ülkemizdeki fiyat artışları kurun sürekli değişmesiyle haliyle değişmekte. Bu cihazın en büyük özelliği fiyat performans cihazı olması. Fiyatına göre verdiği performans rakiplerini geçiyordu. Tabiki şunu da söylemek gerekirse performansı çok iyi demem doğru olmaz. Özellikle grafiği çok kullanan oyunlarda FPS düşüklüğü yaşatıyor. Ama dediğim gibi fiyatına göre verdiği performans gayet yeterli. Onun dışında Slo-Mo ve optik görüntü sabitleyici olmaması büyük eksikler arasında bulunuyor. Ama portre modu gayet güzel çalışıyor. Parmak izi okuyucusu çok hızlı. Şarjı da bir gün rahat çıkarıyor. Cihaz hakkında size fikir vermesi için bu konuyu açtım. Umarım faydası olur. Siz de bu konunun altına cihaz hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
    HONOR 9 LITE KULLANIM DÜŞÜNCELERİMHONOR 9 LITE KULLANIM DÜŞÜNCELERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1oguzhan -- 6 Ağustos 2018; 15:12:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.