Telefonu kılıfsız kullanıyorum aldığımdan bu yana herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız ön kapak üzerindeki koruyucu çizildi ve köşelerden çıkmaya başladı. Daha ilk aldığım gün kabarmaya başlamıştı zaten onu çıkarsam mı bilemedim bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (39. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu fiyata böyle telefon. Kargo henüz elime ulaşmadı fakat fold 5 den çok daha ucuza aldım. Umarım memnun. Kalırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce ön ekran konusunda link göndermiştim, önceki sayfalardan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca tavsiyem sert olmayan ekran korumalarından alın, diğerleri kavis ekrandan dolayı çok sağlıklı kullanılamıyor.
-
Arkadaşlar şikayetvar sitesinde şu konuda bolca şikayet mevcut.
Ekrandaki koruyucu sürekli baloncuk yapıyor,
Ekranın kıvrım yerinde kendi kendine hatalı piksel oluşuyor.
İlk çıktığında alıp bunları yaşayan varmı.
Ben de uzun zaman kılıfı ile kullanıp sonunda dayanamayıp Aliexpress ten linkteki 3M kaplamayı aldım. Şeffaftan ve en sade olandan. Kapadım ve mutluyum. Çiziklerden korur. Ama telefon düşse falan koruyucu olmaz tabi. Yine de risk alıyorum. Kılıfla telefon kullanmayı hiç sevmiyorum.
@hakangündüz hocam aldığımdan beri kendi ekran korumasını kaldırmadım. Çizildi, köşelerden biraz baloncuk yaptı ama ölü piksel falan olmadı. Yine AliExpress'te ekran koruyucu bulabilirsiniz. Hatta yurtdışında bazı kullanıcılar korumasız kullanıyormuş. Ekran çizilmeye çok dayanıklı deniyor ama risk tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 4 Temmuz 2024; 22:42:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevabınız için.teşekkür ederim. Zfold 5 kullanıyordum. Kat izi aşırı derin çukurvari olunca dikkatimi dağıtmaya başlamıştı. S24 ultra aldım bu sefer de büyük ekrana alışınca ufak gelmeye başladı.
Z fold 6 bekliyordum tasarım ortaya çıktı daha da keskin köşeli hatlara sahip olmuş cihaz bu büyük sıkıntı s24 ultrada köşeli yapısı yüzünden el acıtıyor.
Vatanda büyük indirim olunca magic v2 aldım umarım bu paraya değerdir bir sorun yaşamayız umarım. Sorun yaşarsam kvk garantisi sıkıntı gibi durmakta. Samsung un garantisi servisi kendisi olunca çok iyi oluyor.
Fazla kullanan yok sanırım konuda ölü.
Baloncuk olayını ilk kutusunu açtığım gün daha kurulum yaparken yaşadım. Dış kaplama günlük kullanımda bir süre sonra kabarıyor veya köşeden kalkıyor. Açıkçası bende korumayı kaldırıp kullanmayı düşünüyorum biraz risk ama daha önce diğer markaları da öyle kullandım.
Bu arada telefonun ekran hassasiyetine hala alışamadım kendi kendine bir yerleri arıyor tutarken :) bugün ekran kaydırarak kilit açmayı kapadım. Bir süre böyle kullanacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 5 Temmuz 2024; 10:42:8 > -
İç ekrandaki fabrikasyon koruyucudan bahsediyorsunuz dimi o mu hemen kalktı.
En dış ekrandakinden bahsettim kapalıyken kullandığımız ekran. İç ekranda bir sıkıntı yaşamadım çabuk tozlanıyor maalesef.
-
Ben iç ekrandan bahsetmiştim. Samsung fold serisinde iç ekrandaki koruyucu kat izinin ordan kalkıyordu sürekli.
Arkadaşlar bi cihaz çift streo hoparlör değilmi ? Önceki mesajlara bakarken fark ettim herkes dış hoparlör sesinin a olduğundan şikayet etmiş z fold 5 kullandım efsane idi dış sesi
Bende hepsiburada'dan alarak aramıza katılmış bulunmaktayım cihaz genel olarak çok güzel ve kullanışlı Z fold 5 e göre çok çok iyi 1 haftalık deneyimlerim.. bir önceki cihazım Xiaomi 12 ultra
+ Kamerası düşündüğümden iyi
+İki ekranında parlaklık, renk, hassasiyet çok iyi
+ Dış ses stereo gayet yeterli Xiaomi den bi tık aşağıda ama gayet iyi
+ İncelik muntazam telefondan kalite akıyor
+ Batarya 2nci şarjdan sonra tam açıldı ve mükemmel bir bataryası var dolu dolu 1 gün kesin
- Zil sesi neden anlamadım ama sonradan çalmaya başlıyor
-görüşme sesi bir tık daha iyi olabilirdi(kulaklarımda hafif sorun var) normal kişilere gayet yetebilir.
- keşke ön ekran kenarları düz olsaydı
İzlenimlerim bunlar..
İyi günler de kullanın kaça aldınız
Merhaba, ben yaklaşık 4 aydır ilk çıktığı gün almıştım ve severek kullanıyorum.daha önce de fold 3 ve 4 kullandım fold 5 almadım on ekranının kullanışsızlığından dolayı. Bu cihazı uzun süre bekledim ve TR'ye gelince hemen aldım. Fold 4'te iç ekran koruyucu kalkma sorununu yaşadım. Fold 4' te ise 10 aylık kullanımda yaşamamıştım.
Netice olarak 4 aylık kullanımda veya internet üzerinden şikayetlerde, yurtdışı inceleme ve yorumlarda iç ekran koruyucusunun zarar gördüğüne veya kalkma sorunundan bahseden görmedim. Bununla birlikte ölü piksel vs sorununa hiç denk gelmedim.
Dış ekrana gelirsek; her gün telefon cebimizde masada vs çok fazla darbe ve doğrudan temasa maruz kalıyor. Hafif kavisli olan ekranda pek tabi esnek ekran koruyucu jelatin bir süre sonra kalkma yapıyor. Sert ekran koruyucu ise hem tam oturmuyor hem de çok daha çabuk zarar görüyor. Bu nedenle ben içinden 3 tane esnek ekran koruyucu çıkan paketten aldım ve 2-3 ayda bir degistirerek kullanmayı düşünüyorum. İleride bir kutu daha alacağım çok pahalı da değil.
Bence zaten bunlar bir sorun da değil. Nitekim telefonun donanımına veya yazılımına ilişkin bir sorun değil. Aynı internetten ürün alıp da kargo şirketinin taşıma sorununu konuşmak gibi geliyor bana. Çok takılmayın derim. Ürün hem ince, hem de kullanışlı. Katlanan telefonlar arasında Türkiye'de satılan en kaliteli üründür. Dış ekranın da kullanışlılığı ve telefonun hafifliği, inceliği ayrıca ürün kalitesi gayet yerinde. Diğer hususlar biraz çarpıtılmaya müsait konular.
-
Ekran koruyucu için link paylaşabilir misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dış hoparlör sesi nasıl?
Ben ürünü zaten satın aldım. Hatta Kendim tatilde olduğum için komşuma teslim edildi.
Ben teknosada incelediğim teşhir ürününde ekranda bir sürü piksel hatası bulunmaktaydı. Açıkçası vatan kampanya yaptı fiyatı 52.799 a geldiği için almış olsamda ilerde benimde başıma gelirmi diye düşünmüyor değilim. S24 ultradan geçiyorum onda öncede z fold 5 kullanmıştım. Bunarada honor magic v2 nin dış ekranı neredeyse bire bir katlanabilir phantom v fold un dış ekranına benziyor .
Z fold 4-5 kadar yüksek değil ama bana göre oldukça da yeterli. Arada çok fark yok.
İç ekran konusunda her katlanır telefon kendi içinde bir soru işareti. Dediğim gibi dünyada 1 yıldır piyasada, 8-10 ay kullanan kullanıcı yorumları ve videolarında iç ekran kalkma veya kendiliğinden hasar gördüğüne ilişkin bir şikayete rastlamadım. Ben de 4,5 aydır neredeyse kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Fold 3 telefonumda 8 ay sonra iç ekranda ekran koruyucu kalkmış ve serviste komple ekran değişmişti.
amazon
nvskvd Honor Magic V2 için koruyucu folyo, 3 adet TPU ekran koruyucu folyo, şeffaf, HD yumuşak hidrojel folyo, HD şeffaf TPU hidrojel filmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D1Y7NH4Z?ref=cm_sw_r_apan_dp_HBQ41269BKFZCTEGE2YG&ref_=cm_sw_r_apan_dp_HBQ41269BKFZCTEGE2YG&social_share=cm_sw_r_apan_dp_HBQ41269BKFZCTEGE2YG&starsLeft=1
Ben bundan aldım henüz ilk jelatin takılı, ama ufaktan kalkmalar oluyor yerine yapıştırıyorum. Bakalım 1 ay içinde 2.sini takarım yüksek ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler. Bende dün kullanmaya başladım cihazı. Ön camdaki koruyucu gerçekten çok hassas. Yürüyüş yaparken cebimdeydi ve hemen yan taraftan kabarcık yaptı. Tekrar yapıştırdım ama her seferinde açılacak gibi.
İç ekran koruyucusunda kıvrım noktalarindan kalkma yaşayan varmı aramızda ?
Birde katlanirken iç ekrandan bir hışırtı sesi duyan varmı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X