Şimdi Ara

Horizon: Forbidden West'in yapımı tamamlandı: PS4 sürümünden ilk oynanış videosu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon: Forbidden West'in yapımı tamamlandı: PS4 sürümünden ilk oynanış videosu geldi

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Guerilla Games'in yaptığı PlayStation'ın önemli oyunu Horizon Zero Dawn'ın devamı Horizon Forbidden West'ten güzel haber geldi.

Ayrıca Bkz.Epic Games'te %70'e varan indirimler başladı: 130 TL'lik kupon geldi!

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Horizon: Forbidden West'in yapımı tamamlandı. Bundan sonra yalnızca oyunun dağıtım aşaması kaldı. Büyük bir ihtimalle stüdyo da şu anda oyunun ilk güncellemesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca oyunun PlayStation 4 sürümünden de bir oynanış videosu geldi.

Horizon: Forbidden West PS4 Oynanış Videosu

Oyunun PS4 versiyonu aslında merakla bekleniyor çünkü PS5 versiyonu ile arasında nasıl bir fark olacağı ve PS5 versiyonunu etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Videoya baktığımızda gayet güzel durduğunu söylemek gerek ancak yine de oyunun çıkışını beklemekte fayda var.

Horizon Forbiden West, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 18 Şubat 2022'de çıkış yapacak. Oyun çıkışında Türkçe altyazı desteğine sahip olacak.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2022/01/horizon-forbidden-west-goes-gold-ps4-pro-gameplay

• Ateş efektleri tırt olmuş. Tabi bunun sebebi, parçacık efektlerini kısarak diğer nesneler için kaynak açma yüzünden herhalde.. Grafikler yinede PS4 için güzel gözüküyor.

• Videodal oynayan ne güzel oynuyor.Ben kara balta dalıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ön sipariş tamam bekliyorum.

• Hay ps4'ünüze soxum. Şu oyun sırf ps4e çıkabilmek için nelerden vazgeçti acaba
    Ne diye çıkarttınız bucyeni nesli, ps4e oyun yapacaktınız ne diye yeni nesil konsol var 1,5 senedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 28 Ocak 2022; 18:53:50 >
  • ps4 kullanıcısının sayısını fazla oluşundan. Herkez ps5 alamadı dünya genelinde sayısı belli ps4 ünde sayısı belli. ps5 14-15 milyon sattı gibi 120 milyona yakın ps4 satışları varken 120 milyonu es geçemessin. ps5 satışları ps4 satışlarının anca küsüratı ediyor. Bu yüzden ps4 e mecbur oyun çıkarmak zorundalar kazanmak istiyorlarsa.

• Videonun başında Ps4 pro üzerinde çalıştığı yazıyor. Standart Ps4 değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS4 grafikleri, atmosferi, vegetation Halo'dan kat kat daha iyi ve detaylı.
    PS5 versiyonu Next gen..
    Hertürlü kazanan bir yapım

• agam ortalik hem bu kadar gunesli hem de bu kadar sisli nasil oluyor? Birde ilk cikan trailer ile bu oynanis videosundaki efekler ile arasinda dag kadar fark var. hayir ps5 versiyonu da aynisi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.