Şimdi Ara

Hortlayan Forum En İyi Basketbol Ayakkabısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
27.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

LeBron un basketbol unu sevmiyorum ben sadece adı var ama adına üretilen ayakkabı müthiş ben bayağıdır araştırıyorum bana en uygun geleni bu neyse renkler ve zevkler tartışılmaz

Bu yorumu yasina bagliyorum.

Tamam kızma seviyorum kıskandığımdan
  • Bu LeBron IV ne kadar?
  • 120lere kadar dustu LeBron 4.. Gecen sezon ayakkabilari indirimdedir suan.
    LeBron V'i denemedigim icin birsey diyemem ama hos duruyor.
  • Arkadaşlar nike ın zoom teknolojisinde sıkıştırılmış hava kullanılıyor yeni model ayakkabıların tümü de bu yönde sokakta oynayanların kullandığı bu model ayakkabıların altındaki zoom ların patlama olasılığı var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

Arkadaşlar nike ın zoom teknolojisinde sıkıştırılmış hava kullanılıyor yeni model ayakkabıların tümü de bu yönde sokakta oynayanların kullandığı bu model ayakkabıların altındaki zoom ların patlama olasılığı var mıdır?

yani ben öyle bişey hiç duymadım ve de alanlar genelde çok memun oluyo öyle bişey olacağını sanmıyorum bide bişey sorcam sen basket ayakkabısı mı alacaksın vee şu an ne kullanıyosun meraktan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_03 -- 29 Şubat 2008; 20:06:53 >
  • İleride almayı düşünüyorum yaz gibi falan ama aklıma takldı araştırdım zoom teknolojisi sıkıştırılmış hava teknolojisiymiş. LeBron 4 te böyle üretilmiş patlama olasılığı var mı diye sordum. Şimdi basket ayakkabısı sayılmaz gerçi adidas superstar kullanıyorum (adidas orginal)
  • wade serisi güzeldir yav en son wade 3.0 çıktı simdi wade 2 ler 120 ye kadar düştü güzel ayakkabılar
  • adidas superstar la basket mi oynuyosun ben de de var ne zaman oynasam ayağımdan fırlayıp duruyo neyse sen en iyisi lebron 4 al çok beğendiğin belli açıkçası hakkaten güzel ayakkabı ama ben ıversona kafayı taktım nike lebron a ayakkabı ürettiyse kolay kolay patlayacağını sanmıyorum
  • Gel oynayalım taban aralıklarını incelersen görürsün alalı 6 ay oldu ama hala asfaltta gıcırt sesi çıkartıyo ama sonuçta city ayakkabısıyla ne kadar iyi basket oynanır ki
  • Listeye answer xi eklendi
  • ssağol galba benim için ekledin zaten ben superstarı gezerken giyiyorum basket için şu an answer 6 var ama çok eskidi maalesef ben tr de yaşamıyorum keşke şu an orda olsam orda answer xı ne kadar?merak ettimde
  • sağol ben için ekledin galba ,ben superstarı gezerken giyiyorum basket oynarken answer 6 var çok eskidi ben maalesef yurtdışında yaşıyorum keşke olda olsam tr de answer xı ların fiyatı ne?
  • Hiç rastlamadım hiç görmedim bilmiyorum. Ben gelişmekte olan bir şehirde yaşıyorum Çorum-Sungurlu burda öyle büyük bi mağaza bile yok ankara ya gittiğimde para harcıyom. Hem ayakkabının dengeli zıplamaya ve de koşarken rahat durmaya- tekrar hızlanmaya etkisi oluyo. Gerald Green çorapla bacak arası yapabiliyo(smaç)
  • Zamanında bir ayakkıya 300 lira verirdik , hele o Nike Shox'u(VC15) aldığım günü unutamam. Nerdeyse ayakkabı ile yatacaktım :) Şimdilerde takip edemiyoruz ayakkabı dünyasını , varmı önerebileceğiniz şöyle rahat superstar tarız bir ayakkabı?
  • acaba bizde mi ayakkabıya para vermeyip çorapla oynasak ben sokakta oynayacam alacağım ayakkabının dayanılı olması gerek lebron v tam salon tipi jordanlar dayanıklı olmalı lebron ıv yi hiç bilmiyorum answer xı yı gördüm oda sokağa uygun gözüküyo aslında en iyisi almadan once hepsine tek tek bakmak ama kim uğraşçak hepsidede bulunmuyo basket ayakkabısı
  • LeBron IV
  • nike zoom air bb diyorum o kadar!
    nash,kidd,parker,.. gibi oyuncuların şuan giyidği ayakkabı!
    kendimde kullanıyorum mükemmel bir ayakkabı özellikle hızlı guardlara tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34pierce34 -- 29 Şubat 2008; 22:33:25 >
  • Son söz benim olsun LeBron IV Zoom olduğu için pek çok ayakkabıyı zaten geride bırakıyor zaten ama answer xi de de zoom a benzer bi şey var tabanı çok sağlam
  • hayır son söz benim bugün answer xı ya baktım çok hafifti bu kadarını beklemiyodum ve bileği süper sarıyo bugün giydim bi ara alacam ve lebron ıv ve lebron v yede baltım lebron ıv beyazdı ve hakkaten güzeldi ama lebron v yle yanyana koyunca v ağır basıyo sende ikisini yanyan koysan v dersin internetten bakınca farklı gerçekte farklı
  • hayır son söz benim bugün answer xı ya baktım çok hafifti bu kadarını beklemiyodum ve bileği süper sarıyo bugün giydim bi ara alacam ve lebron ıv ve lebron v yede baltım lebron ıv beyazdı ve hakkaten güzeldi ama lebron v yle yanyana koyunca v ağır basıyo sende ikisini yanyan koysan v dersin internetten bakınca farklı gerçekte farklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.