Abi kararım kesin değişti; 1- Zoom LeBron V 2- Zoom BB bu ikisi arasında kaldım şimdi de lebron v stili açısından çok güzel ama ağır ayakkabı
2k4 yada zoom bb(nash modeli) öneririm
ya arkadaşlar siz bana nike ler iyi falan dediniz ama benim serçe parmaklarım oval ve çok geniş yani nikeler ayağımı rahatsız ediyo genelde bana daha yumuşak ayakkabılar lazım
Nike'larda rahat edemiyorsan Reebok hic dusunme bence. Sonucta en rahat ve konforlu basket ayakkabilar Nike'lardir.
Ray'ciğim zoom bb'lerin fiyatı ne kadar ve birde İst'de nerede bulabilirm?
bende nike nin kobe si var gayet memnunum...
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Alp fiyatlarini tam bilmiyorum ama Kadikoy'deki Nike magazasinda bulabilirsin, beyaz rengi mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Alp fiyatlarini tam bilmiyorum ama Kadikoy'deki Nike magazasinda bulabilirsin, beyaz rengi mevcut.
Teşekkür ederim..
Alırsan haber ver nasıl anlatırsın zıplamak için falan bi etkisi olur mu onu da söylersin
e peki en esnek ayakkabı hangisi benim ayak çok sorunlu öyle istediğim her ayakkabıyı alamıyorum en esneği lazım bana yani serçe parmak kısmının çok yumuşak olması lazım
nike zoom bb 180ytl
Esnek olsun diyosan eğer zoom kobe III müthiş zoom serisinde bu özellik ileri çıkıyo lebron IV ün de arası kesik yapılmış rahat hareket etmek için hem de zoom var
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
1-Nike Zoom 2K4 Huarache 2-Nike Zoom 2K5 Huarache 3-Air Jordan III Retro 4-Air Jordan XXI PE 5-Nike Zoom Kobe II Lite 6-Reebok Answer 8 7-Nike Zoom LeBron II
ZoOm KoBe III
Kobe II ve nike simsiyah bi modeli topuğunda küçük kırmızı nike işareti olan efsane bi ayakkabı benim için ilk önce zorluk çektim ayakkabıya alıştıktan sonra mükemmel uyumluydu bulsam bi daha alırım ama nerde bulabilirim ki 2004 falan giyiyordum.
quote:
Orjinalden alıntı: THE FREEDOM
Kobe II ve nike simsiyah bi modeli topuğunda küçük kırmızı nike işareti olan efsane bi ayakkabı benim için ilk önce zorluk çektim ayakkabıya alıştıktan sonra mükemmel uyumluydu bulsam bi daha alırım ama nerde bulabilirim ki 2004 falan giyiyordum.
nike alın, yeni model alın eskiler hem bulunmaz hem de teknolojisi eskidir ayakkabı sektörü de her gün gelişiyor lebron v aldım şimdi de yeni bi şey alıcam büyük ihtimal hyperdunk olur
nike store a gittim gördüm bi kaç ayakkabıyı en üstte hyperdunk: mükemmel altında jordan 23: müzelik bi ayakkabı altında kobe 3: kobe serisinin en kötüsü hava tabanı olduğundan içi boş malzemeden çalmışlar gibi çok dandik zoom bb 2: alt sınıf bir ayakkabıyı ama iyi jordan 22 ve 15: jordan ların malzemesi çok kötü neden bilmiyorum nike üretiyor sonuçta hiç kaliteli durmuyordu yine aklıma takılanlar var: t-mac 5 t-mac 6 garnett bounce hyperdunk kobe ii
yeni bi ayakkabı çıkmış tabanı yaylımı neymiş 10 cm daha yükseğe sıçratıyormuş bende arklarımdan duydum pek inanmadım tabanında yay gibi kocaman bişey olan bir sürü ayakkabı var fiyatı 400 küssür ytl miymiş nemiş ayakabıyı bilen veya kullanan varmı ?
yok canım sen de
Zoom Kobe II süper.
quote:
Orjinalden alıntı: foreverkobe
Zoom Kobe II süper.
1- sert mi 2- esnek mi 3- rahat mı ha bi de eski mesajlarıma bakıp bakıp gülüyorum hakikaten anasını ağlatmışım forumun ama şimdi zlv im var kral da benim sultan da