Şimdi Ara

Hour Of Victory-Ön İnceleme Xbox 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hour of Victory:Nfusion'un yapımcılığını üstlendiği bir Fps'dir.Nfusion'ın şuana kadar yaptığı tüm oyunlar standart Fps'ler gibi değildir;oyunlar bildiğimiz ilerle ve vur mantığından farklı olarak yapılmıştır.Deadly Dozen ve Line of sight:Vietnam'ı bilenler bilir.Bu oyunlar birer klasik olmasa da kendilerine verilen görevleri yerine getirmiştir ve kendilerine has fan kitleleri yaratmıştır.Bu firmanın bu güzel oluşumu yaratabilmesinin nedeni oyunların daha çok taktiksel baz üzerinde kurulmuş olmasıdır.Taktiksel yapıyı açıklamak gerekirse şöyle bir örnek verebilirim;oyun,sizi haritanın bir noktasında başlatır ve görevler verir ama görevi seçmesinden tutun da takımınızla yapacağınız taktik vs herşey size kalmıştır.Ayrıca oyunlar kesinlikle çizgisel değildir;yaptığınız bir görev zincirleme olarak diğerlerini pozitif yönde etkileyebilir ya da sizi tuzağa düşürebilir.Bu anlattıklarımdan yola çıkarak Nfusion'ın yaptığı oyunun nasıl olacağını şöyle böyle aklınızda canlandırmışsınızdır.Fakat bu temelin yanında unutulmaması gereken husus;Next-Gen döneminin oyuna katacağı özellikler var.Bu özellikler Nfusion'un eski oyunlarda bulunan atmosfer eksikliğinden tutun da her yönde pozitif olarak etkileyecektir ki çatışma atmosferi SS'lere bakılırsa gayet sağlam gözüküyor.

Hour of Victory'de 3 tane karakteri kullanabileceğiz.Bu karakterlerin her birinin kendine has özellikleri ve dezavantajları var.Rütbe sırasıyla sıralarsak ilk olarak binbaşımıza değineceğim.Binbaşı Ambrose Taggret,bir Amerikan OSS çalışanı.Binbaşımızı spesifik olarak tanımlamak gerekirse bir casus diyebiliriz.Taggert,sessiz ölümleri seven bir karakterdir ve gölgeleri harika kullanır.Gizli ve sessizce düşmanın arkasına sarkar ve soğuk bıçağı ile işi sessiz ve temiz bir şekilde bitirir.Ayrıca susturuculu Sten gun'ı da Almanlar için süpriz bir hediyedir.İngiliz SAS komando üyesi Teğmen William Ross ise standart Fps'deki karakterlere yakın hissedeceğiniz bir kişilik;gizliliği arka plana atıp göğüs göğüse çarpışmayı seven bir adamımız.Ross,fiziken çok kuvvetli bir karakter olduğu için fiziğini çok iyi kullanarak yakın çarpışmalarda diğer karakterlerden çok daha iyi savaşıyor.Son karakterimiz ise Ranger'lardan Çavuş Blackbull;lâkabı "Bull".Bu karakterimiz tek atışa tek ölüm felsefesine bağlı bir keskin nişancımız.Bull,uzak mesafelerden cephedeki savaşın gidişatını etkileyecek ölümcül hamleler yapıyor.Ayrıca Bull,çok çevik bir asker;uzak mesafelere atlama,herşeyin üzerine çıkıp aşma gibi diğer askerleri yorup yavaşlatacak özelliklere sahip.

Hour of Victory'de gördüğümüz her aracı kullanabileceğiz.Örneğin;cephe Ju-88'ler tarafından bombardırmana uğruyorken herhangi bir uçak savarın başına geçim hava saldırısını püskürtebiliriz.Ya da Panzer'ler tarafından baskına uğradığımızda eğer yanımızda boş bir Sherman tankı varsa ona binip tanks savaşına biz de katılabiliriz ki yapacağımız,öldüreceğimiz,tamamlayacağımız herşey savaşın gidişatını büyük ölçüde etkileyecek.Ayrıca oyunda Command post'lar bulunuyor ki çok önemliler;Command postlarda istediğimiz karakter değişimini yapıp savaşa devam edebiliyoruz.Mesela;Ross'la savaşırken geçemediğimiz bir sığınak çıktı,geri dönüp Command post'dan Taggert'i seçeriz ve düşman sığınağın arka hattına gizlice sarkarız.

Hour of Victory,grafik motoru olarak bir çok otorite tarafından günümüzün en kaliteli grafik motoru seçilmiş Unreal Engine 3.0'i kullanıyor.Oyunun Live kısmı daha basına açıklanmadığından dolay gizliliğini koruyor.Oyunun çizgisel olmama ve diğer bir çok özelliği göz önüne alırsak Fps dünyasına birçok yenilikler getirecek gibi gözüküyor ki Nfusion'un zaten ana amacı bu.Bildiğim kadarıyla Hour of Victory,sadece Xbox 360 için çıkacak.Kişisel görüşüm;yazın,bizi çok güzel ve kaliteli bir taktik Fps beklediği yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wf Pack -- 29 Ocak 2007; 1:04:13 >

• Eline sağlık dostum aydınlanmış olduk sayende.
    Xbox360'da sağına bak shooter, soluna bak shooter, arkana bak shooter, önüne bak shooter.
    İnsan biraz farklı tür oyun arıyor. Fable 2 , Two Worlds , Blue Dragon , Lost Odyssey gelsin artık.
  • Ne demek,arkadaşım.Seve seve yaptım bu ön incelemeyi.Dediğim gibi Nfusion'a güveniyorum ben;taktik Fps kavramına çok güzel yenilikler getirecek bu oyunla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Eline sağlık dostum aydınlanmış olduk sayende.
    Xbox360'da sağına bak shooter, soluna bak shooter, arkana bak shooter, önüne bak shooter.
    İnsan biraz farklı tür oyun arıyor. Fable 2 , Two Worlds , Blue Dragon , Lost Odyssey gelsin artık.

blue dragon çıkalı baya oldu 3dvd :)
  • Hayır ben Amerikan yada Avrupa konsollarından bahsediyorum. Üstelik Bluedragon'un 3 dvd olduğuğu haberini ilk yazan da bendim Türk forumlarında
  • ne yani şimdi birinci dvd bitince ikinci dvdyi mi takıyorsun oyun oynarken hiç hoş bir durum değil eğer anladığım gibiyse. xbox360'ın hddvdplayer a geçmesi gerektiğini düşündürmüyor değil bu durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslans

ne yani şimdi birinci dvd bitince ikinci dvdyi mi takıyorsun oyun oynarken hiç hoş bir durum değil eğer anladığım gibiyse. xbox360'ın hddvdplayer a geçmesi gerektiğini düşündürmüyor değil bu durum.

Oyunda 30 saatlik HD "VİDEO" var dolması normal değil mi sence?
  • Eline saglık, Wf Pack ön inceleme güzel olmuş.
  • quote:

quote:

ne yani şimdi birinci dvd bitince ikinci dvdyi mi takıyorsun oyun oynarken hiç hoş bir durum değil eğer anladığım gibiyse. xbox360'ın hddvdplayer a geçmesi gerektiğini düşündürmüyor değil bu durum.

Oyunda 30 saatlik video varsa at çöpe gitsin. Bir oyunda en nefret ettiğim şey uzun süren ara video'lardır. Oyun mu oynuyorum film mi izliyorum ya. Keşke hiç ara video vb olmasa oyunlarda.
  • Tebrikler güzel bir inceleme yazısı olmuş. Oyun dergisi almaz oldum artık, internetten ulaştıkca bilgilere dergi üzerinde tekrar okumak yavan geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

quote:

Oyunda 30 saatlik video varsa at çöpe gitsin. Bir oyunda en nefret ettiğim şey uzun süren ara video'lardır. Oyun mu oynuyorum film mi izliyorum ya. Keşke hiç ara video vb olmasa oyunlarda.

Blue Dragon'dan bahsediyoruz. turnBased RPG'de hep hikaye olur.

• eline sağlık
  • Fps den bıktım farklı oyun haberleri bekliyoruz
  • harbi bu next genler oldu fps-gen oldu ne iştir
  • Bu arada otoritelerin yorumlarına göre demo'daki orkestra çok sağlam;savaşın dramatik havasına kendini çok iyi uyduruyor,orkestra.Ayrıca yazmayı unutmuşum,Hour Of Victory,Kuzey Afrikanın uçsuz bucaksız çöllerinden Parirsteki Eifell kulesine ve daha ilersine kadar uzayacak bir campaing'e sahip.
  • Çok Kalite bir oyuna Benziyor Call Of Duty' le Baş edebilecekmi Acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.