Şimdi Ara

hp 15s fq2045nt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alınır mı 3.8k şuan.genelinde ders film dizi için kullanıcam ama +8gb ram alıcam ek olarak cs lol gta falan açabilir mi ACİL BAKABİLİRSENİZ sevinirim.. hp 15s fq2045nt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenskills -- 31 Mart 2021; 20:51:4 >

• Tabi açabilir burada ram yükseltmesiyle beraber oyunlarda kaç fps alıyor görebilirsin

• mutant39 M kullanıcısına yanıt
    ramin markasını da söylersen tadından yenmez kardeşim
    izledim kardeşim videolarını teşekkür ederim ama genel olarak nasıl laptop genelde ders video dizi için kullanıcam olur dimi bu laptop yani ( ram takviyeside yapıcam tabi giriş seviye oyunlar için )
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenskills

izledim kardeşim videolarını teşekkür ederim ama genel olarak nasıl laptop genelde ders video dizi için kullanıcam olur dimi bu laptop yani ( ram takviyeside yapıcam tabi giriş seviye oyunlar için )

Video benim değil öncelikle üzerime almış olmayım ancak rica ederim yine de ramin linki şu: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-8-gb-2666-mhz-ddr4-sodimm-cl19-kvr26s19s6-8-fiyati,893226401.html

Ben bu Laptopu kullanmıyorum ancak laptop gündelik işler için fazlasıyla yeterli zaten, i3 olduğuna bakmayın 11. nesil bir i3 ve 8. nesil i5'lere denk bir performansı var. Ayrıca giriş seviyesi oyunları normal şekilde oynatır. Hatta bazı birkaç senelik oyunları dahi düşük ayarda oynatabilir.

Şu videodan oyun testlerini de inceleyebilirsin

çok teşekkür ederim kardeşim benim 4x8 ram olur dimi
  • quote:

çok teşekkür ederim kardeşim benim 4x8 ram olur dimi

Onun için 4 tane boş ram slotu olması gerekiyor o kadar slot olduğunu sanmıyorum 2 tane var diye biliyorum ama zaten 4*8 ram bilgisayardaki ramle de beraber 36 gb ram ediyoru bu cihaz için gereksiz fazla öyle bi yatırıma gerek yok. 12 gb fazlasıyla yeterli gelecektir zaten.

cihazda 4 gb ram var kardeşim +8 gb 2666mhz de ben eklicem lol cs gta tarzı oyunları da rahatça oynatıcağı düşüncesindeyim başka da oyun oynamam zaten teşekkürler tekrardan
  • quote:

cihazda 4 gb ram var kardeşim +8 gb 2666mhz de ben eklicem lol cs gta tarzı oyunları da rahatça oynatıcağı düşüncesindeyim başka da oyun oynamam zaten teşekkürler tekrardan

Evet kardeşim ama 4x8 yazmışsın yukarda 4x8 yazdığın zaman 4 slotun her bir slotuna ayrı ayrı 8 gb ram takmak anlamına gelir 4+8 yazsan dediğin gibi anlaşılırdı

kusura bakma kardeşm 8+4 işte :)) siparişi verdim laptopun bakalım
  • quote:

kusura bakma kardeşm 8+4 işte :)) siparişi verdim laptopun bakalım

Merhaba hocam memnun musunuz laptoptan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp 15s fq2045nt

https://www.hepsiburada.com/hp-17-cn0007nt-intel-core-i7-1165g7-8gb-512gb-mx450-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-434n2ea-p-HBCV00000JP07J

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.