hp 15s fq2045nt
-
-
Tabi açabilir burada ram yükseltmesiyle beraber oyunlarda kaç fps alıyor görebilirsin
-
ramin markasını da söylersen tadından yenmez kardeşim -
izledim kardeşim videolarını teşekkür ederim ama genel olarak nasıl laptop genelde ders video dizi için kullanıcam olur dimi bu laptop yani ( ram takviyeside yapıcam tabi giriş seviye oyunlar için ) -
quote:
Orijinalden alıntı: erenskills
izledim kardeşim videolarını teşekkür ederim ama genel olarak nasıl laptop genelde ders video dizi için kullanıcam olur dimi bu laptop yani ( ram takviyeside yapıcam tabi giriş seviye oyunlar için )Video benim değil öncelikle üzerime almış olmayım ancak rica ederim yine de ramin linki şu: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-8-gb-2666-mhz-ddr4-sodimm-cl19-kvr26s19s6-8-fiyati,893226401.html
Ben bu Laptopu kullanmıyorum ancak laptop gündelik işler için fazlasıyla yeterli zaten, i3 olduğuna bakmayın 11. nesil bir i3 ve 8. nesil i5'lere denk bir performansı var. Ayrıca giriş seviyesi oyunları normal şekilde oynatır. Hatta bazı birkaç senelik oyunları dahi düşük ayarda oynatabilir.
Şu videodan oyun testlerini de inceleyebilirsin
-
çok teşekkür ederim kardeşim benim 4x8 ram olur dimi -
quote:
çok teşekkür ederim kardeşim benim 4x8 ram olur dimiOnun için 4 tane boş ram slotu olması gerekiyor o kadar slot olduğunu sanmıyorum 2 tane var diye biliyorum ama zaten 4*8 ram bilgisayardaki ramle de beraber 36 gb ram ediyoru bu cihaz için gereksiz fazla öyle bi yatırıma gerek yok. 12 gb fazlasıyla yeterli gelecektir zaten.
-
cihazda 4 gb ram var kardeşim +8 gb 2666mhz de ben eklicem lol cs gta tarzı oyunları da rahatça oynatıcağı düşüncesindeyim başka da oyun oynamam zaten teşekkürler tekrardan -
quote:
cihazda 4 gb ram var kardeşim +8 gb 2666mhz de ben eklicem lol cs gta tarzı oyunları da rahatça oynatıcağı düşüncesindeyim başka da oyun oynamam zaten teşekkürler tekrardanEvet kardeşim ama 4x8 yazmışsın yukarda 4x8 yazdığın zaman 4 slotun her bir slotuna ayrı ayrı 8 gb ram takmak anlamına gelir 4+8 yazsan dediğin gibi anlaşılırdı
-
kusura bakma kardeşm 8+4 işte :)) siparişi verdim laptopun bakalım -
quote:
kusura bakma kardeşm 8+4 işte :)) siparişi verdim laptopun bakalımMerhaba hocam memnun musunuz laptoptan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.hepsiburada.com/hp-17-cn0007nt-intel-core-i7-1165g7-8gb-512gb-mx450-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-434n2ea-p-HBCV00000JP07J
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X