Arkadaşlar HP marka yazıcı kullanıyordum.ancak yazıcıyı başkasına verdim. program ekle/kaldırdan yazıcıyı kaldırdım.ama bu sefer bilgisayarı her açışımda trayyapp diye bi dosya istemeye başladı. Program filesten hp klasörünü silincede bu sefer her açılıştan windows installer çıkıyor ve hp yi tekrar kurmamı istiyor.nasıl kurtulabilirim bundan yardımcı olursanız çok makbule geçer.Şimdiden herkese teşekkürler...
"your uninstaller" adlı programı kullan...programla hem tam silme yapabilirsin hem de açılışta otomatik çalışan programları istediğin şekilde düzenleyebilirsin
1-Program ekle kaldır dan hp yazıcılarıyla ilgili bütün programları kaldırın.
2-Program Files ta hp ve hewlett packard klasörlerini kaldırın,
3-Yerel diskinizde varsa temp klasörünün içindeki bütün uzantı dosyalarını silin,
4-yerel disk>windosws klasörünün içindeki temp dosyasının içindeki silebilinen bütün uzantıları silin..
5-Başlat>çalıştır'a girin regedit yazın HKEY_LOCAL MACHİNE'I açın oradan da software yi seçin>software nin içindeki hp ve hewlett packard klasörlerini üzerlerine tıklayıp sağ tuş yaparak siliniz.
Denemeni tavsiye ederim,ama dikkat et hp marka başka cihazın yoksa direk söylediklerimi sil,Varsa temp ve windows>temp haricindeki bölümlerde seçerek ilerle..
sedatss arkadaşım ilgin için teşekkürler. Dediklerini birbir uyguladım ama sorun yine devam ediyor...
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler format attım sorun çözüldü