Şimdi Ara

HP ENVY 15-K000ST J0B61EA NOTEBOOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan70

quote:

Orijinalden alıntı: buraktcm

arkadaşlar ürünü ben de yeni aldım fakat lütfen kontrol edermisiniz ürün sadece intel grafik kartını kullanıyor kesinlikle nvidia kullanmıyor..
    bunu anasayfada sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü ayarlarında, gelişmiş ayarlara girince görebilirsiniz.. sizde durum nasıl ?

Zaten sistem bu şekilde çalışıyor. Harici ekran kartı ihtiyaç duyulduğunda devreye giriyor ya da uygulamaya sağ tıklayıp nvidia ile çalıştır diye seçenek var ordan seçebilirsin

tam da evet keşfettim yazacaktım, birilerine faydası olur diye yazıyorum nvidia nın kontrol panelinde defult olarak hangi ekran kartıyla çalıştıracaksanız onu seçmeniz gerekiyor. yada sadece bir program için şunla çalışsın diye de diyebiliyoruz.. sorun yok yani

teşekkürler, adaptörü hakkında fikri olan var mı ?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ürünü ben de yeni aldım fakat lütfen kontrol edermisiniz ürün sadece intel grafik kartını kullanıyor kesinlikle nvidia kullanmıyor..
    bunu anasayfada sağ tıklayıp ekran çözünürlüğü ayarlarında, gelişmiş ayarlara girince görebilirsiniz.. sizde durum nasıl ?

Zaten sistem bu şekilde çalışıyor. Harici ekran kartı ihtiyaç duyulduğunda devreye giriyor ya da uygulamaya sağ tıklayıp nvidia ile çalıştır diye seçenek var ordan seçebilirsin

tam da evet keşfettim yazacaktım, birilerine faydası olur diye yazıyorum nvidia nın kontrol panelinde defult olarak hangi ekran kartıyla çalıştıracaksanız onu seçmeniz gerekiyor. yada sadece bir program için şunla çalışsın diye de diyebiliyoruz.. sorun yok yani

teşekkürler, adaptörü hakkında fikri olan var mı ?

95 watt adaptör çıkıyor.

Hangi mağazadan aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sinan70 kullanıcısına yanıt
    vatan topkapı, maceram başlıyor
  • quote:

vatan topkapı, maceram başlıyor

Vatan iste

İnsallah cozersiniz sorunu.

• http://www.teknosa.com/urunler/125032793/hp-pavilion-15-p009st-g7x45ea-notebook#url bendeki model bu envy yi görene kadar en iyi hp bende sanıyodum (türkiyede satılan ) zaten direk bf4 yüklemiştim high da 25 40 fps aralığında oynuyodum . sonra fifa 15 çıktı onu aldım high da oynuyorum 0 kasma . nba 2k15 , far cry 3 te bunlara dahil . 2k15 i medium da oynuyorum . far cry3 ü high da rahat oynuyorum . ısınma var tabiki ama her pc de olcak şekilde zaten soğutucu ile kullanıyorum . ayrıca cool sense özelliğide müthiş oyun oynarken sol ve sağ elinizin altından serin serin oynayabiliyosunuz . ben bu pc ile bunu yaparken siz o pc ile neler yaparsınız . hayırlı olsun .

• Selam Arkadaşlar,

Bu ürünü alalı 5 gün oldu. Dikkat etmeniz gereken tek şey var GTX modeli DDR5 değil DDR3 oyunlara göre değişiklik gösterebilir ama DDR5 modeline göre ortalama 15 FPS daha kötü. Bu benim için önemli değildi. İndirim de yakalamıştım iyi bir rakama satın aldım.

Şuanda çok fazla oyun test edemedim ama Crysis 2 ultra ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte iyi sonuçlar verdi.En ufak bir kasma vs olmadı. BF4 ve Crysis 3 şuanda elimde olmadğından henüz test edemedim. Hafta sonu boş zamanım olursa Crysis 3 ve COD Blackops'u test edeceğim.

Isınma olayına gelince, malumunuz HP'lerde böyle bir algı var.Bende alırken tereddüt etmedim değil. Crysis 2 aralıksız 6 saat oynadım. Fan çıkışı WASD tuşlarının hemen altından geçmesine rağmen en ufak bir ısınma hissetmedim. Ekan kartı geçişleri otomatik gerçekleşmekte zaten GTX 8 serisi mimarileri bunu destekliyor. Oyunu açtığınızda yaklaşık 15dk içinde Fan kullanımının arttığını hissedebiliyorsunuz. MSI GE serisindeki Turbo fan tuşununun yaptığını HP yazılımcıları HP Cool Sense diye bir yazılım ile bağdaştırmışlar.

Kolay gelsin.

Edit : Bazıları adaptör ile ilgili birşeyler sormuş. Arkadaşlar bu ürünlerin bazı dönem üretilen modellerinde HP adaptörleri geri çağırma kararı aldı. Ama dediğim gibi bazı serilerinde. Detaylı bilgi için HP'nin web sitesinden seri numarası ile sorgulama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSUS -- 31 Ekim 2014; 11:56:55 >

• eevet bilgisayar şu ana kadar gerçekten iyi,
    adaptörün 90wattını gittim aldım o olay kapandı.
    fakat, ekran biraz gözlerimi rahatsız ediyor windows kullanırken tam ayarlayamadım sanırım siz hangi ayarda kullanıyorsunuz, %125 olan zoom oranını %100e düşürdüm default kullanıyorum..
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Fakat yıllardır "hp çok ısınıyor" klişesi kafamda öyle yer edinmiş ki halen tam anlamıyla karar veremedim. Yorumlardan anladığım kadarıyla pişman etmeyecek bir alet gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaap Stam

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Fakat yıllardır "hp çok ısınıyor" klişesi kafamda öyle yer edinmiş ki halen tam anlamıyla karar veremedim. Yorumlardan anladığım kadarıyla pişman etmeyecek bir alet gibi.

Kesinlikle pisman etmeyecek bir cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jaap Stam

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Fakat yıllardır "hp çok ısınıyor" klişesi kafamda öyle yer edinmiş ki halen tam anlamıyla karar veremedim. Yorumlardan anladığım kadarıyla pişman etmeyecek bir alet gibi.

Kesinlikle pisman etmeyecek bir cihaz.

Oyun performansı nasıl peki? Gerçi öyle çok yüksek grafik işlemcisi gerektiren oyunlar oynayan birisi değilim.
  • cihazı alalı 1 hafta oluyor hemen fifa15 yükledim ps4 te de olmasına rağmen pcde oynayan arkadaşlar için yükledim fifanın menüsünde ps4 ten daha hızlı diyebilirim... fakat cihaza sahiplere soracağım şey kartın özelliklerine bakınca 1920*1080 çözünürlük göremiyorum daha düşük bir çözünürlük görüyorum onu nasıl düzenleyebiliriz kart nvidia 850m zaten
  • Bu laptopla ilgili daha yeni kullanmaya başlamış olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

Grafik işlerimi yapmak istiyorum ve oyun oynuyorum. Özellikleri göz dolduruyor

ve beatsaudio ses kalitesiyle müzik dinlemek var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: robokobe2424

cihazı alalı 1 hafta oluyor hemen fifa15 yükledim ps4 te de olmasına rağmen pcde oynayan arkadaşlar için yükledim fifanın menüsünde ps4 ten daha hızlı diyebilirim... fakat cihaza sahiplere soracağım şey kartın özelliklerine bakınca 1920*1080 çözünürlük göremiyorum daha düşük bir çözünürlük görüyorum onu nasıl düzenleyebiliriz kart nvidia 850m zaten

Hd çözünürlüğü oyunda mi görmüyorsunuz yoksa masaüstünde mi

• Arkadaşlar cihazdan bende de var ben grafik programları kullanıyorum ve memnunum ayni zamanda oyunda var tabii makina efsane

• quote:

quote:

cihazı alalı 1 hafta oluyor hemen fifa15 yükledim ps4 te de olmasına rağmen pcde oynayan arkadaşlar için yükledim fifanın menüsünde ps4 ten daha hızlı diyebilirim... fakat cihaza sahiplere soracağım şey kartın özelliklerine bakınca 1920*1080 çözünürlük göremiyorum daha düşük bir çözünürlük görüyorum onu nasıl düzenleyebiliriz kart nvidia 850m zaten

masaüstünde özellikler yapınca sağ tık la

• quote:

quote:

quote:

masaüstünde özellikler yapınca sağ tık la

Masaustunde sag tik yapip goremiyorsaniz full hd yi suruculeri tekrar yukleyin duzelecektir sorun

• Arkadaslar aletle ilgili merak ettiğim tek şey işlemcisi u serisi bir işlemci ama gördüğüm kadarıyla 4200m ile gerek çekirdek sayıları gerek frekans gerek benchmark tesleri çok yakın aslında i5lerin i7 lere nazaran daha serin olması sebebi ile tercih sebebimdi ama bu işlemcinin tdpsi yarısndan da az acaba bu işlemciyle 4200m e yakın performansı daha serin bir şekilde elde edebilirmiyim

• Dün aldım. Çok performanslı.Bilmeyene de söyleyeyim:
    2013,2014 aralığındaki tüm oyunları Ultra ayarlarda açabilirsiniz.
    BF4,Crysis 3 gibi ağır oyunları da medium high ayarlarda açarsınız.
    GTX850m söylendiği gibi medium ayarlı değil. Onlar X harfini unutmuş olmalılar. Nvidia 800 serisinde medium ayarlı kartlar (orta seviye) GT840 ve GT830 dur. GTX850 ise üst seviyenin başlarında yer alır.Masaüstünde GTX750 Ti gibi bir ayardadır.
    Ayrıca bu kartı GTX765m gibi kartlarlarla karşılaştırmayın. Numaralandırmada ilk rakam mimaridir. İlk rakam aynı Intel gibi nesil(mimari) numarasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemix

11.12.2014 perşembe akşamı 3.025 TL'ye satın aldım. oyunla falan işim yok, Grafik olarak Autocad kullanıyorum sadece, herşeyiyle mükemmel bir cihaz, ancak 1920x1080 çözünürlükte web siteleri karınca duasına dönüyor . bu yüzden 1366x768 bir cihaz alıp bunu satmayı düşünüyorum. ilgilenen varsa pm atsın.

Web sitelerini büyütebilirsiniz. %100 olan boyutu kademe kademe yukseltip deneyin . boşuna satmayin cihazi boyle bir sebep icin

• Merhaba,

Bu cihazı kullanan arkadaşlara şu sorum olacak: Touchpadi biraz büyük gibi duruyor. Klavyeyi kullanırken yanlışklıkla farenin de hareket etmesine bu sebep oluyor mu? Touchpadin kullanışlılığı nasıl?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.