Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oopppss

arkadaşlar ürünü almaya gıttım urun guzel fena değil ama yanında avea vınn da almak zorunlu dedıler bana o da ayda 10 lıraymıs bende kulanmıcagm seyi napıyım dedım kalsın dedım buraktın öyle bi olay varmı benimi kandırmaya çalıştılar _?

Öyle bir zorunluluk yok. Bana da sordular, ben de teşekkür ettim ve gerek olmadığını söyledim.

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Öyle bir zorunluluk yok. Kanmayın.

Ayrıca benim dizüstü kapanıp bir daha açılmamıştıya, BIOS güncellemesi yapmıştım. Bundan kaynaklanan bir sorun olurmuki? Gerçi BIOS'u güncelledikten hemen sonra olmadı.

Sanmıyorum. BIOS güncellemesi yapmadığım bilgisayarda sorun yaşamıştım Mersa'ya gönderdiğim cihazda yani.. Dün BIOS güncelledim değişim yapılan bilgisayarda, herhangi bir sorun yok çalışıyor.

• Orijinalden alıntı: hardcrss

Öyle bir zorunluluk yok. Kanmayın.

Ayrıca benim dizüstü kapanıp bir daha açılmamıştıya, BIOS güncellemesi yapmıştım. Bundan kaynaklanan bir sorun olurmuki? Gerçi BIOS'u güncelledikten hemen sonra olmadı.

Sanmıyorum. BIOS güncellemesi yapmadığım bilgisayarda sorun yaşamıştım Mersa'ya gönderdiğim cihazda yani.. Dün BIOS güncelledim değişim yapılan bilgisayarda, herhangi bir sorun yok çalışıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam, BIOS güncellmesinden 3 gün sonra kapandı. Yani bence de onla bir ilgisi yok ama kuşku duyuyorum artık.
  • Bu notebooku kullanan arkadaşlar memnun musunuz acaba?
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam, BIOS güncellmesinden 3 gün sonra kapandı. Yani bence de onla bir ilgisi yok ama kuşku duyuyorum artık.

Cihazı aldıktan kaç gün sonra bir daha açılmadı ? Aynı bilgisayarda iki defa yaşadım aynı sorunu.. İkisi de yaklaşık 30-40 saatlik kullanımlardan sonra oldu :)

quote:

Orijinalden alıntı: Ketum

Bu notebooku kullanan arkadaşlar memnun musunuz acaba?

Memnunum. İhtiyacımı karşılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

Cihazı aldıktan kaç gün sonra bir daha açılmadı ? Aynı bilgisayarda iki defa yaşadım aynı sorunu.. İkisi de yaklaşık 30-40 saatlik kullanımlardan sonra oldu :)

9 gün sonra kapandı. Ayrıca sizin ikinci cihazdamı arıza yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Ocak 2011; 13:53:21 >

• quote:

9 gün sonra kapandı. Ayrıca sizin ikinci cihazdamı arıza yaptı?

Yok hayır, ikinci cihaz sağlam şu an.. İlk cihaz 2 defa aynı sorunu yaşattı.. İkinci gönderimde birebir değişim yapıldı..
  • arkadaşlar bende bugun aldım gp62 b01et yazıyor ne farkı var yanında birde 3g modem zorunlulugu varmıs onuda aldım :) alırken kutusuna iyice baktım ezık biyer veya açılmış bant yoktu umarım kasada saglamdır henuz acmaya fırsatım olmadı :))
  • Beyler ben de aranıza katıldım ilk şarj ne kadar olacak acaba? doluncaya kadar mı yoksa 12 saat falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Beyler ben de aranıza katıldım ilk şarj ne kadar olacak acaba? doluncaya kadar mı yoksa 12 saat falan mı?

Hayırlı olsun :) Ben henüz şarj etmedim bataryayı.. Bilgisi olan varsa ona göre ilk şarjı yapayım ben de..
  • Yeni laptoplarda gerek yokmuş sanırım uzun şarja. Ben taktığımda %70 şarjı vardı %100 e getirip çıkarttım. doğru mu acaba
  • http://non-pasaran.blogspot.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

buraya göre batarya tam dolduktan sonra fişteyken kendisini depo etmez diyor. laptopta pilin durmasının bi sakıncası yok mu yani? net bir cevap verebilir mi birisi acaba
  • Batarya dolduktan sonra zaten akım kesilir ve elektriği direkt olarak prizden almaya başlar. Batarya şarjdayken yarıda kesmek bir zarar vermez.

İlk üç dört seferde sarj olurken elektriği kesmemeye dikkat gösterirseniz iyi olur. Daha sonra ise haftada bir kere doldur boşalt yapmanız tavsiye edilir.

SLiM_BoY Sizin cihazı ilk gönderdiğinizde ne dedilerde aynı cihazı geriye gönderdiler? Şimdi benim cihazım yenisi ile değiştirilmeyecek mi? Boşunamı bekliyorum 1 haftadır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Ocak 2011; 19:02:02 >
  • hardcrss hocam tam anlamadım. Şimdi ben laptoptan bataryayı çıkarıp mı kullanayım laptopu(evde) yoksa sabit takılı dursun mu her zaman?
  • quote:

Batarya dolduktan sonra zaten akım kesilir ve elektriği direkt olarak prizden almaya başlar. Batarya şarjdayken yarıda kesmek bir zarar vermez.

İlk üç dört seferde sarj olurken elektriği kesmemeye dikkat gösterirseniz iyi olur. Daha sonra ise haftada bir kere doldur boşalt yapmanız tavsiye edilir.

SLiM_BoY Sizin cihazı ilk gönderdiğinizde ne dedilerde aynı cihazı geriye gönderdiler? Şimdi benim cihazım yenisi ile değiştirilmeyecek mi? Boşunamı bekliyorum 1 haftadır?

Bilgisayar açılmıyor şeklinde yazmıştım ben arızayı.. Daha sonra aradığımda tekrar arızayı anlattım.. Muhtemelen bilgisayarı power tuşundan açtılar, 5-10 dk test edip geri gönderdiler.. Ürün sağlam yazıyordu çünkü arıza takibinde..

Tekrar aynı sorunu yaşayınca bu sefer teknik servise bizzat gittim, durumu anlattım.. Bilgisayarı taktik fişe, çalıştı.. Şaşırdım ben de haliyle.. Sonra eve gittim, 10dk çalıştıktan sonra tekrar kapandı.. Bu sefer aradım telefonla, bilgisayar 10dk çalıştı sonra kapandı ve açılmıyor dedim.. Muharrem bey tekrar gönderin cihazı, burada 1-2 gün kullanalım, sorun çıkarsa birebir değişim yaparız hemen dediler.. Cihazı aldıktan sonra 30 gün geçmediği için tamire almıyorlar, birebir değişim yapıyorlar.. Ve muhtemelen aynı sorunu teknik servistekiler de yaşadı ve birebir değişim yaptılar..

Yani bilgisayarı şu kadar süre kullandım, daha sonra kapandı ve bir daha açılmadı deseymişim ilk gönderimde 1-2 gün kullanarak test edip birebir değişim yaparlardı.. Yaşadığınız sorunu tam anlattıysanız değişim yaparlar diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

Batarya dolduktan sonra zaten akım kesilir ve elektriği direkt olarak prizden almaya başlar. Batarya şarjdayken yarıda kesmek bir zarar vermez.

Bilgisayar açılmıyor şeklinde yazmıştım ben arızayı.. Daha sonra aradığımda tekrar arızayı anlattım.. Muhtemelen bilgisayarı power tuşundan açtılar, 5-10 dk test edip geri gönderdiler.. Ürün sağlam yazıyordu çünkü arıza takibinde..

Tekrar aynı sorunu yaşayınca bu sefer teknik servise bizzat gittim, durumu anlattım.. Bilgisayarı taktik fişe, çalıştı.. Şaşırdım ben de haliyle.. Sonra eve gittim, 10dk çalıştıktan sonra tekrar kapandı.. Bu sefer aradım telefonla, bilgisayar 10dk çalıştı sonra kapandı ve açılmıyor dedim.. Muharrem bey tekrar gönderin cihazı, burada 1-2 gün kullanalım, sorun çıkarsa birebir değişim yaparız hemen dediler.. Cihazı aldıktan sonra 30 gün geçmediği için tamire almıyorlar, birebir değişim yapıyorlar.. Ve muhtemelen aynı sorunu teknik servistekiler de yaşadı ve birebir değişim yaptılar..

Yani bilgisayarı şu kadar süre kullandım, daha sonra kapandı ve bir daha açılmadı deseymişim ilk gönderimde 1-2 gün kullanarak test edip birebir değişim yaparlardı.. Yaşadığınız sorunu tam anlattıysanız değişim yaparlar diye düşünüyorum..

Ayın 10'unda satın aldım, 19'unda kapandı ve bir daha açılmadı şeklinde yazdım. Şimdi bana aynı cihazı geriye gönderirlerse, bozuşuruz.

Siz bu sorununuzu internet ortamında bu forumda yada başka bir platformda yazdınız mı? Arkadaşıma netten sorunu araştırmasını söylediğimde bir başkasınında böyle bir sorunla karşılaştığını, serviteyken çalıştığını, eve getirilince 10 dk sonra kapandığı söylemişti. Acaba o sizmisiniz?

YrkndrY

Batarya bilgisayarda takılı dursun. Şimdiki cihazlarda pil tamamen dolduğunda akım kesiliyor ve bilgisayar gücünü direkt prizden alıyor. Batarya üzerinden akım geçmiyor.

Önceleri ise pil tam dolu olduğunda akım kesilir ve hemen pil kullanılmaya başlanırdı. %97'ye geldiğinde tekrar sarj edilmeye başlardı. Bunlarda ise böyle değil. %100 olduktan sonra elektrik kablosunu çıkarmadığınız sürece pil kullanılmıyor.

Sadece ayda birkaç kere elektrik kablosunu çıkarıp, pilden kullanın. Pil doldurup boşaltılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 29 Ocak 2011; 19:38:44 >

• quote:

quote:

quote:

Ayın 10'unda satın aldım, 19'unda kapandı ve bir daha açılmadı şeklinde yazdım. Şimdi bana aynı cihazı geriye gönderirlerse, bozuşuruz.

Siz bu sorununuzu internet ortamında bu forumda yada başka bir platformda yazdınız mı? Arkadaşıma netten sorunu araştırmasını söylediğimde bir başkasınında böyle bir sorunla karşılaştığını, serviteyken çalıştığını, eve getirilince 10 dk sonra kapandığı söylemişti. Acaba o sizmisiniz?

YrkndrY

Batarya bilgisayarda takılı dursun. Şimdiki cihazlarda pil tamamen dolduğunda akım kesiliyor ve bilgisayar gücünü direkt prizden alıyor. Batarya üzerinden akım geçmiyor.

Önceleri ise pil tam dolu olduğunda akım kesilir ve hemen pil kullanılmaya başlanırdı. %97'ye geldiğinde tekrar sarj edilmeye başlardı. Bunlarda ise böyle değil. %100 olduktan sonra elektrik kablosunu çıkarmadığınız sürece pil kullanılmıyor.

Sadece ayda birkaç kere elektrik kablosunu çıkarıp, pilden kullanın. Pil doldurup boşaltılsın.

Tamam teşekkürler

• quote:

Evet yazdım.. Ve muhtemelen benden bahsediyor arkadaşınız :) Bence yarın sabah arayın Mersa'yı.. Tekrar anlatın sorununuzu, test işlemini ne şekilde yaptıklarını da sorun..
  • İşletim sistemini yükseltmeye gerek var mı acaba? Varsa hangi sürüme geçmeli ve nereden edinebiliriz? Bir de indirdiğimiz sürüm hem masaüstü hem laptopta çalışır mı? driver sıkıntısı olur mu
  • arkadaşlar fonksiyon tuşları ters çalışan varmı?? ses açmak için fn tuşuna basmadan acıyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

arkadaşlar fonksiyon tuşları ters çalışan varmı?? ses açmak için fn tuşuna basmadan acıyo :S

Sanırım normali o şekilde :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.