Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mélancholik DuygulaR

Ben de bu cihazdan almaya karar verdim ama bazı olumsuz sonuçlar kafamı karıstırdı arkadasım casper olanını aldı ve gayet memnun hp neden bu kadar sorun çıkartabilir onu anlamadım

HP dünyada en çok sorun çıkaran markadır. Ama bu onun kötü bir marka olduğu anlamına gelmez. Yılda kaç tane ürün sattığına ve bu ürünlerin kaç tanesinin arıza yaptığına bakıp ortaya bir oran çıkarmalıyız ki, bu oranı diğer bilgisayar üreticilerine de uyguladığımızda onların oranından yüksek bir değer çıkıyorsa HP için kötüdür diyebiliriz.

Ayrıca benim evimin bulunduğu alanda elektrik sürekli dalgalanıyordu. Elektrik idaresini durumu daha önce defalarca bildirmiştirm ama bilgisayarım arızalandıktan sonra tekrar bildirdim. Sağolsunlar bugün gelip caddedeki elektrik hatlarını değiştirip sanayi elektriği çekmişler. Bundan sonra dalgalanma olmayacak dediler. Bakalım deneyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

şuanda laptopum yanımda yok biriniz bakabilirmi aygıt yöneticisinden-sistem aygılarının altında
    İntel(R) 6 Series varmı yokmu

3 tane ıntel 5 var

edit

o sorun bendede olmuştu açıkken pc kapanmıştı aniden. HDD iflas etmiş dediler bana. servise verdim değiştirttim çünkü alalı 5 gün olmuştu

İyi bai intel 6 series yokmuş alum intel'in bozuk çıkan çipsetleri bunlar hp dv7'de çıkmıştı galiba toplatılcktı en son ama son gelişmeleri bilmiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss
    Benim cihazda kapandığında prize takılıydı.

sorunu yaşayanlar yazabilirmi acaba prizininde toprak bağlantısı varmıydı

• quote:

quote:

quote:

şuanda laptopum yanımda yok biriniz bakabilirmi aygıt yöneticisinden-sistem aygılarının altında

3 tane ıntel 5 var

edit

o sorun bendede olmuştu açıkken pc kapanmıştı aniden. HDD iflas etmiş dediler bana. servise verdim değiştirttim çünkü alalı 5 gün olmuştu

İyi bai intel 6 series yokmuş alum intel'in bozuk çıkan çipsetleri bunlar hp dv7'de çıkmıştı galiba toplatılcktı en son ama son gelişmeleri bilmiyorum

quote:

bende toprak bağlantısı vardı

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 tane ıntel 5 var

edit

quote:

bende toprak bağlantısı vardı

Bende de vardı.

• Forumu okudum Bendede DV 6 3030 ET modeli var temel olarak laptoplar aynı sadece benim ekran kartım ve işlemci olarak daha iyi bende 5.5 aydır kullanıyorum allaha şükür hiç bir problemim olmadı
    İlklerde arkadaşlar ısınma demişler laptop ısınmıyor sen ısınmışsın sanıyorsun ısınma yok kasaya içerideki ısı vurunca plastik olmayınca metal olunca bize iletiyor
    HDD demişssiniz TTnet belki değişmiş ürünleri alıp veriyordur vs.
    O yanma işinin önüne geçebilmek için PC nin bataryasını asla ve asla çıkartmayın bataryanın ömründen yersin falan diyenler olabilir... ama en ufak elektrik dalgalanmasında Anakart HDD vs. gibi parçalar zarar görebiliyor Fişe takılıyken bile batarya takılı kalsın batarya zaten 3 sene içinde kendini çıkartsanda taksanda yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazZ_07 -- 9 Şubat 2011; 9:23:39 >
  • Selamlar,

Geçen mesajlarımda kendi kendine kapanma sorunu olduğunu ve güncelleme sonucu düzeldiğini yazmıştım. Bu hafta sürekli ama daha uzun aralıklarla bunu yapmaya devam etti. HP destek hattı ile görüştüm. Bana donanımlarda bir hata olduğunu ya aldığım yere yollayıp birebir değişim talep etmemi yada servise bırakıp parça değişimi için beklememi istedi. Bende sıfır 6-7 günlük sistemi servise vermek yada geri iade edip yenisini beklemek istemediğimden ve sorunun gerçek kaynağını öğrenmek istediğim için çalışmalara devam ettim.

1- 1+2 gb bellek modüllerinden sadece 2 gb yi takılı bıraktım, sorun düzelmedi.
    2- Başka win7 kurdum (orijinal diskten kopya 64 bit ultimate), sorun düzelmedi
    3- Başka hdd taktım buna win7 ultimate 64 bit kurdum, düzelmedi
    4- Orijinal diski geri taktım, sorun devam ediyordu.
    5- 2 gb lik belek modülünü çıkarttım sadece 1 gb olanı taktım, SORUN DÜZELDİ.

Bu arada gördüm ki bellek modülünü tek olarak en üstteki slota takınca sistem açmıyor.

Umarım işinize yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Ben de bu cihazdan almaya karar verdim ama bazı olumsuz sonuçlar kafamı karıstırdı arkadasım casper olanını aldı ve gayet memnun hp neden bu kadar sorun çıkartabilir onu anlamadım

HP dünyada en çok sorun çıkaran markadır. Ama bu onun kötü bir marka olduğu anlamına gelmez. Yılda kaç tane ürün sattığına ve bu ürünlerin kaç tanesinin arıza yaptığına bakıp ortaya bir oran çıkarmalıyız ki, bu oranı diğer bilgisayar üreticilerine de uyguladığımızda onların oranından yüksek bir değer çıkıyorsa HP için kötüdür diyebiliriz.

Ayrıca benim evimin bulunduğu alanda elektrik sürekli dalgalanıyordu. Elektrik idaresini durumu daha önce defalarca bildirmiştirm ama bilgisayarım arızalandıktan sonra tekrar bildirdim. Sağolsunlar bugün gelip caddedeki elektrik hatlarını değiştirip sanayi elektriği çekmişler. Bundan sonra dalgalanma olmayacak dediler. Bakalım deneyip göreceğiz.

Evet haklısın zaten konuda yorumlar la hp ortada...

• quote:

quote:

quote:

Evet haklısın zaten konuda yorumlar la hp ortada...

valla arkadasım bnm pcde ALLAH'a çok şükür bi bozukluk çıkmadı inş çıkmazda sizin sansınız yokmuş :D

• selam beyler bende bu makinadan aldım 2010 eylüül gibi. Düne kdr pcden ses gelmiyodu şimdi sürekli pcden ses geliyo galba fandan. bu sesi nasıl durdurabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12hotlive

selam beyler bende bu makinadan aldım 2010 eylüül gibi. Düne kdr pcden ses gelmiyodu şimdi sürekli pcden ses geliyo galba fandan. bu sesi nasıl durdurabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Bilgisayarı kapatın, elektrik süpürgesini fan çıkışına dayayıp süpürgeyi çalıştırın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12hotlive

selam beyler bende bu makinadan aldım 2010 eylüül gibi. Düne kdr pcden ses gelmiyodu şimdi sürekli pcden ses geliyo galba fandan. bu sesi nasıl durdurabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Bilgisayarı kapatın, elektrik süpürgesini fan çıkışına dayayıp süpürgeyi çalıştırın.

dediğini yaptım yine olmadı acaba biosatan bişeyler mi yapmak gerekiyo ?
  • mesajım bulunsun
  • arkadaşlar bu bilgisayarın 2.eli nekadara kadar alınır?
  • Arkadaşlar benim g62 haftada bir recovery disk oluşturmamı istiyor. Ayrıca her cd takışımda sürücüdeki medya biçimlendirilmemiş diyor bunun nedeni nedir?
  • ARKADAŞLAR SİZİ ÇOK ÖNEMLİ BİŞE SORCAM BEN PROGRAM YÜKLEMEDEN ÖNCE PC ÇABUK AÇILIODU AMA BEN PROGRAM YÜKLEDİKTEN SONRA GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI NEDEN ACABA BİLEN VARMI _?
  • Ya laptop güzelde ben bu microsoft un.... Parasını verip bilgisayarı alıyorum. adamlar laptop kutusunun içine bir tane windows 7 cd koymuyorlar. microsoftun sitesine giriyorum windows 7 download linki yok. destek sayfasına giriyorum ücret talep ediyor.. topunun.....
  • Bilgisayarlı internet kampanyasında kota ne kadar?
    4 GB mı yoksa sınırsız, 6 GB, 4 GB şeklinde seçim yapabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baharat

Bilgisayarlı internet kampanyasında kota ne kadar?
    4 GB mı yoksa sınırsız, 6 GB, 4 GB şeklinde seçim yapabiliyor musunuz?

hiç farketmez istersen 1 tl lik internetten al dostum. ben 1 tl lik olandan aldım ama girmiyorum. aylık 1 tl sabit ücreti var. her bağlandığın gün için 3 tl yazıyor. ama ben 1 tl sabit ücreti veriyorum kullanmıyorum. interneti başka yerden alıyorum zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

ARKADAŞLAR SİZİ ÇOK ÖNEMLİ BİŞE SORCAM BEN PROGRAM YÜKLEMEDEN ÖNCE PC ÇABUK AÇILIODU AMA BEN PROGRAM YÜKLEDİKTEN SONRA GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI NEDEN ACABA BİLEN VARMI _?

YAA ARKADAŞLAR SORUMA CEVAP ALAMADIM ŞİMDİ BU BİLGİSAYAR AÇILIRKEN BASLAYAN PROGRAMLARI NASIL KAPATACAĞIM _? LÜTFEN YARDIM EDİNN =)=)
  • çalıştır>>>msconfig>>>başlatma
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.