Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

rica ederim hocam, hayırlı olsun ;)

saol yarın ben kendim halledecem bu adam yapamaz bu işi XD

bu adam dediğin baban ;)

hat sahibinin gitmesi gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

rica ederim hocam, hayırlı olsun ;)

saol yarın ben kendim halledecem bu adam yapamaz bu işi XD

bu adam dediğin baban ;)

hat sahibinin gitmesi gerekiyor.

birde yanında 3g modem veriyorlar belki baban onu da söyleyince aklı karışmıştır ben babamla gittim adam anlatmaya başladı gerek yok biliyorum dedim direk imza attı babam 3-4 tane borcu varmış hattın onu ödedi orda 3g modemi ve laptobuda aldık çıktık ortalama 30 dakika sürüyo

• ARKADASLAR ALDIM YALNIZ İÇİNDE CDLERİ YOKMUŞ :s DAHA DOĞRUSU ANNEMİ GÖNDERDM BEN İŞDE OLDUGUM İÇİN NE OLCK ŞİMDİ :s ALDIGI YERİ ARAMIŞ BİZ OLDUGU GİBİ GÖNDERDK BİZE BÖYLE GÖNDERİLDİ DEMİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre34288

ARKADASLAR ALDIM YALNIZ İÇİNDE CDLERİ YOKMUŞ :s DAHA DOĞRUSU ANNEMİ GÖNDERDM BEN İŞDE OLDUGUM İÇİN NE OLCK ŞİMDİ :s ALDIGI YERİ ARAMIŞ BİZ OLDUGU GİBİ GÖNDERDK BİZE BÖYLE GÖNDERİLDİ DEMİŞ

cd vermiyorlar zaten.. her şey kurulu geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 24 Aralık 2010; 15:39:54 >
  • BENDE ALDIM BUNU
    çok şık ve iyi performanslı bir bilgisayar.
    oyunları rahat oynarsınız şuanda call of duty black ops oynuyorum.
    şarj süresi çok uzun yaklaşık 2,5- 3 saat gidiyo güç tasaruflu gpu ile.
    ısınma hissetmedim pek.
  • ee sonra ne olcak :S format attıktan sonra
  • Ürün gerçekten güzel bende almayı düşünüyorum...
  • Black Ops'da biraz kasma yaşadım. Ayarları nasıl yaptınız ?
  • tamam sorun çözüldü Rahat bir şekilde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

tamam sorun çözüldü Rahat bir şekilde oynuyorum.

Hangi ayarı düzelttin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

tamam sorun çözüldü Rahat bir şekilde oynuyorum.

Hangi ayarı düzelttin?

800x600'e indirdim. rahat şekilde oynuyorum.
  • bi daha tövbe ttnet kampanyasına falan bulaşmayacağım..

15-20 saat kullandım cihazı gönderdim birebir değişim için... p.tesi benim cihaza bakılacakmış, 10 gün oluyor yani cihazı göndereli p.tesi... ama hp'de stok sıkıntısı varmış, birebir değişim yapmaları için yeni bilgisayar göndermelerini bekleyecekmişim falan filanmış.. bu ne abi ya, 20 saat kullandığım cihazın girdiği hallere bak..

aradım ttnet'i ağzıma geleni söyledim.. h.içi de telekom müdürlüğüne uğrayıp biraz da orayı karıştırıcam.. böyle saçma bir şey görmedim ben.. sözleşmeyi iptal etmekten başka çare bırakmıcam adamlara...
  • Selam

Ttnet kampanyasından aldığım HP G62 cihazda çoklu msn kullanamıyorum. Windows 7'ye de alışamadım henüz zaten. Acaba çoklu msn kullanan varsa bunu ne şekilde yaptığını izah edebilir mi?
  • Arkadaşlar bende p.tesi günü almayı düşünüyorum ama şöyle bir problem var. Ev taşıdığımzdan dolayı 7 senelik neti kapatıp , yeni abonelik almıştık . 2-3 'aydır yeni aboneyiz . HİÇ BİR BORCUMUZ YOK . Acaba gitsek alabilir miyiz LAPTOP'u . Vermezlerse yalvarmayı planlıyorum . 6 aylık olmayan aboneler aldı mı lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Arkadaşlar bende p.tesi günü almayı düşünüyorum ama şöyle bir problem var. Ev taşıdığımzdan dolayı 7 senelik neti kapatıp , yeni abonelik almıştık . 2-3 'aydır yeni aboneyiz . HİÇ BİR BORCUMUZ YOK . Acaba gitsek alabilir miyiz LAPTOP'u . Vermezlerse yalvarmayı planlıyorum . 6 aylık olmayan aboneler aldı mı lütfen cevap

444 0 375 arayıp sorabilirsin hocam. ben sorduğumda 6 aylık abonelik şart demişlerdi.. şansını bi dene, anlat durumunu..
  • merhaba arkadaşlar..
    ttnet kampanyasında adı gecen HP dizüstünden almak istiyorum..fakat kampanyayı tam anlayamadım..

adsl abonelik paketi + bilgisayar taksiti mi ödeyecegim.yani sormak istedigim kamanyanın 24 aylık 59 lira taksitine adsl dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLyum

merhaba arkadaşlar..
    ttnet kampanyasında adı gecen HP dizüstünden almak istiyorum..fakat kampanyayı tam anlayamadım..

adsl abonelik paketi + bilgisayar taksiti mi ödeyecegim.yani sormak istedigim kamanyanın 24 aylık 59 lira taksitine adsl dahil mi ?

dahil değil. taksit ücreti + adsl ücreti.
  • 3-4 aylık süre geçmiş şuan abonelikten. Acaba eski aboneliğide söylesem verirler mi?

Şimdi şöyle anlatayım , eski abonelik 7 senelikte. (isim atmacadır) ALİ MARJİNAL ADINA KAYITLIYDI

Şuan ki abonelik 3-4 aylık (isim atmacadır) VELİ XXX adına kayıtlı.

YANİ 2. ALDIĞIMIZ ABONELİK BAŞKA ADA KAYITLI . UMARIM VERİRLER. (Eski adı söyleyip alsam çok sevineceğim.Bu Laptop kısmetse beni 2-3 sene götürür)
  • arkadaşlar ben orjinal 7 home basic i ilaçli 7 ultimateye yükseltmek istiyorum formatla değil menüden yükseltmeyle böyle bir olay olurmu her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

arkadaşlar ben orjinal 7 home basic i ilaçli 7 ultimateye yükseltmek istiyorum formatla değil menüden yükseltmeyle böyle bir olay olurmu her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Aynen arkadaslar bende ultimateye yukseltmek ıstıorum arkadasın dedigi gibi bir sorun olurmu ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.