Şimdi Ara

HP G62 serisi Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
2
Favori
45.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim arkadaşımınkin de ATI ekran kartı var çift. ;)

Kardeş çok sağol yardımın için ama arkadaşın işlemci hızı 2.8 GHz olanından bi bulamadım lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 15 Mayıs 2011; 21:15:52 >
  • şarzı ne kadar gidiyoe arkadaşlar ben yeni aldım 1 saat dayanmadı anlamadım ilk kullanımda 1 saat gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefbyo

şarzı ne kadar gidiyoe arkadaşlar ben yeni aldım 1 saat dayanmadı anlamadım ilk kullanımda 1 saat gitti

ilk kullanımlarda pili kalibre etmeniz gerekmektedir. pil tam olarak bittikten sonra kapalı 8 saat şarj edilmesi gerekmektedir. bu işlemi 2-3 defa yapın sonra pilinizin açıldığını göreceksiniz..
  • ben bu işlemi 2 kere yaptım şimdi 3. kere yapayım o zaman yalnız pili tam sıfırlamayın iyi olmaz yüzde 5 gösterirken takın prize diyorlar siz ne diyorsunuz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefbyo

ben bu işlemi 2 kere yaptım şimdi 3. kere yapayım o zaman yalnız pili tam sıfırlamayın iyi olmaz yüzde 5 gösterirken takın prize diyorlar siz ne diyorsunuz bu konuda

yuzde 3-4 iyidir.. piliniz kullandıkça açılacaktır..
  • Merhaba arkadaşlar HP G62 kullanıcısıyım..Bilgisayarıma format attım ama wireless driveri kuramadım .. yardımcı olursanız cook sevinirim...(Recover dosyasını sılmıstım hıcbır ıse yaramaz dıye ama sımdı gordum kı cok ışıme yarıyormus sinir oldum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetduyar

Merhaba arkadaşlar HP G62 kullanıcısıyım..Bilgisayarıma format attım ama wireless driveri kuramadım .. yardımcı olursanız cook sevinirim...(Recover dosyasını sılmıstım hıcbır ıse yaramaz dıye ama sımdı gordum kı cok ışıme yarıyormus sinir oldum )

bilgisayarın p/n yazabilirseniz size yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetduyar

Merhaba arkadaşlar HP G62 kullanıcısıyım..Bilgisayarıma format attım ama wireless driveri kuramadım .. yardımcı olursanız cook sevinirim...(Recover dosyasını sılmıstım hıcbır ıse yaramaz dıye ama sımdı gordum kı cok ışıme yarıyormus sinir oldum )

bilgisayarın p/n yazabilirseniz size yardımcı olabilirim..

tamam GrounD_ZerO hallettım sonunda tesekkur ederim..
  • est. karşılaştığınız sorunları buraya yazarsanız her daim yardımcı olmaya çalısırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

oyunlarda pc acayip ısınıyor ve 1-2 saat sonra grafikler bozulmaya başlıyor. ne anladım ki o zaman ben bu ekran kartından? laptop sehbasında oynuyordum, altı hava alan bir yerde mi oynasam ki?

• quote:

quote:

oyunlarda pc acayip ısınıyor ve 1-2 saat sonra grafikler bozulmaya başlıyor. ne anladım ki o zaman ben bu ekran kartından? laptop sehbasında oynuyordum, altı hava alan bir yerde mi oynasam ki?

ben yorganın üstünde full grafikle crysis 2 oynadım birşeyde olmadı. 1 saat sonra thermal shutdown oldu ama eğer pcniz 5 aylık falan varsa havalandırmayı süpürge yardımıyla temizleyin

• merhaba arkadaşlar aranızda HP G62 diz üstü kullanıp ta HDMI çıkışını LCD ye bağylayan varmı?
  • eklermisiniz benide b10st kullanıyorum
  • arkadaşlar foobar2000 kullanan varmı?? foobar2000 ile izotope ozone'u baglayamadım.. yardımcı olabılecek varmı?
  • arkadaslar bu linkte g62,nin söküm görüntüleri var içini acmak isteyen ram-hdd-dvdroom degistirmek isteyenlerin
    işine yarıyabılır.

http://www.insidemylaptop.com/hp-g62-compaq-presario-cq62-disassembly/
  • beyler allah rızası için şu görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatasıın çözümünü biri söylesin.. internette gezinirken oluyor sadece oyun oynarken falan olmuyor. Deli oluyorum driverda güncelleyemedim bulamadım daha doğrusu.. lütfen yardım edin ya. hp g62 b16st..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqR94

beyler allah rızası için şu görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatasıın çözümünü biri söylesin.. internette gezinirken oluyor sadece oyun oynarken falan olmuyor. Deli oluyorum driverda güncelleyemedim bulamadım daha doğrusu.. lütfen yardım edin ya. hp g62 b16st..

youtube.com gir sonra video nun üzerine sağ tık donanım hızlandırmayı etkinleştirin tiki kaldır. sorun düzelecektir.. düzelmezse sp49566.exe indirip bilgisayara kur.. sonucu yazarsan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

arkadaslar bu linkte g62,nin söküm görüntüleri var içini acmak isteyen ram-hdd-dvdroom degistirmek isteyenlerin
    işine yarıyabılır.

http://www.insidemylaptop.com/hp-g62-compaq-presario-cq62-disassembly/

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: UqR94

beyler allah rızası için şu görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti hatasıın çözümünü biri söylesin.. internette gezinirken oluyor sadece oyun oynarken falan olmuyor. Deli oluyorum driverda güncelleyemedim bulamadım daha doğrusu.. lütfen yardım edin ya. hp g62 b16st..

youtube.com gir sonra video nun üzerine sağ tık donanım hızlandırmayı etkinleştirin tiki kaldır. sorun düzelecektir.. düzelmezse sp49566.exe indirip bilgisayara kur.. sonucu yazarsan sevinirim..

hocam dediğini yaptım. ilk dediğini. bakalım olacakmı..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.