Şimdi Ara

Hp Gaming nb 15-bc016nt z5a01ea Nasıl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
6
Favori
8.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ziya07

pildeyken mi oluyor yoksa kablo takılı iken mi ?
    Kablo takılı iken oluyordu hocam ama çözdüm sıkıntıyı belki bu sıkıntıyı yaşayan başka birileri olursa diye çözümümü yazayım.

Ağ bağdaştırıcılarından Monitör alt sekmesini kaldırdım yeniden yükledim ve intel sürücülerini güncelleştirdim pcyi resledim sıkıntı çözüldü. Bu olay arada oluyordu ama 5-10 dk sonra düzeliyordu bu sefer hiç düzelmemişti. Sıkıntı donanımsal değil yazılımsalmış.
  • bilgisayarı güncel tutmak lazım bios geçen ay güncelleme verdi ona da dikkat et . evet arada kablo takılı dahi olsa renkler soluk oluyordu bendede pide sanıyor sanırım kendini parlaklık düşürüp çoğaltınca düzeliyor du sanırım bide kabloyu sök tak yap bikaç kez bu şekilde de faydası olur umarım . sonuçta laptop lar belli bi süre sonra güncelleme almıyor veya geç geliyor bayadır sitesinde güncelleme yayınlamıyorlar önemli olan intel driverlar ve bios güncel tutmalısın .
  • Bios güncellemesi hp'nin sitesinde görünmüyor. Siz nereden yüklediniz güncellemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    hp sitesine gir driverlar bölümünden kendi laptobunun sürücülerinin olduğu dizini bul ordam bios driver gir sürümü kontorol et senınkınden düşük ise indir kurulumu yap .
  • Arkadaşlar selam, biraz hort olacak ama bu laptop kaç gb ram'e kadar destekliyor? Şu an 8gb ddr4 2133ler mevcut. Bir de ssd disk seçerken neye dikkat etmek gerekli? Teşekkürler...
  • Yine ben çalıp ben oynayacağım ama KINGSTON 8GB 2400MHZ DDR4 RAM KVR24S17S8/8 x 2 olarak toplam 16GB sorunsuz çalıştı bugün. Kullandığım programlarda ciddi fark yarattı. (After effects, android studio, Unity+Vuforia)

Şimdi yukarıda SSD muhabbetlerini okudum sanırım SATA da oluyor, ucuzundan bir 256gb ssd önerebilirseniz memnun olurum. (Bir iki hafta sonra yine kendi kendime bunu taktım oldu gibi bir mesaj yazacağımı görür gibiyim ama neyse )
  • alicho kullanıcısına yanıt
    2.5 inç veya m2 sata da olur samsung olsun ama. Nvme kesin çözüm.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Belirtmeyi unutmuşum, m.2 istiyorum,
    bu ürün uyumlu mudur? Crucial'ın sitesinde uyumlu olarak çıktı ama 3 tırtıklı olması biraz düşündürüyor konunun ilk sayfalarında bu tarz ssdlerin uymayacağı belirtilmiş.

Belli olmaz uyan da çıkıyor mesela samsung evo 850 ve 950 ler 2 dişli m2 sata bu cihazın makyajlı omen halindeki mevcut ssd. Omen 2016 kasa pavilion ile aynı cihaz ve onda da 2 diş var anakart nvme önerdiği halde(size göre 3 diş oluyor )
    Tam olarak aynı SSD'yi sorunsuz kullanmaktayım.
    Önceki sayfalarda mesajlarım mevcut.
    Genel olarak memnunum ancak çoğu SSD de olduğu gibi buda ısınıyor. Boşta 60 derece altına düşmüyor. Dosya yazmaya başlayınca 90 dereceyi çok çabuk geçiyor sonra kademeli olarak hız düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osos11 -- 30 Haziran 2019; 16:8:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osos11

Tam olarak aynı SSD'yi sorunsuz kullanmaktayım.
    Önceki sayfalarda mesajlarım mevcut.
    Genel olarak memnunum ancak çoğu SSD de olduğu gibi buda ısınıyor. Boşta 60 derece altına düşmüyor. Dosya yazmaya başlayınca 90 dereceyi çok çabuk geçiyor sonra kademeli olarak hız düşürüyor.
    Selamlar hocam, cevabınız için teşekkürler, bu hafta takmış olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar selamlar, ssd ile ilgili bir şey sormak istiyorum, bendeki 1 tb harddiskin içinden sadece windows 10u ssdye taşıyabilir miyiz?
    MiniTool PW diye bir program buldum sanıyorum istenilen şeyi yapıyor ancak daha önce böyle bir şey yapmadığım için kafam karıştı.
    Benim alacağım ssd 250gb olacak, 1TB'ın hepsini taşıyamayacağım için sadece windows 10u taşımak mümkün mü?

Düzeltme: Şu an sadece C kısmı var, ben bunu D olarak ikinci bir yer açsam bu kısma gereksiz diğer program oyun film vsleri atsam sadece C kısmında Windows ve diğer dosyalar kalsa sadece C'yi taşıyabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 3 Temmuz 2019; 0:58:55 >
  • Bilgisayarın bios unu uçurmuş bulunmaktayım.

Tam olarak doğru bios u geri yazmak için çalışan bir bilgisayardan bios info ekranındaki board id numarasını öğrenmem gerekli.

Halâ bu bilgisayarı kullanıp bios un giriş ekranını fotoğraf olarak koyacak ya da board id kısmını detaylarıyla yazacak bir cengaver aranıyor :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.