Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kotumuren

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

Herkez gprs ye istemeden bağlanık köntörlerinin gitmesinden şikayetçi iken ben ise gprs e bağlanamamaktan şikayetçiyim

bedavadan köntergeldiği yok ama ayda tılda bir ihtiyacım olaiblir girmek zorunda kalabilrm, bu durumdada rahat rahat girmek isterim ama nafile..

vadafone kullanıyorum. sitesindeki ayarları aynene yapıyorum.. hp data conneckt ten ayarları alıyorum ama bir türlü gprs ye bağlanmıyor benim makine..

tabi bu durumda mms te gönderemiyorum.

not:wi-fi vs gibi diğer hiçbir bağlantıda sıkıntı yaşamıyorum.

ben hiç bir ayar yapmadım ve vodofone kullanıyorum. Kapatma ile ilgili bir program vardı bende çalışmadı, ayarlardan kapatılıyor ama kısa sürede yine açılıyorduki ayarlarına gidip kullanıcı ismini değiştirdim. Oldu.

Benim cihazda bir sıkıntı olması muhtemel bu durumda.gprs i kullanamamak birazz canımı sıkıyor doğrusu

yaklaşık bir aydır kullanıyorum, genel olarak çok memnunum cihazdan,
    evet telefon olarak eksik yönleri var ama bunuda küçük programlarla kaptıp süslemek çok kolay.
    eşim doğum günü hediyesi oalrak aldı ama aldığına pişman oldu :D tel elimde düşmüyo.

Şarj olarak ilk günlerde bir iki şarjda çabuk bitme gibi bir durum olsada şu an gayet memnunum.yarım saatlik mp3 dinlemede %1-%2 gibi bir eksilme görünüyor tabi bu stabil olmayan pilde bu veriler ne kadar doğru orası mechul..

benim bir sıkıntım text lerde satırı seçip copy paste yapmamaktı. elim kıçı kırık siemens c70 gibi 5 yılık bi telefon bunun yapabiliyosa bizimki hayli hayli yapmalıydı bana göre.
    forumdaki arkadaşlar bunu smarttoolkit ile yapyorlardı ama oda ne yazıkki çok kasıyor.daha basit bir kaç program arayışımda şu programcıkalra rastladım, sizlerle paylaşmak isterim.

http://rapid-share.com/files/292362221/scissors.wm5.1.2.0.rar.html
    biraz krcaladım. mesaj menusu ve kişi listesi içindeki her türlü text ve yazıyı kopyalayıp yapıştırma imkanı veriyor.ama beni yeterince tatmin etmedi..
    benim istediğim resko exploler ve ofis dosyalaı içindede bu imkanı verebilecek olan bi program. arayışım devam ediyo.
    />

yine bir copy paste programı ama ben bunu kullanmayı çözemedim.. belki sizlerden çözebilen olurda hepimizin işine yarar.

http://rapid-share.com/files/292365610/VitoCopyPaste.rar.html

scissors programını sayende yeni gördüm.vitoyu denemiştim kullanmayı başardım ama sorun her bölgede copy-paste yapamıyorsun.vitonun beğenmesi lazım.ben şu şekilde uyguluyorum smarttoolkiti normalde otomatik açılmasını engelliyorum.sadece kopyalama ihtiyacı olduğunda açıp işimi hallediyorum.işim bitince menüsünden çıkıyorum..

• Selamlar arkadaslar,

514 Ipaq 1,5 senedir severek kullanıyordum.Problemım telefonum çekmediği anda veya pili bittiğinde veya kendim kapattığımda 7-8 saat bazende 1 gün ulaşılamıyor.şebekem Turkcell, sinyalin az geldiğini de düşünmüyorum.Böyle problemi olan arkadaslar var mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDEN1977

Selamlar arkadaslar,

514 Ipaq 1,5 senedir severek kullanıyordum.Problemım telefonum çekmediği anda veya pili bittiğinde veya kendim kapattığımda 7-8 saat bazende 1 gün ulaşılamıyor.şebekem Turkcell, sinyalin az geldiğini de düşünmüyorum.Böyle problemi olan arkadaslar var mı .

Şayet sorunu yanlış anlamadıysam Wi-fi'nin üstünde "Hizmet yok" yazısı çıkıyor sim kartını çıkarıp takmana rağmen yine aynı yazıyı görüyorsan telefonun anteni arızalanmış demektir. Hp destek servisine gönder ana kart değiştirilecek, sorun düzelecektir.
  • Arkadaşlar bu sprint backup programının kullanılısı hakkında biraz bilgi verebilirmisinz..
    Cihazıma epey bir program kurdum ve bu şekilde yedeğini almak istiyorum.
    bir kez denemiştim ve backup esnasında storage kart dahil edilsinmi felan diyordu..

benim sorum şuki bu program backup esnasında hafıza kartına kurulu gorogramları otomatik bulup onlarıda yedekliyomu.. yoksa hafıza kartındakileride yedekle deemmiz gerekiyorumu ?

velevki dedik tüm hafıza karıtını mı yedekliyor (mizik film ever zıvır) yoksa ordaki programfiles taki program dosyalarınımı ?
  • hp 514 opera mini ile internette gezerken bazı sitelere bağlanırken adobe flash player 6 ihtiyacınız var diyor

yüklemek istediğimde ise: yükleme başarısız oldu bu program telefona uygun değil diyor...

ne yapmam gerekiyor web teki flashları görebilmem için... ayrıca telefonda flash lite 2,1 yüklü sanırım bunun faydası olmuyor.
  • merhaba geçen gün arkadaşım yeni bir telefon aldı ve yurtdışından getirdiği ve türkiyedeki operatörlerle çalışmayan hp 514 telefonunu bana verdi cihazda unlock yazıyor ne yaptıysam bir türlü menüsüne giremedim forumu araştırdım fakat bu konuda bir şey bulamadım bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

scissors programını sayende yeni gördüm.vitoyu denemiştim kullanmayı başardım ama sorun her bölgede copy-paste yapamıyorsun.vitonun beğenmesi lazım.ben şu şekilde uyguluyorum smarttoolkiti normalde otomatik açılmasını engelliyorum.sadece kopyalama ihtiyacı olduğunda açıp işimi hallediyorum.işim bitince menüsünden çıkıyorum..

sonunda vito copy pastenin nasıl kullanıldığını keşfedebildim.meğer çok basitmiş :D ... scissors ve vitocopy pasteyi kıyaslayabildim ve vito açık ara önde, mükemmel değil ama SCİ den daha iyi olduğu kesin..

bir örnek verirsem ikiside word exelde çalışmamasına rağmen vito çoğu programda kullanılıyor.
    resco exploerda (isim değiştirme ve aramalardada) rahat biçimde iş görüyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 22 Ekim 2009; 11:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memanet

merhaba geçen gün arkadaşım yeni bir telefon aldı ve yurtdışından getirdiği ve türkiyedeki operatörlerle çalışmayan hp 514 telefonunu bana verdi cihazda unlock yazıyor ne yaptıysam bir türlü menüsüne giremedim forumu araştırdım fakat bu konuda bir şey bulamadım bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

bunun için en doğru cevabı hp nin kendi teknik servisi verecektir eğer faturası duruyor ise ücretsiz olarak tamir ettirebilirsin tabi garantisi bitmediyse
    0(212) 4447171 numaradan servise ulaşabilirsin kolay gelsin
  • Arkadaşlar, telefonun cdsini bilgisayara kuramıyorum. Setup.exe bir sorunla karşılaştı ve program kapatıldı uyarısı geliyor. xp kuruluğu olduğu için mi sorun çıkarıyor acaba? fikri olan varsa yardım lütfen...
  • xp ile alakası yok bende xp kullanıyorum ya windows zarar görmüş yada cd de bi problem var internetten indirip kurabilirsin buda link buda olmazsa format at bilgisayarına :) kolay gelsin
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141&displaylang=tr
  • Telefonda Turkcell Mobil İmza sorunu yaşıyorum.
    128 sim plus kart aldım. Aktivasyon için Turkcell müşteri hizmetleri ile günlerce uğraştık. Sonunda emektar w800i de aktivasyon işlemini yapabildik.
    HP iPaq ile hala mobil imza kullanamıyorum.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
    Selamlar.
  • ben telefonu internetten ikinci el aldım.. garantisi 12 aralık'ta bitiyordu ben de telefonu yedekleyip " şarjı az gidiyor ve telefon ağırlaştı" şikayetleri gibi(hafiften uydurma, bakım maksatlı) nedenlerle garantiye verdim..

Hp direkt yeni bir batarya takmış ve telefonu formatlayıp göndermiş. ben daha çok organizer, internet paylaşımı, opera mini ve microsoft office ağırlıklı kullanıyorum ve son derece memnunum. hem telefondan hem de servisinden..
  • arkadaşlar merhaba benim değişik bir sorunum var.evimde zyxel P-660HN modem kullanıyorum fakat telefonum yan dairedeki modemi buluyo ama bnim evimdekini görmüyor.yazılımı eski diyemi bulmuyor acaba lüftfen yardım edin :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcn

arkadaşlar merhaba benim değişik bir sorunum var.evimde zyxel P-660HN modem kullanıyorum fakat telefonum yan dairedeki modemi buluyo ama bnim evimdekini görmüyor.yazılımı eski diyemi bulmuyor acaba lüftfen yardım edin :(:(

herşeyden önce modeminizin kablosuz modunun açık olduğundan emin olun. Daha sonra ayarlar>bağlantılar>wifi yöneticisine girin ve yan komşunuzun modem isminin üzerine gelip menü tusuna tıklayın ve sil yapın.
    daha sonra telefondan wifi'yi kapatın tekrar açın karşınıza "yeni kablosuz ağlar var." diye devam eden bi pencere çıkıcak siz evet diyin kendi modeminizi seçin varsa şifrenizi girin sorun büyük bi ihtimalle ortadan kalkıcaktır oda olmazsa telefona bi master reset çekin yada hp teknik servise danışın kolay gelsin

• kardeş cevabın için çok tşk ama bu master reset nasıl oluyo ve cihazdaki dosyaları fln siliomu?
  • evet telefondaki tüm bilgiler silinir ama hafıza kartı ve sim kartındaki bilgilere bişey olmaz

master reset telefonu kapattıktan sonra ortadaki gri tuşa basılı tutarak açma kapama tuşuna basarsanız master reset yes no diye bi ekran gelir karşınıza ordan yes diyip işleme başlayabilirsiniz
  • çok tşk internet modemle olan sorunumu hallettim :) ancak aklıma takılan bi kaç şey var.birincisi sistem bilgisine gelince işletim sistemi 5.20 sürüm windows ce olarak görünüyor.ama aldığım kişi 6 ya yükselttini söğlüyor.ikincisi ise bu batarya ile ilgili bi program var onu pc ye indirdim ama nasıl kurcağımı bilmiorum bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim ...
  • quote:

çok tşk internet modemle olan sorunumu hallettim :) ancak aklıma takılan bi kaç şey var.birincisi sistem bilgisine gelince işletim sistemi 5.20 sürüm windows ce olarak görünüyor.ama aldığım kişi 6 ya yükselttini söğlüyor.ikincisi ise bu batarya ile ilgili bi program var onu pc ye indirdim ama nasıl kurcağımı bilmiorum bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim ...

sorun nerdeymiş merak ettim bende :))
    şimdi 5.20 windowsun sürümü olması lazım (umarım yalnış hatırlamıyorum) ilk açılışta benim telefonda da 5.20 yazıyor ama windows mobile 6 yüklü orda için rahat olsun

şimdi batarya ile ilgili program dediğin sanırım bataryanın daha uzun süreli gitmesi için yama'dan bahsediyorsun onuda telefona kurabilmen için önce bilgisayarına activesync yüklemen gerekir eğer telefonu aldığın kişi sana bi cd verdiyse muhtemelen cd içerisinde o dediğim program vardır şayet yoksa eğer sayfanın yukarısında bi arkadaşa indirme linki verdim ordan indirebilirsin
    gelelim kuruluma activesync kurulduktan sonra telefondan ayarlar> bağlantılar>diğer>usb üzerine gelip orta tusla bas gelen ekranda sağ sol tusları ile Activesync seçili olacak(usb disk seçili olursa kabloyla telefonu bilgisayara bağladığında direk hafıza kartını görür) bitti diyerek ayarlardan çıkıyoruz, indirmiş olduğun yamaya çift tıklarak kuruluma başlıyoruz klasik program kurulumu ileri ileri sonra kurulum tamamlanınca telefon ekranına bak kurulum orda devam edecek ve programı telefon hafızasına kurman gerekli bu iş bu kadar sanırım fazla ayrıntılı anlattım umarım kafan karışmaz yapamazsan pm atabilirsin

• çok saol dostum bunuda hallettim çok tşk ederim :)
  • quote:

çok saol dostum bunuda hallettim çok tşk ederim :)

sende sağol
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.