Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu telefonda kullanabileceğim 6600 daki gibi bir "notlar" programı var mı acaba?
  • daha güzeli var dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcn

daha güzeli var dostum.

Nedir hocam daha güzeli?
  • Beyler ipaq 514 için bi tema yapma programı bulmuştum fakat daha sonradan kaybettim Acaba sizin bildiğiniz bi tema hazırlama programı warmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sururi

quote:

daha güzeli var dostum.

Nedir hocam daha güzeli?

hocam şöyle isteğin kadar not yazıp onların önemine göre sıralayabiliosun sonra istediğin tarihtede hatırlatmasını yapabiliosun yani yapılacaklar listesi şeklindede kullanabilirsin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sururi

quote:

daha güzeli var dostum.

Nedir hocam daha güzeli?

hocam şöyle isteğin kadar not yazıp onların önemine göre sıralayabiliosun sonra istediğin tarihtede hatırlatmasını yapabiliosun yani yapılacaklar listesi şeklindede kullanabilirsin...

iyide arkadaşım adam nasıl ve nerden yapıcağını sormuş daha açık anlatırsan bizlerde yararlanabiliriz

• 2 yıldır kullandığım orijinal kulaklık arızalandı. Önce sol kulaklık kablosu içinden kırıldı tamir ettim. Sonra da diğeri kırıldı. Onu da tamir edeyim derken elimde kaldı. Elinde telefonu arızalanıp da kulaklığı sağlam kalan yada yedek kulaklığı olan varmı? Başka önerisi olan?
    Yer:Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 10 Kasım 2009; 17:02:52 >
  • benimde şuan tek kulaklıktan ses geliyor öbürüde gidici gibi bi kulaklık almam lazım yada garantiye göndermem lazım kulaklığı garantiye sayıyorlar ama kim uğraşıcak
    bide @ettu kulaklığı nasıl tamir ettin belki bende düzeltebilirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

benimde şuan tek kulaklıktan ses geliyor öbürüde gidici gibi bi kulaklık almam lazım yada garantiye göndermem lazım kulaklığı garantiye sayıyorlar ama kim uğraşıcak

Biraz elektronik bilgin ve el becerin varsa lehim, pasta ve kalem havya ile kabloyu tamir edebilirsin. Sesin çıkmadığı kablo mutlaka içinden kırılmıştır. Kırık yeri tesbit ettikten sonra iki kablonun girdiği minik kutuyu açman lazım. Minik kutunun kapağını açan iki tırnak vardır. O tırnakları ince bir tornavida hafifce kanırttığında kapak açılır. İçinde sol ve sağ kulaklıktan gelen ikişer kablodan çıkan 4 kablonun lehimli olduğunu görürsün. Kırık olan kablonun sağlam yerinden kes. Bu kablonun kutuya giden lehimli iki ucunu da havya ile yerinden çıkar. Sağlam kablodan çıkan iki ince ucun yalıtım kısmını açarak yerlerine lehimle. Hepsi bu kadar.
    Yok ben bu işleri beceremem diyorsan hp'ye telefon et, gelip kulaklığı ücretsiz alsınlar, yenisini de (şayet garantiye sayıyorlarsa) sana göndersinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 10 Kasım 2009; 22:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

benimde şuan tek kulaklıktan ses geliyor öbürüde gidici gibi bi kulaklık almam lazım yada garantiye göndermem lazım kulaklığı garantiye sayıyorlar ama kim uğraşıcak

Biraz elektronik bilgin ve el becerin varsa lehim, pasta ve kalem havya ile kabloyu tamir edebilirsin. Sesin çıkmadığı kablo mutlaka içinden kırılmıştır. Kırık yeri tesbit ettikten sonra iki kablonun girdiği minik kutuyu açman lazım. Minik kutunun kapağını açan iki tırnak vardır. O tırnakları ince bir tornavida hafifce kanırttığında kapak açılır. İçinde sol ve sağ kulaklıktan gelen ikişer kablodan çıkan 4 kablonun lehimli olduğunu görürsün. Kırık olan kablonun sağlam yerinden kes. Bu kablonun kutuya giden lehimli iki ucunu da havya ile yerinden çıkar. Sağlam kablodan çıkan iki ince ucun yalıtım kısmını açarak yerlerine lehimle. Hepsi bu kadar.
    Yok ben bu işleri beceremem diyorsan hp'ye telefon et, gelip kulaklığı ücretsiz alsınlar, yenisini de (şayet garantiye sayıyorlarsa) sana göndersinler.

teşekkürler ettu yapmaya çalısıcam boş bi vaktimde severim böyle işleri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuq26

Beyler ipaq 514 için bi tema yapma programı bulmuştum fakat daha sonradan kaybettim Acaba sizin bildiğiniz bi tema hazırlama programı warmı ???

http://gazete.yerbilimleri.com/tag/tema/

burdaki temaları kullanabilirsin
  • ]öncelikle herkese selamlar donanım haberde yeniyim elimde suan kullanmakta olduğum hp ipaq ı 265 tl ye satıyorum telefonun yanında sarj aleti ve sıfır hafıza kartı vericem kulaklığa gelince orjinali bende yok ama ben ince uçlu nokia veya sagemin tek kulaklıkla olanı var onları kullanıyorum telefon cok temizdir istediğiniz heryere gösterebilirsiniz bir sorun cıkarsa %50 indirim yaparım tercihim istanbul içi elden teslim ama sehir dışınıda havale ile yollayabilirim saitkocaoglu@hotmail.com 0533 308 4939[/color]
  • sprite backup ile sistem yedeği alıyorum arından o yedeği kurduğumda telefon açılır açılmaz Anımsatıcı yazıyor beyaz ekranda ve alarm ötmeye başlıyor.. kapatmaya uğraşırken arka plandan bir alarm daha başlıyor, sonra biri daha... bi daha.. bi daha... telefon delirene kadar gidiyor... hiçbirşey yapamıyorum telefonla... tek çare pili söküp tekrar takınca makineye reset atmak. değilse dıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdııdıdıdıdııdıdıdıdıdııdıdıdıdı diye ötüyor sürekli telefon.. yardım pls.. burakural06@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orijinalden alıntı: ERDEN1977

Selamlar arkadaslar,

514 Ipaq 1,5 senedir severek kullanıyordum.Problemım telefonum çekmediği anda veya pili bittiğinde veya kendim kapattığımda 7-8 saat bazende 1 gün ulaşılamıyor.şebekem Turkcell, sinyalin az geldiğini de düşünmüyorum.Böyle problemi olan arkadaslar var mı .

Şayet sorunu yanlış anlamadıysam Wi-fi'nin üstünde "Hizmet yok" yazısı çıkıyor sim kartını çıkarıp takmana rağmen yine aynı yazıyı görüyorsan telefonun anteni arızalanmış demektir. Hp destek servisine gönder ana kart değiştirilecek, sorun düzelecektir.

ettu@ selam. ben de bu cihazdan bir tane aldım. mail adresimi yazıyorum. soracaklarım olacak . eğer kabul buyurursan çok sevinirim saygılar. kbilgutay@hotmail.com

• selam bugün telefon elime geçti. biraz inceledim.bir kaç sorum olacak.ne olur bağışlayın 60 küsür sayfa yı olkumam zaman alacağı için ve telefonu kullanabilmem için yardımınıza ihtiyacım var.

1 wi-fi de mouse ikonu yok. ve sayfalarda dolaşamıyorum. google da arama bölümü çıkmıyor.

2 bluetooth la diğer telefonu eşleştiremedim. yani telefonları buluyor. ancak başka telefonlar cihazı bulamıyor. neden?

3 cihazın hafıza kartının içini nerden görebeilirim. içinde dosya yöneticisi var ancak içi boş ondanmı bilemiyorum ama içinde ne var ne yok göremiyorum.
    4 enroll bağlantısı ne oluyor. ve ACTVe NSYNC olmadan bluetooth la bağlamak mümkün mü.
    yani hiç pc ye kurmadan olurmu?

telefon çok şık. yardımlarınız bekliyorum.

aslındatelefon çok maharetli. rom nasıl yükseltiliyor. ve yüklemem gereken programlar . şimdiden çok teşekkürederim.

• vaktim olmadığı için hemen hızlıca ilk 3. soruna cevap vereyim, ayrıntılı açıklamayı belki diğer arkadaşlar yapabilir

1.soru:sanırım ie dan bahsediyorsunuz mouse ikonu için opera mini programını kurmalısınız.

2 soru:bluetooth da diğer cihazların ipaq'i görmesi için kablosuz yöneticisindeyken menu>bluetooth ayarlarına gel sonra tekrar menu>6 görünürlüğü kapat var onu ona tıkla artık diğer cihazlar senin telefonunuda görebilerler.

3.soru: hafıza kartını görmek için dosya yöneticisini kullanabilirsin başlat menusünden ulaşabilirsin ve çıkartılabilir disk olarak görürsün. Eğer görünmüyorsa hafıza kartında problem var demektir başka kartla denemeni öneririm ayrıca bu telefon öyle her hafıza kartını kabul etmiyor en sorunsuz toshiba ile çalısıyor vakit ayırıp hızlıca okursan sayfaları sorulanın tümüne açıkca cevap bulabilirsin kolay gelsin :)

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 24 Kasım 2009; 23:22:24 >

• quote:

vaktim olmadığı için hemen hızlıca ilk 3. soruna cevap vereyim, ayrıntılı açıklamayı belki diğer arkadaşlar yapabilir

1.soru:sanırım ie dan bahsediyorsunuz mouse ikonu için opera mini programını kurmalısınız.

2 soru:bluetooth da diğer cihazların ipaq'i görmesi için kablosuz yöneticisindeyken menu>bluetooth ayarlarına gel sonra tekrar menu>6 görünürlüğü kapat var onu ona tıkla artık diğer cihazlar senin telefonunuda görebilerler.

3.soru: hafıza kartını görmek için dosya yöneticisini kullanabilirsin başlat menusünden ulaşabilirsin ve çıkartılabilir disk olarak görürsün. Eğer görünmüyorsa hafıza kartında problem var demektir başka kartla denemeni öneririm ayrıca bu telefon öyle her hafıza kartını kabul etmiyor en sorunsuz toshiba ile çalısıyor vakit ayırıp hızlıca okursan sayfaları sorulanın tümüne açıkca cevap bulabilirsin kolay gelsin :)

edit:imla

the enemy@ çok teşekkür ederim benim bir kaç sorum daha olacak. ekranın en üstünde üçgen şekili çıkıyor. hp servisini aradım. neolduğunu bulamadılar. bende dedim ki faturada sorun olur falan. zannetmiyorum dediler. ne dür bu üçgen bilen varmı??

• opera mini uygun nereden yükleyebilirim. sanırım acticesync yüklemem gerekecek. çok program yükleyeceğim. cihaz süper sanrı 1 haftada anca çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

arkadaşlar yeni bir özellik keşfettim.sadece baş harfinden o dosyaya ulaşmak mumkun.
    search e getirin uygun harfe gelen i seçmek mümkün

L harfine basmışım onla başlayan program yokmuş

ekranı bu şekilde hangi program ile yaptılıyor acaba.. yani normal pc gibi olmuş hoşuma gitti. bu programı indirmem lazım şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

arkadaşlar yeni bir özellik keşfettim.sadece baş harfinden o dosyaya ulaşmak mumkun.
    search e getirin uygun harfe gelen i seçmek mümkün

L harfine basmışım onla başlayan program yokmuş

ekranı bu şekilde hangi program ile yaptılıyor acaba.. yani normal pc gibi olmuş hoşuma gitti. bu programı indirmem lazım şimdiden teşekkürler.

http://www.e-natives.com/www.php/download/id/49/RC09_Full_ZIP.html budan indirilebiliyormu. akşama indireceğim.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.