Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusurbakmayın ama bu rom u nasıl yükselteceğiz. forumu okudum herkez yükseltmiş ama nasıl yükselttiğini yazmamış. bana yardımcı olursanız ROM konusunda çok sevinirim.
  • rendezvouss arkadaşım
    Sorduğun soruların hepsinin cevapları bu sayfalarda mevcut. Şayet bu telefonun profesörü olmak istiyorsan sondan geriye doğru okuduğunda bütün sorularına cevap bulabileceksin. Zamanında bizde aynısını yapmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

rendezvouss arkadaşım
    Sorduğun soruların hepsinin cevapları bu sayfalarda mevcut. Şayet bu telefonun profesörü olmak istiyorsan sondan geriye doğru okuduğunda bütün sorularına cevap bulabileceksin. Zamanında bizde aynısını yapmıştık.

ettu selam .iyi bayramlar.

herşeyi çözdüm sıkıntı yok. sadace program yükleyemiyorum. açıklamalı yazarsan uygulamak istiyorum. neyi denediysem yükleyemedim. yüklemeye kalktığımda bilgisayar kilitleniyor. nasıl yapıldığını anlatırsan çok sevinirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

rendezvouss arkadaşım

ettu selam .iyi bayramlar.

herşeyi çözdüm sıkıntı yok. sadace program yükleyemiyorum. açıklamalı yazarsan uygulamak istiyorum. neyi denediysem yükleyemedim. yüklemeye kalktığımda bilgisayar kilitleniyor. nasıl yapıldığını anlatırsan çok sevinirim saygılar.

Kuracağın programın uzantısı *.cab ise. Örneğin CorePlayer1.2.5.cab gibi.
    Telefonu kendi USB kablosu ile bilgisayarına bağla. Kurulumdan önce telefonda Ayarlar-Bağlantılar-USB'de USB seçili olacak.
    CorePlayer1.2.5.cab programını telefonun hafıza kartına kopyala. Usb kablosunu telefondan çıkarıp hafıza kartına kopyaladığın CorePlayer1.2.5.cab dosyasını çalıştırarak kurulumunu yap.
    Kuracağın programın uzantısı *.exe ise. Örneğin sym-WorldTime.v4.01.SP.exe gibi.
    Bu programı kurabilmen için telefonu bilgisayarla eşitlemen lazım. Yani bilgisayarın telefonun tanıması lazım.
    Telefonu kendi USB kablosu ile bilgisayarına bağla.Telefonda Ayarlar-Bağlantılar-USB'de ActiveSync seçili olacak.
    Telefonla birlikte gelen HP iPAQ 500 Series Voice Messenger CD'sindeki Activesync programını bilgisayarına kur. Kurulum esnasında senden bazı bilgileri girmen istenecek. Bunları kurup kurulum tamamlandıktan sonra Microsoft Activesync yeşil renkli ikonu bilgisayarında saatin yanında görünecektir. Microsoft Activesync ikonu bilgisayarın masaüstünde göründüğünde "Araştır" ikonu aktif olur. Araştırı tıklayıp bilgisayarındaki symWorldTime.v4.01.SP.exe programını bulup tıkladığında kurulum başlar. Kurulumu hafıza kartına yapmanı tavsiye ederim. Telefona kurarsan kısa bir süre sonra belleğinde yer kalmaz telefonun sık sık "bellekte yer kalmadı" mesajları vermeye başlar, kitlenir. Hepsi bu kadar.

• arkadaşlar bu sitedende yararlanabilirsiniz :)

ayrıca herkesin bayramı mübarek olsun :)

http://514ipaq.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 30 Kasım 2009; 18:12:09 >
  • ElecontWeather hava durumunu sunan çok güzel ve kullanışlı bir program kurdum. Ama tam sürüm yapmak için telefonun registry ayarlarında aşağıdaki değişikliği yapmam lazım. Kullanımı basit Registry programı olan var mı?

'\HKEY_CURRENT_USER\Software\Elecont\Weather'
    1. Set the 'Activation Code' value to '4'
    2. Set the 'ActivationString' to 'Your program is successfully activated. Thank you for your purchase.'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 1 Aralık 2009; 18:35:33 >
  • CeRegisteryEditor V.0.0.5.2 ile sorunu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarabandi

sprite backup ile sistem yedeği alıyorum arından o yedeği kurduğumda telefon açılır açılmaz Anımsatıcı yazıyor beyaz ekranda ve alarm ötmeye başlıyor.. kapatmaya uğraşırken arka plandan bir alarm daha başlıyor, sonra biri daha... bi daha.. bi daha... telefon delirene kadar gidiyor... hiçbirşey yapamıyorum telefonla... tek çare pili söküp tekrar takınca makineye reset atmak. değilse dıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdııdıdıdıdııdıdıdıdıdııdıdıdıdı diye ötüyor sürekli telefon.. yardım pls.. burakural06@hotmail.com

yarabandi
    sprite backup ile telefonun yedeğini alamadıysan yardımcı olurum.
  • arkadaşlar benim hp'nin şarj aleti bozuldu idareten motorolanın bu cihaza uyan bi şarj aletini aldım sorun çıkartırmı şuan dolduruyor ama emin değilim bi yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_4ever

arkadaşlar benim hp'nin şarj aleti bozuldu idareten motorolanın bu cihaza uyan bi şarj aletini aldım sorun çıkartırmı şuan dolduruyor ama emin değilim bi yardımcı olurmusunuz?

herhangi bir sorun olmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebederbrother

quote:

arkadaşlar benim hp'nin şarj aleti bozuldu idareten motorolanın bu cihaza uyan bi şarj aletini aldım sorun çıkartırmı şuan dolduruyor ama emin değilim bi yardımcı olurmusunuz?

herhangi bir sorun olmaz merak etme

Hocam baya uzun süre beklettim şarjda ama en son seviyeye kadar dolmadı ben garanti olması açısından orjinal şarj aleti arıyım bulabilirsem tabi
  • ben bu aletten almak istiyorum ama kafama takılan bir iki sorun var,
    1-kulaklık girişi nasıl
    2-usb den şarj oluyormu?
    3-wireless açık iken şarjı min kaç saat gidiyor?
  • telefonumdan 2-3 dakika aralıklarla (dıt) sinyal sesi geliyor nedendir acaba?
  • yokmu bu telefonu kullanıp yorum yapacak?

usb den şarj oluyormu bu telefon? ve birisi çıkıp eksileri ve artılarını söylermi?
  • arkadaşım bu cihazın artıları eksileri önceki sayfalarda yazıyor bi zahmet okursan ulaşırsın tüm bilgilere

genede cevap vereyim sorularına

1-kulaklık girişi 2.5mm bende 2.5mm>3.5mm çevirici aldım her türlü kulaklık takıp kullanabiliyorum.

2-evet telefon usb'den şarj oluyor

3-wirelles açıkken 1.5 gün kullanırsın ama bu durum telefonu kullanmanla doğru orantılıdır çok kullanırsan (arama sms vs) az gider şarj

@rendezvouss

arkadaşım o dıt sesi arama yaparken mi geliyor ?
  • quote:

Başka bir şarj aletiyle doldururken adaptörün voltaj farklılıkları yüzünden telefonu bozabilirsin. En iyisi Hp destek merkezini arayıp arıza kayıt numarası alarak gönder. Garantin varsa ücretsiz değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mast106

yokmu bu telefonu kullanıp yorum yapacak?

usb den şarj oluyormu bu telefon? ve birisi çıkıp eksileri ve artılarını söylermi?

iPaq 514'ün eksiklikleri ekranın 320x240 olmayışı, biraz yavaş olması ve ses kalitesi. Bunların dışında geri kalan tüm özellikleri oldukça iyi ve bu fiyata bu özellikte, bu kalitede başka bir cihaz yok.
  • arkadaşlar merhaba, telefonu alalı 5 gün oldu, herşeyinden memnunum ama bir sorun var:
    telefonla evimdeki ADSLden wireless bağlantısını kullanıyorum şifremi girip, bi sorun olmuyor, bir cafede TTNET wifi ile de bağlandım internete, ancak daha sonra 2 arkadaşımda denedim ikisinde de bağlantı kuramadım
    ya "sizi tanıtacak bir sertifikaya ihtiyaç var" die, ya da "ağ anahtarını doğru girin" die (doğru girmeme ve diğer bütün ayarları modemle aynı yapmama rağmen) uyarı veriyor..

internette araştırmama rağmen cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaBa

arkadaşlar merhaba, telefonu alalı 5 gün oldu, herşeyinden memnunum ama bir sorun var:
    telefonla evimdeki ADSLden wireless bağlantısını kullanıyorum şifremi girip, bi sorun olmuyor, bir cafede TTNET wifi ile de bağlandım internete, ancak daha sonra 2 arkadaşımda denedim ikisinde de bağlantı kuramadım
    ya "sizi tanıtacak bir sertifikaya ihtiyaç var" die, ya da "ağ anahtarını doğru girin" die (doğru girmeme ve diğer bütün ayarları modemle aynı yapmama rağmen) uyarı veriyor..

internette araştırmama rağmen cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Telefondaki wi-fi bağlantılarında Kimlik doğrulaması ile Veri şifreleme türüne, EAP türünde Smart card veya Sertifika seçili olmasına dikkat et. Yinede olmazsa nete bağlanacağın kullanıcıyı listede varsa silip tekrar ama manuel seçip bilgileri tekrar girip bağlanmayı dene.

• @the enemy selam

telefon durup dururken çıkartıyor bu sesi dıt diyor .arasıra pekte anlamış değilim. her dıt dediğinde cihazın ekran ışıkları yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.