Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum benden başka bu sorunu yaşayan var mı;bazen telefon arandığında veya ben aradığımda karşıdakinin sesini örtecek boyutta cızırtı sesi oluşuyor.Turkcell hattı kullanıyorum.Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba?

Bunun haricinde genel olarak telefondan memnunum.
  • Regular66
    Profilden zil sesi ayarlarına bak bakalım. Belki orada farklı bir ayar vardır. Telefonu hiç yere düşürdün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

@the enemy selam

telefon durup dururken çıkartıyor bu sesi dıt diyor .arasıra pekte anlamış değilim. her dıt dediğinde cihazın ekran ışıkları yanıyor.

dostum telefonda önemli dosyaların varsa onların bi yedeğini al master reset at cihaza
    (sadece cihaz hafızasındaki bilgiler silinir sim hafıza kartındakilere bişe olmaz)

nasıl atılır diye soracak olursan, cihaz kapalıyken 4 yön tuşunun ortasındaki tuşa ve açma tuuna basarak cihazı açın. Siyah zeminde çıkan soruyu onaylayın ve birkaç dakika bekleyin.

bu işlem telefonu ilk ayarlarına döndürecektir eğer aynı sorun devam ederse bence teknik servise göndermelisin kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Regular66
    Profilden zil sesi ayarlarına bak bakalım. Belki orada farklı bir ayar vardır. Telefonu hiç yere düşürdün mü?

Zil sesi sırasında değil arayan veya arananla konuşmaya başlayınca cızırtı-parazit oluyor.Telefonu bir defa düşürmüştüm.Yalnız bu bahsettiğim cızırtı veya parazit sesi ara sıra oluyor.

Neyse anladığım kadarıyla benim telefona özel sorun bu.
  • Telefonu kullanırken sesinden rahatsız oluyorsan hp destek merkezine gönder. Garanti kapsamında kontrol edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regular66

quote:

Regular66

Zil sesi sırasında değil arayan veya arananla konuşmaya başlayınca cızırtı-parazit oluyor.Telefonu bir defa düşürmüştüm.Yalnız bu bahsettiğim cızırtı veya parazit sesi ara sıra oluyor.

Neyse anladığım kadarıyla benim telefona özel sorun bu.

Bu konuyla ilgili bir şey tespit ettim.Vito audio notes programı kanalıyla görüşmelerin otomatik kaydını kaldırdığımda bu ses hemen hemen ortadan kalkıyor.Bilmiyorum vito kurulu olan kullanıcılar benzer sorunu yaşadılar mı?

Bir de şu copy paste olayı hakkında bir şey sormak istiyorum.Telefonuma format atmadan önce bir copyala yapıştır programı kurmuştum ve çok memnun kalmıştım.Orta tuşa basılı tuttuğumda döner daire şeklinde bir simge çıkıyor ve bir çok metinden kes kopyala yapıştır yapabiliyordum.Bu proğramı ve kurulumunu nereden öğrenebilirim?

• arkadaşlar hp ipaq 514 kasasını nerden bulabilirim?
  • cok pahalı değilmi bi ön kapak için? daha ucuzunu bulabilme imkanımız yokmu.
  • ben daha ucuz bulacağını sanmıyorum teknik servis buna en az 80 dolar der bence, arayıp onlardan bilgi alabilrsin ama ararsanda buraya yazarsan sevinirim herkes öğrenmiş olur
  • beyler opera 5 kullanabilen var mı? ben esmertec/jbed içinde 4 serisinden bi sürümü kullanıyorum. fena değil de, opera 5 süper gibi. ipaq'e yükleyip çalıştırabilen var mı?
  • ben çalıştıramadım donuyor opera yazısı gelince
  • Opera Mini 5 beta sürümünü 2 aydır kullanıyorum. Hemde sorunsuz çalışıyor. Önce Esmertec.Jbed.200802223.1 yada Esmertec.Jbed.20080912.5 kurun. Sonra Opera Mini 5 beta Opera-mini 5.0.16823-advanced-en.jad kurun.
    Bilgisayarımdaki Operanın sık kullanılanlarını da Opera miniye ekledim. Nete bağlanırken adres yazmaya gerek kalmadan tek tıkla bağlanıyorum.
    Opera Mobil 10.0 beta sürümünü de kurdum ama çalışmadı. Dokunmatik ekranlara uyumluymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 3 Ocak 2010; 2:30:08 >
  • Regular66
    Kopyala yapıştır işini VITO CopyPaste ile yapabilirsin.
    http://www.ctrlpda.com/forumdisplay.php?fid=180
  • quote:

Opera Mini 5 beta sürümünü 2 aydır kullanıyorum. Hemde sorunsuz çalışıyor. Önce Esmertec.Jbed.200802223.1 yada Esmertec.Jbed.20080912.5 kurun. Sonra Opera Mini 5 beta Opera-mini 5.0.16823-advanced-en.jad kurun.
    Bilgisayarımdaki Operanın sık kullanılanlarını da Opera miniye ekledim. Nete bağlanırken adres yazmaya gerek kalmadan tek tıkla bağlanıyorum.
    Opera Mobil 10.0 beta sürümünü de kurdum ama çalışmadı. Dokunmatik ekranlara uyumluymuş.

hocam pm attım..
  • selam herkeze

opera 5 beta yı telefon dan rahatça kurdum. kullanışlı ve güzel bir program. istediğin siteyi kaydedip sonra tekrar adres yazmadan tıklayarak açabiliyrsun . çok büyük 1 artısı (+)bu. telefonun explorer ı açıp (bring) getjar yazıp sayfa açıldığında serach 'ten opera mini yazıyosunuz . çıkan dosyayı telefona kuruyorsunuz. bu kadar .. iyi eğlenceler :)
  • ben youtube yada diğer kanallardaki videoları izleyemiyorum . acaba izleyebilen varmı ? ve hangi programdan izleniyor yazarsanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Merhabalar;

Bir süredir çözemediğim sorunla karşı karşıyayım. 6 (mnoö) tuşu zaman zaman problem çıkarıyor. Şöyle ki, mesaj yazarken bu tuşa basınca bir anda mesaj menüsünden çıkıyor... Eğer telefon numarası çevireceksek bu tuşa basında ana ekrana dönüyoruz... Yani sanki "kırmızı" tuşa basmış gibi bir işlem görüyor....

Son çare cihazı formatladım...Yine çözülmedi... Bu seferki sorun daha da uzun sürdü... Daha önceleri olurdu, tekrar şarja takardım, sorun çözülürdü... anlamadım sebebini de doğrusu...

NOT: Telefonumu ya da cep bilgisayarımı seviyorum ama bu mesele beni canımdan bezdirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmb -- 5 Ocak 2010; 15:21:16 >
  • Vito copypaste programını sorunsuz kullanan var mı? Bende "Vito Copypaste.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil" mesajı veriyor.
  • Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 1 senedir hediye olarak gelen bu telefonu kullanıyorum ve 2 gün öncesine kadar gayet mutlu mesut takılıyorduk kendileriyle..Program yükleme, yükseltme yapma gibi işlemlerle hiç ilgim olmadığı için bu başlığı da daha önce görmemiştim.Ancak şu anda telefonumda sorun var ve 68 sayfayı okumam oldukça uzun süreceği için affınıza sığınarak problemlerimi yazayım,belki yardımcı olabilirisiniz

Telefon iki gündür titreşim moduna sabitlenmiş vaziyette,profili hiçbir şekilde değiştiremiyorum,ayarları açmaya çalışıtığımda bir hata oluştu diyor ve ana ekrana dönüyor.Hadi neyse titreşsin ona da razıyım diyeceğim ama birisi beni aradığında o an çağrıyı görmezsem daha sonra hiç göremiyorum çünkü arama kaydına baktığımda bilinmeyen olarak gösteriyor,yani kimin aradığını öğrenemiyorum.Bu problemleri çözmek için format atsam yeterli olur mu?Diyelim ki format attım,telefon rehberim gümler mi,çünkü 300-400 kişinin kaydı var ve gümlerse ben de bir nevi gümlerim
    Bu telefon rehberinin bir yedeğini almanın ve daha sonra geri yüklemenin bir yolu var mıdır,varsa nasıl yapılır?
    Arkadaşlar anlayacağınız üzere zor durumdayım,yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.