Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ara sıra bu sorunu bende yaşadım. sanırım sorun bilden kaynaklanıyor. eğer telefonu şarjı bitip kapandıktan sonra şarj edersen her şey karışıyor. mümkün olduğunca telefonu kendi kapanmadan şarja koy. sorununu çözmen için ise telefonunun pilini çıkar yarım sat bekle ve telefonu kaplıyken şarj et şarj esnasında telefonu açma bem sorunu böyle çözdüm.
  • Merhaba arkadaşlar.

Benim geçen Kasım 2009dan beri pil 3 saat kadar gitmeye başladı. Pilin ömrünün dolduğunu düşündüm ve ebaydan 2 kere sipariş verdim, gelmedi. Sonra türkiyeden aldım birtane pil. Yeni pili full sarj ettim, gene 3 saat gitti. Sonra tekrar full sarj ettim ama bir performans artışı olmadı. Şuan 2 pil de 3 saat gidiyor. Cihaz resmen emiyor pilleri. Format attım tekrar kurdum. Drain update vardı zaten kaldırdım tekrar kurdum. Activesync dummy server fix yaptım yemedi. Garantisi de bitti aletin.

Başına bu tip birşey gelen var mı başka? Cihaza ne olmuş olabilir ki pili emiyor?
  • bana öle gelior ki telefonda sistemsel bir sorun var..
    eğer forumdaki, pili çıkartıp bekletme dahil, bütün yolları denediysen ve yine de sonuca ulaşamadıysan telefonu servise götür..
    garantisi dolmuşsa direk telefonu değiştir hatta.. işçilik vs derken oraya da bir sürü para vermiş olacaksın..
  • arkadaslar bi sorum olacak.. telefonumu laptopumla birlikte modem olarak kullanmak istiyorum.. yani dısarıdayken laptopumundan cep telefonu üzerinden nete girmek istiyorum. ipaq 514 bunu desteklermi veya nasıl olur biraz arastırdım fakat yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.. tesekkurler..
  • iyi günler,
    ipaq 514 ümün haftasonu camı krııldı. Ekranda herhangi bir sorunu yok.
    Acaba sadece ön paneli yada camı satın alabileceğim mantıklı fiyatı olan yer tavsiye edebilir misiniz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

iyi günler,
    ipaq 514 ümün haftasonu camı krııldı. Ekranda herhangi bir sorunu yok.
    Acaba sadece ön paneli yada camı satın alabileceğim mantıklı fiyatı olan yer tavsiye edebilir misiniz?

teşekkürler

http://www.repairhppda.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaBa -- 1 Mart 2010; 14:51:20 >
  • Beyler evimde kablosun internet var ama masaüstü bilgisayarım sadece kablolu olarak bağlanabiliyor.Ben ipaq 514 ümü bağlanmak için kullanabilirmiyim ? Eğer kullanabilirsem önerirmisiniz hız ve benzeri şeyler açısından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

arkadaslar bi sorum olacak.. telefonumu laptopumla birlikte modem olarak kullanmak istiyorum.. yani dısarıdayken laptopumundan cep telefonu üzerinden nete girmek istiyorum. ipaq 514 bunu desteklermi veya nasıl olur biraz arastırdım fakat yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.. tesekkurler..

arkadaslar cvp verecek kimse yokmudur???
  • quote:

quote:

arkadaslar bi sorum olacak.. telefonumu laptopumla birlikte modem olarak kullanmak istiyorum.. yani dısarıdayken laptopumundan cep telefonu üzerinden nete girmek istiyorum. ipaq 514 bunu desteklermi veya nasıl olur biraz arastırdım fakat yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.. tesekkurler..

arkadaslar cvp verecek kimse yokmudur???

telefonunda gsm operatöründen kayıtlı internet paketin varsa, usb kablonu laptop'a bağla ve :

BAŞLAT > İnternet Paylaşımı > Bağlan de..

telefonu modem olarak kullanırsın. bluetooth üzerinden de bağlanıyor ama hem şarjı bitirir hem de arada kopabilir bağlantı..

benim de bi sorum var. video izleyemiyorum. blog'daki yöntemleri de denedim olmuyor. yardımcı olabilecek var mı? youtube'a girip video izlemek istiyorum..

• Beyler ipaq 514 için batak oyunu varmı ??
  • arkadaşlar birkaç gün önce ıpaq 514 açılmamaya başladı
    sürekli 456 rakamlarına kendi kendine basıyor
    burada söylenilenlerden ne yaptıysam olmadı
    bi sim kart takında hemen rastgele arıyor
    ne yapabilirim bu konuda
    böyle klavyesi kilitlenenler oldumu

bu yüzden hiçbir şey yapamıyor telefonla
    öylece yatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

arkadaşlar birkaç gün önce ıpaq 514 açılmamaya başladı
    sürekli 456 rakamlarına kendi kendine basıyor
    burada söylenilenlerden ne yaptıysam olmadı
    bi sim kart takında hemen rastgele arıyor
    ne yapabilirim bu konuda
    böyle klavyesi kilitlenenler oldumu

bu yüzden hiçbir şey yapamıyor telefonla
    öylece yatıyor
    Yapacağın tek şey Hp teknik destek hattını aramaktır. Daha önce telefonu hiç yere düşürdün mü?
    0 212 444 71 71
  • arkadaşlar,cepten bakıyorum foruma o yuzden tek tek sayfaları okumak zor olacak,direk sormak isterim

100tl ye epey cihaz mevcut,almayı düşünüyorum
    zira
    1-Nimbuzz ile skype den konuşma yapılabiliyormu,daha doğrusu bu telefona uyumlu nimbuzz varmı?(sitesinde hp seçildiğinde hp514 görülmüyorda)
    2-mpx220 ve öncesinde mpx200 kullandım.Geçiş hızları pek tatmin edici değil.Bu cihaz hızlımıdır?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

arkadaşlar,cepten bakıyorum foruma o yuzden tek tek sayfaları okumak zor olacak,direk sormak isterim

zira
    1-Nimbuzz ile skype den konuşma yapılabiliyormu,daha doğrusu bu telefona uyumlu nimbuzz varmı?(sitesinde hp seçildiğinde hp514 görülmüyorda)
    2-mpx220 ve öncesinde mpx200 kullandım.Geçiş hızları pek tatmin edici değil.Bu cihaz hızlımıdır?

teşekkürler.

nimbuzz u bilmiyorum ama bi ara fring die bi programı denemiştim. skype üzerinden onunla konuşabilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

quote:

arkadaşlar,cepten bakıyorum foruma o yuzden tek tek sayfaları okumak zor olacak,direk sormak isterim

zira

teşekkürler.

nimbuzz u bilmiyorum ama bi ara fring die bi programı denemiştim. skype üzerinden onunla konuşabilmiştim.

teşekkürler,ben nokia e60,samsung i550w ve toshiba g500 de fring ve nimbuzz ı epey kullandım.Frind nimbuzz kadar kaliteli değil malesef,yani ses kalitesi nimbuzzda resmen capcanlı iken fring de gerçekten çok düşük bi kalite olsada anlaşılır bi derecede görüşülüyor ve bu durumda ben nimbuzz ı çalıştıran telefon tercih edeceğim,aradaki farkları biliyorum çünkü...
    eğer elinizde telefon varsa acaba diğer bi mobile6.0 destekleyen nimbuzzı sitesinden çekip konuşma yaptırıyormu deneyebilirmisiniz?sırf bu yuzden almaya karar vereceğimde cihazı...
    teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

quote:

zira

teşekkürler.

teşekkürler,ben nokia e60,samsung i550w ve toshiba g500 de fring ve nimbuzz ı epey kullandım.Frind nimbuzz kadar kaliteli değil malesef,yani ses kalitesi nimbuzzda resmen capcanlı iken fring de gerçekten çok düşük bi kalite olsada anlaşılır bi derecede görüşülüyor ve bu durumda ben nimbuzz ı çalıştıran telefon tercih edeceğim,aradaki farkları biliyorum çünkü...
    eğer elinizde telefon varsa acaba diğer bi mobile6.0 destekleyen nimbuzzı sitesinden çekip konuşma yaptırıyormu deneyebilirmisiniz?sırf bu yuzden almaya karar vereceğimde cihazı...
    teşekkürler

nimbuzz u indirdim cihaza kurdum çalıştı ama evimde kablosuz internet olmadığı için deneme imkanım şu an için malesef yok

• Çok teşekkürler ElfenLaid kardeş,cihazdan bugun sipariş verdim,yarın elime ulaşır.artık kendim deneyip göreceğim...
  • quote:

Çok teşekkürler ElfenLaid kardeş,cihazdan bugun sipariş verdim,yarın elime ulaşır.artık kendim deneyip göreceğim...

ne demek.. cihazınızda hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız...
  • Arkadaşlar elimde çok az kullanılmış 514 var 5800 aldığım için satıyorum cihazı zevk ile teknosadan aldım. Cihaz hiç bir şekilde servise veya tamirciye gitmemiştir. 10 ay daha garantisi devam ediyor. Camında çizik bile yok ama kenarlarında kılıftan kaynaklanan hafif bir deforme var. Son program ve versiyonlar yüklü olup tamamen keyfi satıyorum. Niyetli arkadaşlar P.M atsın topic kirlenmesin
  • Arkadaşlar bu telefonu 2. el aldım geldiğinde içinde core player yüklüydü hızlı çalışıyordu takılmadan divx izliyordum hard reset attım ondan sonra benim kurduğum core player yawaşş çalışıyor hangi core player sürümünü kullanmalıyım??
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.