Şimdi Ara

hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
8.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı youtube kanallarında ofis modunda da (yani boştayken de) çok fazla fan sesi çıkardığını söylemişlerdi. Bu konuda bilgilendirme ypabilir misiniz? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum ben de, teşekkürler.
  • Ayrıca bu bilgisayar için hp iadesi gerçekleşir mi arkadaşlar bi fikriniz var mı? Gerçekleşirse çok güzel olur cidden
  • Ryzen modeli beklemek daha mantıklı olacaktır. Hem fiyatı daha uygun hem batarya ömrü ciddi derecede daha fazla.

Bir de sanırım HDD için ayrı slot yok cihazda ya da ben mi göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illusioniq -- 21 Temmuz 2020; 17:56:46 >
  • illusioniq İ kullanıcısına yanıt
    Yok, 2 m2 slotu var. Bataryayı büyük yapmak için bunu yapmaya başladı şirketler. Daha ekonomik modellerinde hala hdd slotu var tabii
  • Merhabalar, satıcı 1 ay içinde yeni modellerin geleceğini ve Omen Arena adında bir oluşumda bulunacaklarını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

kendisinden bilgi alıp dönüş yapacağım..
    kendisinden gelen cevap şu şekilde..

144 hertz. İstersen 60hertze düşürebiliyon ama pek gerek yok. 4 saatlik pilde kullanımda 10dk civarında etki ediyormuş.
    Panelin %99srgb desteklemesi gayet güzel. Eski pc ile yanyana koyunca renkler daha canlı görünüyor

Bi incelemede fan sesi tamamen sessiz olmadığından bazı ortamlarda rahatsız edebilir denmis ama alakası yok. Rahatsız etmicek seviyede çok hafif bi ses geliyor sadece. Maksimuma çekince de süpürgeye dönüşüyor alet, hoşuma gitti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Yabancı youtube kanallarında ofis modunda da (yani boştayken de) çok fazla fan sesi çıkardığını söylemişlerdi. Bu konuda bilgilendirme ypabilir misiniz? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum ben de, teşekkürler.
    Dün bir kaç saat daha kurcalama imkanı buldum, rahatsız edecek kadar bir ses yok ortada diğer arkadaşın da belirttiği gibi. tom clancy's ghost recon oynadım dün bir iki saat kadar ultra ayarlarda ve 78 derece zirve olarak gözlemledim. Çok güçlü fanları var cihazın onu söyleyebirim. Onun dışında arkadaşla aynı fikirdeyim. Metal kasa olduğu için ısı yayılımı biraz daha fazla hissediliyor üst bölgede. Ben memnunum, cihazı farklı bir şekilde daha ucuza temin ettim.
  • WolverineJx W kullanıcısına yanıt
    O farklı şekili bizlede paylaşırmısınız 🙃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben cihazı arge bilişimden kapalı kutu garantili olarak aldım , dumankaya rezidansta ofisleri var. Eğer ciddi olarak düşünürseniz kendileriyle iletişim kurun mutlaka yardımcı olurlar, en ucuz onlarda şuan.

Hocam şehirdışı kargo olabilir mi ve acaba ne kadar daha ucuz paylaşmanızda sakınca var mı? Bir de oyun sonuçlarınız gayet güzel ama fanlar otodamıydı maksta mıydı onu merak ettim. Bir de acaba kart 2020 refresh sürümü mü(115W) öğrenme durumunuz var mı?

• killikli K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağ olun bilgiler için fan olayı rahatlattı. Bir de ekranın tam kaoanmama sorunundan bahsediliyor menteşeye yakın taraf havada kalıyor vs diye. Öyle bir problemle karşılaştınız mı?

• hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl
    hp-omen-3a693ea-core-i5-10300h-16g-ram-512g-ssd-rtx-2060-144 hz-w10 9899 tl

Resim soran olmuştu, çok detaylı değil ama telefonumda bunlar kalmış. Hocam 9.450tl ilan koymuşlar şuan onlar, bir görüşün mutlaka yardımcı olurlar. Merdivanaltı biryer değil, kendileriyle iletişim kurmanız daha iyi olur. Sürüm nedir ona hiç bakmadım, akşam eve geçtiğimde bakar yardımcı olurum hocam.

Teşekkürler hocam. Hayırlı olsun tekrardan gerçekten çok şık duruyor geçen seneki modelden iyi ders almışlar.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Hocam o tasarimsal bir durum. Klavyenin bulundugu kisim daha derinde fakat touchpad ve bilek koyulacak kisim daha yukarda. Bu sebeple ekrani kapatinca klavyenin orasi havada kaliyor. Yani bu tasarimdaki tek problem bu sanirim
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Tasarım sorunu değil, klavye ekrana dokunmasın diye bilerek yapılmış. Çünkü klavyedeki yağ vs. izleri ekrana geçip kalıcı hasar bırakabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WolverineJx

Hocam ben cihazı arge bilişimden kapalı kutu garantili olarak aldım , dumankaya rezidansta ofisleri var. Eğer ciddi olarak düşünürseniz kendileriyle iletişim kurun mutlaka yardımcı olurlar, en ucuz onlarda şuan.
    Ne kadara aldınız, adınıza fatura kestiler mi?

• 9000’e bir önceki modelin 9300h ve 1660ti’li versiyonunu almıştım. Biraz pişman olmadım desem yalan olur. 900 lira fark ile rtx 2060 kullanabilirdim. Rtx 2060 ile 1660ti arasında performans farkı çok yok ama dlss’in nimetleri birkaç sene sonra iyice belli olunca baya pişman olacakmışım gibi hissetim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WolverineJx

Dün bir kaç saat daha kurcalama imkanı buldum, rahatsız edecek kadar bir ses yok ortada diğer arkadaşın da belirttiği gibi. tom clancy's ghost recon oynadım dün bir iki saat kadar ultra ayarlarda ve 78 derece zirve olarak gözlemledim. Çok güçlü fanları var cihazın onu söyleyebirim. Onun dışında arkadaşla aynı fikirdeyim. Metal kasa olduğu için ısı yayılımı biraz daha fazla hissediliyor üst bölgede. Ben memnunum, cihazı farklı bir şekilde daha ucuza temin ettim.

Alıntıları Göster
    Kasa tamamen metal mi?

• Ryzen versiyonunun pil ömrümün daha yüksek uzun olduğu ile alakalı bir kaynak var mı?

• ciddi düşünüyorum. ilk mesajdaki n11 linkinden alacağım. son bir yorum alayım...
    oğlumun kararını bekliyorum... reddidte bir bakıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.