Şimdi Ara

HP PAVİLİON 15-AW004NT 2199 TL ANA KONU ve İnceleme 12 GB DDR4 Ram-A10 9600P-4GbRadeonR7 M44 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurErdem19

bu oyunlarla ilgili video çekecek misin

Gerek olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Sistem toplamak ve bu cihaz arasında gidip gidip geliyorum..
    Yokmu kullanan, dolar düşüyor ama fiyatlar sabit

Kullanan var hocam, eğer kararsız kaldıysan öneririm tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahilmiunuvar

Ben kullanıyorum.Öncelikle memnun kalmadım oyun için alacaksanız önermem. Düz kullanırken ısınma vb. problemler yok ama oyun oynanmıyor çok kasıyor düşük grafik ayarlarında bile. iade etmek daha da zor zaten yan firma olduğu için hb üzerinden almıştım. Yazan özelliklere inanılıp alınmasını tavsiye etmem.

Tam olarak hangi oyunlardan performans alamadınız konuyu biraz daha açar mısınız? Oynadığınız oyunu ekran kartına tanıtmadınız sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isma.il_koc94

quote:

Ben kullanıyorum.Öncelikle memnun kalmadım oyun için alacaksanız önermem. Düz kullanırken ısınma vb. problemler yok ama oyun oynanmıyor çok kasıyor düşük grafik ayarlarında bile. iade etmek daha da zor zaten yan firma olduğu için hb üzerinden almıştım. Yazan özelliklere inanılıp alınmasını tavsiye etmem.

Tam olarak hangi oyunlardan performans alamadınız konuyu biraz daha açar mısınız? Oynadığınız oyunu ekran kartına tanıtmadınız sanırım.

Öncelikle lol de fps 60 da olmasına rağmen gelen aşırı gürültü ve War rock gibi grafikleri yüksek olmayan bir oyunda olan donma kasma problemleri. Ekran kartına tanıttım :) . Satıcıyı aradım olayları anlattım bana hp bilgisayar ses ısınma olur dedi Şaka gibi ya. Alacaklar tamamı 5* olan yorumları görüp direkt atlamasınlar diye açtım bu hesabı.

İlginç, çünkü ilk defa siz olumsuz yorumlarda bulundunuz. Tüm driver ları yüklediğinizden emin olun ya da Fabrikasyon hatası falan olabilir. HP Yetkili Servis'i ile iletişim kurabilirsiniz. Dediğim gibi ben fps de 100 ün üzerine de çıktığım oyunlar oynadım bir sıkıntı yaşamadım o yüzden genelleme yapmanız garibime gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: unialtay

Gittigidiyor %5 indirim yapmış gece yarısını kadar geçerli. Bu yüzden ürün 2089 TL. HP para iadesi kampanyasına da başvuru yaptım onlar da. 1 ay içinde 320 TL geri yatıracaklar hesabıma bilgisayar toplam 1769 liraya gelmiş oluyor. Bu fiyata daha iyisini bulamam sanırım. World kart kullanıcılarına ekstra 50 TL puan veriyor.

Sen işi çözmüşsün hocam :) tavsiye için teşekkürler...
  • merhaba ben de urunden aldım. Su an icin aklıma takılan tek sey acılıp kapanırken kasanın sol tarafından bir ses geliyor. Bu sorunla karsılasan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buroz

merhaba ben de urunden aldım. Su an icin aklıma takılan tek sey acılıp kapanırken kasanın sol tarafından bir ses geliyor. Bu sorunla karsılasan var mı ?

Hayır hocam şahsen bende öyle bir problem teşkil etmedi. Diğer arkadaşlarda da olsaydı yaparlardı diye düşünüyorum. Kargo sırasında hasar almış olabilir. Ya da fabrikasyon hatası olabilir. Yetkililerle görüşün aldığınız yerle iletişime geçiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flas sesi gibi bir ses geliyor acilirken . Cozemedim bn de

• Bende bu konudan bahsedecektim aslında, ATi Radeon'un iki tane kart görmesi,bir sürü ayar seçeneği olması(optimize ayarlar nasıldır bir fikrim yok), diğer yandan Ati'nin sitesinden indirdiğimizde kartı farklı görmesi, bi anlam veremedim, ATI sürekli güncel versiyon var diyor fakat yükleyince kart farklı görüyor :D

Bilgisayarı oyun için almadım fakat oyun performansı beklediğimin altında, PES 2017 oynarken ayarlar low/medium/high olsun yine de spesifik bölümlerde oyunda kasma oluyor, CS:GO da low bile oynasam frame atlamaları sık sık yaşıyorum.

Bu oyunları rahat bir şekilde oynayan varsa sanırım kullandığı driver'ları ve grafik ayarlarını paylşaırsa çok sevaba girer :)

Ayrıca grafik kartlarına öncelik atayabiliyor muyuz? Yoksa bilgisayar yapıla işleme göre grafik kartları arasında otomatik geçiş mi yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemir

Bende bu konudan bahsedecektim aslında, ATi Radeon'un iki tane kart görmesi,bir sürü ayar seçeneği olması(optimize ayarlar nasıldır bir fikrim yok), diğer yandan Ati'nin sitesinden indirdiğimizde kartı farklı görmesi, bi anlam veremedim, ATI sürekli güncel versiyon var diyor fakat yükleyince kart farklı görüyor :D

Bilgisayarı oyun için almadım fakat oyun performansı beklediğimin altında, PES 2017 oynarken ayarlar low/medium/high olsun yine de spesifik bölümlerde oyunda kasma oluyor, CS:GO da low bile oynasam frame atlamaları sık sık yaşıyorum.

Bu oyunları rahat bir şekilde oynayan varsa sanırım kullandığı driver'ları ve grafik ayarlarını paylşaırsa çok sevaba girer :)

Ayrıca grafik kartlarına öncelik atayabiliyor muyuz? Yoksa bilgisayar yapıla işleme göre grafik kartları arasında otomatik geçiş mi yapıyor?

Dual graphics'i kapatın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yapabilirim, internetten baktım fakat bendeki panelde Dual GPU seçeneği yok.
  • Amd sitesinden güncelleme yapmayın her şey birbirine karışıyor.

Bende aw003 full HD modeli var, ekran kartı banada kafayı yedirtti ilk başlarda, pes 2017 de kasıyordu zulada kasıyordu, yanlış güncelleme yüzünden tabi.

Hp site üstünden güncelleyin sadece, daha sonra oyunları tanıtın yüksek performans olarak, ve sıfır sıkıntı ile oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Amd sitesinden güncelleme yapmayın her şey birbirine karışıyor.

Bende aw003 full HD modeli var, ekran kartı banada kafayı yedirtti ilk başlarda, pes 2017 de kasıyordu zulada kasıyordu, yanlış güncelleme yüzünden tabi.

Hp site üstünden güncelleyin sadece, daha sonra oyunları tanıtın yüksek performans olarak, ve sıfır sıkıntı ile oynayın

Aynen hocam HP sitesinde hangi sürümü öneriyorsa onu kullanın sonra sıkıntılar çıkabiliyor. Hp Support Assistan' ı kurarak HP sitesi üzerinden güncel olmayan driver'larınızı gerekli sürüme yükseltebilirsiniz. Bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Amd sitesinden güncelleme yapmayın her şey birbirine karışıyor.

Battlefield 4 performansı nasıl hocam kaç fps alıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende de ayni bilgisayer var
    ram 12 ekran kartı r5 ve r8
    en basıt oyunlarda bile kassıyor
    1 yıl oldu bu turlu cözumunu bulamadım
    açiiiiiiiiiil yardım
  • bend een en basıt oyunlarda bile kasıyor
    1 yıl hayle cözmedım
    hocam açiiiiil yardım
  • Arkadaşlar;

Bu notebook un 16 GB ramli versiyonuna Sandisk SSD Plus 120 GB olanını ve OCZ Vertex 450 120 GB olanını sırayla ve daflarca taktım UEFI modunda ve temiz kurulum şeklinde defalarca Win 10 kurmama rağmen açılış süresinde 1 dakika altına düşemedim. Nedeni hakkında bilgisi olan var ise yardım edebilirse sevinirim.

İkinci olarak M.2 sata ssd olarak kullanan var ise marka ve model önerecek var ise ve performans değerlerini de paylaşacak olur iseniz faydalı olacak.

Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.