Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-6005ST |İlk Günden Hoparlörde Cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün bilgisayarı aldığım gibi farkettim, hoparlörümden normal ses seviyelerinde bile gayet farkedilebilir seviyede cızırtı geliyor, hoparlör sanki patlak gibi. Ses yüzde yetmişken bile cızırtı yapıyor. Bir de özel hoparlörlü, beatsaudio ile birlikte yapılmış bir ses sistemine sahip olması gerekiyordu ürünün. Yazılımsal bir şeyden midir acaba yoksa hoparlörde fiziksel bir sorun mu vardır sizce?

Bu arada ürün şu
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031562&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Şimdiden teşekkürler

• yeni almışsın güncelleştirmeleri tam yaptınmı ses kartının sürücüsünü bulup indirmyi dene
  • Kurulumu teknosa'da yaptılar. İçinde her türlü şey kurulu gelmesi lazım sanırım
  • hayır formayı atarlar güncelleştirmeler filan sonradn kendi kuruyor ama bazı bileşenleri ekran kartı dahil sen yüklemelisin aygıt yöneticisinde ses krtının modelini öğrenin netten indirin
  • Kronik sorun
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hayır formayı atarlar güncelleştirmeler filan sonradn kendi kuruyor ama bazı bileşenleri ekran kartı dahil sen yüklemelisin aygıt yöneticisinde ses krtının modelini öğrenin netten indirin

Tekrar aygıt yöneticisine baktım, her şey kurulu görünüyor. IDT High Definition Audio Codec var mesela ses driver'ı olarak.

Kutudan ne driver, ne işletim sistemi cd'si çıktı ayrıca. İyice işgüzar olmuş bunlar. Bir şey olursa getirin kurulum yaparız diyorlar anca..

quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Kronik sorun
    Kolay gelsin

Teknik servisi mi arasam? Şimdi farkettim, sanki sadece sağ hoparlörde bu cızırdama var. Ayrıca kulaklık takim dedim ama çalan müzik hoparlörden gelmeye devam ediyor, o neden oldu anlamadım. Alet hoparlörü görüyor, sınama yaptığı zaman hoparlörden test sesi de geliyor ama açık olan uygulamaların sesi hoparlörden geliyor. Çok anlamsız gerçekten.

O kadar sık karşılaşılıyor mu ya böyle şeylerle, şaşırdım gerçekten. Ne yapmak lazım acaba

• driver güncellemesi yapınca kulaklıkla ilgili sorun çözüldü, artık kulaklığı takınca hoparlörden gelen ses kesiliyor.

hoparlör için ne yapmak lazım, servis direk değiştiriyor mu acaba
  • bir elemanın kurulu olduğu güncel olduğu almına gelmez kontrol etmek gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.