Şimdi Ara

Hp Pavilion dv6000 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garip bir problemim var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Makina şarja takılı olmadığı zaman çantasındayken çok yüksek bir mekanik sesle kendi kendine açılma sorunları yaşandı.Bütün ışıkları yanıp sönerek ve yoğun ti sesiyle bu olaylar birkaç kez gerçekleşti.Bir sitede bios update ile bu sorunun çözülebileceğini okudum fakat şuan kıbrıstayım ve hp nin sitesinden bios update için son dosyayı indirmede zorluk çekiyorum.Alternatif bir link var mıdır.Mailim ahmetatilakar@hotmail.com bu konuda yardımlarınızı bekliorum.
    Son hafta açılışlarda monitöre görüntü gelmiyor ama pc normal açılışa devam ediyor winxp açılıor ama görüntü yok.Güç tuşuna basıldıktan kısa bir süre sonra benzer bi ti sesi gelior ve anlattığım şekilde açılıor.Aynı işlemi şarja takılı,takılmadan her türlü denedim değişen birşey olmadı.Makina arada normal açılıor ki şuan da bu sayede yazıorum.Bugün gün boyu açılmadı biraz önce hiçbişey yokmuş gibi açıldı.Ancak normal olarak kapatıldıktan sonra tekrar aynı sorunlarla karşılaşabiliorum.
    Yardımlarınızı bekliorum.Çok teşekkürler...

• sen linki ver burdan ben indirip sana paslarım
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-47619-2&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3216225&os=228&lang=tr
    aga çok saol umarım bunla düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aküp -- 28 Haziran 2007; 23:40:19 >
  • Arkadaşlar hp sitesinden bios update yaptım ve sorunlar şimdilik geçti.Benzer sorunları olan arkadaşlara duyrulur...
  • bios update i nasıl yaptınız bana anlatırmısınız. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: roy31976

bios update i nasıl yaptınız bana anlatırmısınız. teşekkürler

ilgili dosyayı hp.comdan indirip normal program gibi başlatmanız yeterli yok ben yapamam illa destek isterim derseniz 4440307 yi arayın telefonda birebir yardımcı olsunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.