Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşıma DV6000 notebook cihaza win 7 tr kurdum
    Uzaktan kumanda ve parmak izi nasıl tanıtalacak?
    Resimde görünen temel araçlar için hangi driver kurmam gerekir?
    HP sitesinde vista driverları var.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=1842155&lang=tr
    bunlardan hangilerini kurmam zorunlu?
    Normalde soru işareti olanlar bunlar
     HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 4 Mayıs 2010; 20:08:29 >
  • dv 6000 klavye arada calısmıyordu sımdı hıc calısmıyor yazılımsal sorun gıbı ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

kameradan kaynaklanıyordur ya da odanın ışığı yetersiz geliyordur, driver sorunu da olabilir. aynı model xp işletim sisteminde nasıldı peki?
    quote:

Orijinalden alıntı: seda2

Arkadaşlar HP Pavilion dv6000 model laptop var windows 7 kurdum otomatik tanıdı kamerayı.fakat msnde cameralı konusurken bende gözüken görüntü çok net ama karşı taraf beni çok koyu görüyor bunun sebebi nedir?yardımlarınızı bekliyorum.

önceden vista kurulu idi hiçbir sorun yoktu..windows 7 kurdum bozuldu :(
  • arkadaşlar bende de DV6000 serisi var..en azından şu son 1 sayfayı okuyunca yanlış bir seçim yaptığımı anladım ama daha garanti dolmadı,yaklaşık 1.5sene oldu alalı bir hata çıkarmadı;
    çıkardığı hata şu; 2gün önce hoparlörden herhangi bir sesle ilgili bişey yapmadan önce pıt diye bir ses geliyor,veya hiçbirşey dinleme,izleme yani sesle işin olmasın arada pıt diye bir ses geliyor hoparlörden,sanki açılma kapanma yapıyor kendi kendine..müzik dinlerken,film izlerken problem yok..anlamadım gitti...makinayı göndereyim mi,kendim yapabiliriyim,yoksa direk satayım mı?(kaça gider satarsam)
  • Bende DV600 var.
    Yeni laptop alıp, bunu kardeşime vereceğim ama pili arızalandı.
    Yedek parçasını nerden bulabiliriz? Çanakkale'deyim. Merkeze gittiğimde teknosaya falan soracağım ama onlarda olduğunu sanmıyorum. İnternetten falan bulabilir miyiz?
  • Ya arkadaşlar bende dv6600 serisi 6630et bilg. var.ekran kartına birşey oldu..Şu an 8 adet ekrana bölündü görüntü var ama 8 adet aynı ekran ufacık ufacık :) laptop un monitor ü büyük olsa bu ekran sayısı milyonlarca olurdu herhalde..Böyle bir sorunla karşlıaşan oldu mu hiç..Düzeltemiyorum da.
  • Yahu arkadaşlar nereden alacağız buna pil?
    Teknosa'ya sordum, yedek servisçisini arayacaksınız onlar gönderecek dedi adam.

Nereyi aramamız gerekiyor? Yok mu daha önce hiç başına gelen? Laptop masaüstü gibi oldu iyice.
  • arkadaşlar bende hp dv6635et var.
    Bimeksden aldığım gün 2x512 ramlari 2x1gb yaptırdım.
    2.5 yıl geçti aradan , doğal olarak 2 gb yetmiyor . Ben bunu 2x2gb yapabilimiyim.
    bu arada Win7 32 bit yüklü pcde .
    4 gb ram alınca win7 64 bit yükseltirsem çalışır gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLLCNBLT -- 22 Mayıs 2010; 16:14:41 >
  • dv6-1280 et ısınma problemi var
  • Isınma problemi olanlar soğutucu alsın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

Yahu arkadaşlar nereden alacağız buna pil?
    Teknosa'ya sordum, yedek servisçisini arayacaksınız onlar gönderecek dedi adam.

Nereyi aramamız gerekiyor? Yok mu daha önce hiç başına gelen? Laptop masaüstü gibi oldu iyice.

dv6000 pili banada lazım o tip mağazalarda sanırım olmaz varsa dediği gibi yedek parçacı özellikle laptop üzerine servis veren yerlere sorman gerekir.

bataryanın üzerinde hstnn-ib31 yazıyormuş ama batarya giriş yerinde ise hstnn-q21c yazıyormuş hangi kodlu bataryadan almam gerek ikiside hp dv6000 modelini destekliyor görülüyor.
  • hp nin sitesinden teknik destek al bencee mail at
  • arkadaşlar gittigidiyorda piller mevcut oaradan temin edebilirsiniz. hp sitesinde ben almak istediğimde 6 cell pile 150 dolar gibi bir fiyat vermişlerdi ama 1 yıldan fazla oldu
  • yalnız sole bişi var eger pil de arıza filan varsa hp size yenisini temin etmek zorunda garantisi dvm ediyosa
  • Ben valla Ktservisten muadilini istedim risk alıp. Bekliyorum bakalım.

Hp sitesinde bir şey bulmak harbiden imkansız. Kendi orj. pili de çok güzel değildi gerçi. Ben aldığımdan beri 1 saat gidiyordu.
    Muadil olarak uzun ömürlü istedim, bakalım o ne kadar gidecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

arkadaşlar gittigidiyorda piller mevcut oaradan temin edebilirsiniz. hp sitesinde ben almak istediğimde 6 cell pile 150 dolar gibi bir fiyat vermişlerdi ama 1 yıldan fazla oldu

Açıkcası öyle fazla güvenmiyorum evet inceledim satanları gördüm güvenilir profillere sahipler ama yinede hangi modeli olduğuna emin olup güvenilir bi dükkandan almayı tercih ederim.Sadece pili netleştirmek istedim.

quote:

Ben valla Ktservisten muadilini istedim risk alıp. Bekliyorum bakalım.

Hp sitesinde bir şey bulmak harbiden imkansız. Kendi orj. pili de çok güzel değildi gerçi. Ben aldığımdan beri 1 saat gidiyordu.

orjinali yokmuş mu hocam orda.

Birde fiyatı nekadar ve hangi model bataryayı sipariş ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 23 Mayıs 2010; 23:32:14 >

• hocam ben 12 cell almıştım verimli kullanamadım aynen geri alıp parayı iade ettiler maalesef bu pilleri dükkanlarda bulmak çok zor ama ankara istanbul izmirdeyseniz siz bulabilirsiniz belki perte çıkan dv 6000 lerin parçalarıda bulunuyor bazen belki sağlam olanını bulursunuz bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

arkadaşlar gittigidiyorda piller mevcut oaradan temin edebilirsiniz. hp sitesinde ben almak istediğimde 6 cell pile 150 dolar gibi bir fiyat vermişlerdi ama 1 yıldan fazla oldu

Açıkcası öyle fazla güvenmiyorum evet inceledim satanları gördüm güvenilir profillere sahipler ama yinede hangi modeli olduğuna emin olup güvenilir bi dükkandan almayı tercih ederim.Sadece pili netleştirmek istedim.

quote:

Ben valla Ktservisten muadilini istedim risk alıp. Bekliyorum bakalım.

orjinali yokmuş mu hocam orda.

Birde fiyatı nekadar ve hangi model bataryayı sipariş ettiniz.

Yokmuş abi, olsa orjinalini alırdım ben de yine de ama yokmuş.
     HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

Normal pil için kdv dahil 102 tl, daha uzun ömürlü olan için de 162 tl istediler. Uzun ömürlü olan Nion markaymış, diğerini bilmiyorum.
    Açıkçası iyi mi kötü mü hiç anlamadığım bir şey bu piller. Ama canıma tak etti valla 2-3 aydır böyle makine. Riske girdim bulamayınca. Cevap ta alamadık hiç bir yerden. Bilgi bulmak ya çok zor bu konuda ya da biz yanlış yerlere bakıyoruz. :)
    Gelince ve takınca değerlendiririm bi. Çarşamba civarı gelir herhalde.

• arkadaşlar bende hp dv6635et var.
    Bimeksden aldığım gün 2x512 ramlari 2x1gb yaptırdım.
    2.5 yıl geçti aradan , doğal olarak 2 gb yetmiyor . Ben bunu 2x2gb yapabilimiyim.
    bu arada Win7 32 bit yüklü pcde .
    4 gb ram alınca win7 64 bit yükseltirsem çalışır gibi geliyor.

Arkdaşlar acil yardım edin..
  • bilalUa
    Hocam senin notebook maksimum 2 gb ram destekliyormuş.

Bu arada benim pil geldi dün. Sıkı sık tam oturdu. Çıkması biraz zor oluyor, boyutu da uzun ömürlü olduğu için biraz büyük.
    Fakat harbiden uzun ömürlü. Benim orjinal pil 1 saati zor çıkarırken şu anda bu pille 2 saati geçtim -tabii güç tasaraffunda- ve hala %44 devam ediyor.
    Daha sonra bir zararı olur mu bilmiyorum ama bu kadar uzun süre kablosuz kullanabilmek benim memnun etti.

Daha çok internetle kullandım. %60ken falan Jdownloader'ı da açtım. Arka plandaki sözlük, execute vs. gibi programları kapattım. Kablosuz mouse ve wireless başından beri açık.
    Tabii oyunda veya filmde falan belki biraz daha düşer ama rahat bir film bitirirsiniz.
    şu ana kadar biraz zor çıkması dışında bir sorunu yok.
  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.