Şimdi Ara

HP Ryzen 5 3550H 8GB 256 GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 5.589,00 TL - 480 TL İade +75 WP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GittiGidiyor
    HP 15-ec0006nt (8BP77EA) Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-ec0006nt-8bp77ea_spp_745154?id=546040692

hp iade konusuhttps://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu model sanırım amazonun zamanında 4200'e sattığı bilgisayar. Ekrandan(sva) dolayı şikayat almıştı zamanında.
  • ekran SVA yazıyorsa TN haberiniz olsun. hpnin SVA sı TN oluyor, Sva yazıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din bu laptop iade ile 4900 e geliyordu dün gece kampanya bitti bence bekleyin bayrama doğru tekrar 4800 civarına gelir

• Buna çok benzer bir bilgisayarı teknosada dün 5499'a gördüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iade ile alınabilir, bütçe meselesi ama ekran TN. Benim için önemli değil diyen alabilir. Diğer donanım özelliklerinde fiyatına göre sorun yok. En ucuz gtx1650 ekran kartlı laptop şu anda.

Aynı donanımda Asus Tuf'u 75 TL puan ile 5125'e getirip de almadıktan sonra bu tür donanımları almaya elim gitmiyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Temmuz 2020; 20:58:54 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bu herşeyi kötüleyen VA panelci.com sahibi bjkyener her konuda görüyorum ve her sefer şikayet ediyorum,böyle devam bjkliyener

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansio

Bu herşeyi kötüleyen VA panelci.com sahibi bjkyener her konuda görüyorum ve her sefer şikayet ediyorum,böyle devam bjkliyener
    bunu yazmak için mi üye oldun

galiba satışlar iyi gitmiyor ...
  • Belirttiklerine göre ram 2x4 gb olarak takılmış ve 2 ram slotu mevcut. Yani ram eklemek isterseniz en azından 1 adet 4 gb çıkartmanız gerekecektir.
  • 5000 tl hmmm

• hasansio kullanıcısına yanıt
    Derbiyi sıcak fırsatlara taşımışsınız işte ruh budur

• 4200e satılan pclerden. En son ec0001 olan ips ekranlı modeli 4999a satmışlardı. İade ile çok güzel fiyata denk getirmiştik. Ondan sonra ayrı bi zam geldi tüm her şeye. Şuan evet belki alınacak bir rakibi yok fakat ekran yüzünden almazdım. Çok bariz fark edilen bir şey. 2 hp laptop var. Ucuz olanda tn panel var ve ips ekranla yan yana koyduğumda 10 metre öteden bile bariz fark ediliyor.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

• Ekran çok sıkıntı olur mu?

Almayı düşünüyoruz az para değil

• İade ile 3820 ye almıştık bunu

• 3600lere de geliyordu banka fırsatı+ iadeyle ama taa ne zaman şuan için iyi fiyat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.