Şimdi Ara

Htc One M7 donma sorunu yardımm .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıl önce aldığım Htc One m7 telefonumda şu aralar donma sorunu yaşıyorum. Bu donma ekran gidiyor güç düğmesine basınca karıncalanma oluyor bir kaç kere vuruyorum düzeliyor aynı tüplü tvler gibi. Telefonumu birkez servise götürdüm pembe kamera sorunu yüzünden bu sorun için tekrar götürmem gerekir mi ? Bu sorunu daha önce aranızda yaşayan oldu mu ? Şimdiden teşekkürler en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim.

• Merhaba aynisi bendede oluyordu avea tivibu programini kaldirdim oyle duzeldi.acaba sizinkide duzgun calismayan bir uygulamadan dolayimi boyle bir hata veriyor?bi arastirin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

Merhaba aynisi bendede oluyordu avea tivibu programini kaldirdim oyle duzeldi.acaba sizinkide duzgun calismayan bir uygulamadan dolayimi boyle bir hata veriyor?bi arastirin isterseniz.

aynı hatadan bahsediyoruz dimi ekran donup kalıyor ama çalışıyor yani aramaları cevaplayabiliyorum. güç düğmesine bastığımda ekran karıncalanıyor belli bir süre sonra kendine geliyor aynı sorun mu ?
  • Ayni sorun evet.

• Bende de var sorun video kayıt yaparken ara ara donmalar oluyor sonra videodan kendi kendine çıkıyor varmı bir çözümü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.