Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byJuck

Instagram çalışmıyor

Siyah fotoğraf mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır fotograf yüklenmiyor. düzenle de kalıyor. kaç gündür boyle hala düzeltmediler
  • Arkadaşlar yeni htc m8 modelinde müthiş bir pil tasarruf modu var, incelemelerde görebilirsiniz cihazı sadece arama vs. gibi temel işlevleri yapabilecek bir moda sokuyor. Bunu biz kendi cihazlarımıza entegre edebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Arkadaşlar yeni htc m8 modelinde müthiş bir pil tasarruf modu var, incelemelerde görebilirsiniz cihazı sadece arama vs. gibi temel işlevleri yapabilecek bir moda sokuyor. Bunu biz kendi cihazlarımıza entegre edebilirmiyiz ?

2g

• quote:

hayır fotograf yüklenmiyor. düzenle de kalıyor. kaç gündür boyle hala düzeltmediler

Bazen kaliteli fotoğraflarda yapabiliyor fotoğraftqn bir ss alıp deneyebilir misiniz

• Sensationların hiç biri kullanamıyor google play yorumlarından öyle anlıyorum.
  • Arkadaşlar sensetion xe icin ikinci el kapak arıyorum wifi anten kısmı deforme olmamış ses tuşu iyi çizik felan pek sorun değil elinde olan bozulmuş telefonu olup kardeşinize satmak isteyen olursa talibim

• quote:

Sensationların hiç biri kullanamıyor google play yorumlarından öyle anlıyorum.

Xl de dediğim gibş yapınca düzeliyor(4.2 romların hiç birinde çalışmıyor kitkatta çalışıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Gozunuz aydin
    Romlar gecmis sayfalarda baya bir konusuldu artilari eksileri bence bir tarayin gecmis sayfalari, vipers, elegancia, revolution vs senseli sense siz versiyonlari var, vipers 5.1 ve 5.2 var mesala son çikanlardan sense 5 li.
    Yalniz rom atmadan önce mutlaka 4ext recovery nin settings bolumunden smart flash kismini aktiflestirin, enabled yazmasi gerekir, ondan sonra romu yukleyin her rom yuklemeden once burayi kontrol edin boylelikle boot loop a girmez tel ha yine de girerse cozumu var sikinti degil.

Şuandan itibaren vipers 5.2.0 kurdum sağlıklı çalışıyor, sizin söylediğiniz smart flashıda aktif ettim.
    Telefonu gözden çıkarmış biri olarak yeniden telefon almış gibi oldum.

merhaba,

vipers 5.2.0'dan memnun musunuz? Tüm özellikler stabil çalışıyor mu?

vipers 5.2.0'i indirebileceğimiz bir link verebilir misiniz?

Teşekkürler,

• use2000 kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar çok memnunum 5.2.1 e güncellendi daha da iyi oldu benim açımdan, gayet stabil ve akıcı çalışıyor sürekli güç tasarruf modunda kullanmama rağmen.

Bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054
  • quote:

Şimdiye kadar çok memnunum 5.2.1 e güncellendi daha da iyi oldu benim açımdan, gayet stabil ve akıcı çalışıyor sürekli güç tasarruf modunda kullanmama rağmen.

Bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054

Çok teşekkürler
  • Merhabalar Bende Yakın Sürede HTC Sensation Kullanıcısı Olmayı Planlıyorum.

2. El Alacağım Önerileriniz Nelerdir ?

Birde Bu Cihazı Root Etmek ve ROM Yüklemek Zor Bir İşmidir ? Bu İşlem Sırasında Ne Gibi Problemler Oluşabilir ?

Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lada10

Merhabalar Bende Yakın Sürede HTC Sensation Kullanıcısı Olmayı Planlıyorum.

Birde Bu Cihazı Root Etmek ve ROM Yüklemek Zor Bir İşmidir ? Bu İşlem Sırasında Ne Gibi Problemler Oluşabilir ?

Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama moto G 650 lira lara kadar dusmusken bu telefon alınmaz artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lada10

Merhabalar Bende Yakın Sürede HTC Sensation Kullanıcısı Olmayı Planlıyorum.

Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama moto G 650 lira lara kadar dusmusken bu telefon alınmaz artık

Kafayı Kilitledim Sensetion'a Dönüşü Yok Artık

• lada10 L kullanıcısına yanıt
    Büyük hata

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhakki

Arkadaşlar telefona cm11 yükledim. Aklında soru işareti olan varsa benimle iletişime geçebilir.

Dostum bu root işlemini sen mi yaptın ve oyun performansı nasıl bu konular hakkında bilgi verirsen çok sevinirim ayrıca en iyi root paylaştığın videoda ki root mu eğer öyleyse bu root u indirip kurup telefona yükleyebileceğimiz bir link verirsen çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Büyük hata

Bende Motorola XT910 Razr'a Bakmaya Başladım Zaten Büyük İhtimalle Motorola Alacağım.
  • kamera odaklanmıyor ne yapmalı ?
  • sensation xe arka kapağı yere düşme sonucu kapanmıyor. bu yüzden şebeke çekmiyor. elinde orjinal kapak olan var mi? Saygılar.

• Gençler bu sabah Vipers 5.2.0' ı kurdum. En başta görev yöneticisi olmak üzere romu çok begendim ama bir sorunum var Wi- fi çalışmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.