Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 5.2.1 çıktı zaten bence full romu(5.2.1) indirip, full wipe yapıp tekrar yükleyin düzelecektir muhtemelen.
    Bende hem 5.2.0 da hem de 5.2.1 de (ki zaten ota olarak güncelledim) hiç sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lada10

quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Orijinalden alıntı: lada10

Merhabalar Bende Yakın Sürede HTC Sensation Kullanıcısı Olmayı Planlıyorum.

2. El Alacağım Önerileriniz Nelerdir ?

Birde Bu Cihazı Root Etmek ve ROM Yüklemek Zor Bir İşmidir ? Bu İşlem Sırasında Ne Gibi Problemler Oluşabilir ?

Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.

Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama moto G 650 lira lara kadar dusmusken bu telefon alınmaz artık

Kafayı Kilitledim Sensetion'a Dönüşü Yok Artık

Pişman olursunzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.2.1 de batarya kullanımım..
    Hafta sonu ağırlıklı wifi da kullanım, konuşma süresi az hafta sonu olduğu için ama ekran süresinin %90 ı internet ve blinkfeed, dışarıdayken sürekli 3g, konum ve senkronizasyonlar açık
    Greenify ile gereksiz programlar uyutulmuş durumda
    Hafta içi bu kadar olmuyor tabi uyanıklık süresi artıyor özellikle google play hizmetleri coşuyor, sesli aramalar artıyor ama yine de oldukça tatminkar.
    Edit: Sürekli güç tasarruf modunda kullanıyorum yalnızca cpu hızını sınırlandırarak(max 1134 MHz de çalışıyor) buna ragmen gayet akıcı, parlaklık ortalama %50-60 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 22 Haziran 2014; 22:14:23 >

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    dostum batarya olarak ne kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidblaze

dostum batarya olarak ne kullanıyorsun?

deji diye bir marka hocam gittigidiyor dan almıştım ocak ayında. Sensation xl bataryası diye satılıyordu 2000 mah diye aldım ama gerçek 2000 mah değil, orjinal pili kadar gidiyor ama, bir anker olmasa da piyasada satılanlardan çok daha iyi.
  • 5.2.1 dokunmatik hassssiyetini kullanabilen insanlar cennetlik hettitage 2.0 denedikten sonra stock kernel o nedir ya 3 defa. Ayni tusa basiyorum algilamiyor

• arkadaşlar nasıl bu modellerden memnunmusunuz? xe modeli mesela
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    değilim, aynı sorundan 3 defa garantiye gönderdim ilk seferde tamir ettiler sonrakilerde tamir edemediler 4.ye gidecek 1,5 yıl içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

değilim, aynı sorundan 3 defa garantiye gönderdim ilk seferde tamir ettiler sonrakilerde tamir edemediler 4.ye gidecek 1,5 yıl içinde.

sorun ne peki?
    Şarjı %50nin altına düştükten sonra full şarj olması 6-7 saat sürüyor. Yeni batarya, yeni şarj aleti aldım bana mısın demedi. İlk garantiye gidişinde çözmüşlerdi 3 ay sonra tekrar başladı, sonrasında da çözemediler 10 aydır böyle kullanılıyordu dayanamayıp telefon değiştirdim, babam kullanıyor.
  • quote:

Şarjı %50nin altına düştükten sonra full şarj olması 6-7 saat sürüyor. Yeni batarya, yeni şarj aleti aldım bana mısın demedi. İlk garantiye gidişinde çözmüşlerdi 3 ay sonra tekrar başladı, sonrasında da çözemediler 10 aydır böyle kullanılıyordu dayanamayıp telefon değiştirdim, babam kullanıyor.

acaba herkezde aynı mı 6 saatte şarj dolması çok uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Hocam herkeste aynı değil tabiki yaklaşık 2 saatte doluyor da hala niye bu telefonu düşünüyorsunuz onu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

Hocam herkeste aynı değil tabiki yaklaşık 2 saatte doluyor da hala niye bu telefonu düşünüyorsunuz onu anlamadım

bütcem çok iyi değil ikinci el bişi alıcam . 300 350 civarında maximum 400 tl diyelim . s3 mini düşündüm ondada problem varmış )

Hocam moto g nin sıfırı 650 lira lara kadar düşmüş durumda ikinci ellerini bi araştırın derim.

• quote:

Hocam moto g nin sıfırı 650 lira lara kadar düşmüş durumda ikinci ellerini bi araştırın derim.

iyimi dediğiniz model?
  • quote:

quote:

iyimi dediğiniz model?

Sensationa göre çok daha iyi. Yakın arkadaşım kullanıyor çok memnun, şarjı iyi gidiyor, sesi yüksek çıkıyor, malzeme kalitesi de iyi , stock android var çok akıcı ve stabil, 4.4.2 guncellemesi de aldı,donanim olarak da üstün.Bence bütçenizi biraz zorlayın derim. Taksiti yapan biryer bulabilirseniz sıfır bile alinabilir.

• Arkadaşlar merhaba Sensation XE kullanıyorum telefonda konum belirleme sorunu yaşıyorum herşey açık olmasına rağmen konum belirleyemiyor telefon yardımcı olursanız?
  • Düz sensationumu cm11 kitkat rom yüklemek için s-off yapmaya başladım komut istemine htc dev sitesinin 5. adımındaki kodu yazınca waiting for device yazıyor telefonu görmüyor sanırım pc ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Breakst- -- 8 Temmuz 2014; 15:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: use2000

quote:

Şimdiye kadar çok memnunum 5.2.1 e güncellendi daha da iyi oldu benim açımdan, gayet stabil ve akıcı çalışıyor sürekli güç tasarruf modunda kullanmama rağmen.

Bu da linki:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531054

Çok teşekkürler

Hocam tekrardan merhabalar,

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 5.2.1'i kurdum, şuanda memnunum :)

Yalnız HTC'nin klasik masaüstü görüntüsünü kullanmak istiyorum ancak temalarda ve duvar kağıtlarında yok maalesef. Bunu nasıl bulabilirim?

Çok teşekkürler..

• 2 gündür telefona bir şeyler oluyor. mesaj yazıyorum üstteki bildirim çubugu iniyor, home tosuna basıyorum o an nerdeysem bir geri atıyor bazen dona kalıyor ama güç düğmesinden kapatıp açıyorum 10-15 dk sonra yine başlıyor enteresan yani çözemedim. bugun fabrika ayarlarına aldım sıkıntı yine devam ediyor neden oluyor dersiniz ? cihaz sensation. ölüyor mu ne :)
  • 
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.