Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Varsa Vodafone ROM lu mu
    Özel Vodafone ROM lu değilse beklememek için düşünebilirim almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlordx

Buarada bilmeyeniniz varsa HTC firmasının cihaz ve cihazdaki veri güvenliği ile ilgilihttps://www.htcsense.com/tr_TR/ sitesine de üye olmanızı tavsiye ediyorum.
    Cihazınızın kaybolması veya çalınması durumunda bu site sayesinde cihazınızın nokta tespiti, kilitleme işlemi, verileri silme işlemi ve bunun gibi birkaç işlemi daha net üzerinden yapabiliyorsunuz. .. ve herşey ücretsiz
    haberiniz ola :)

Siteyi tam olarak kullanamıyorum. HTC'den Osman'a soruyorum, site çalışmıyor, bakımda diyor.
    Siz kullanabiliyormusunuz an itibariyle ? Yoksa bende mi prblm.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

quote:

Orijinalden alıntı: Harpiya

quote:

Orijinalden alıntı: smyrnapr

Oncelikle ekler misiniz demistim daha once,sanirim gorulmedi.Tekrar rica ediyorum.

Az once aldim telefonu Vodafone'dan. Kontratsiz olarak 1489 TL'ye Bonus Card'a 12 taksit yaptirdim vade farksiz.

Bu benim ilk Androidli telefonum ve ilk HTC markali telefonum.

Sizlere ilk etapta bir kac sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

1- Sarji cok az, ilk sarjda uzun sure kalmasi gibi bir zorunluluk yok degil mi? Gosterge sonunce sarjdan alsam yeterli degil mi?
    2- Bir onceki Nokia marka telefonumun hafizasinda bulunan 1,500 civarindaki kisiyi buna nasil aktarabilirim. Bilgisayarimda da kayitli bu kisiler.Ancak Symbian ve Android birbirinden gelen kisileri otomatik olarak alabilir mi?
    3-Ekran cok iz birakiyor. Nasil bir bez ile silebilirim? Suan bu telefona direk olarak uygulayabilecegimiz bir ekran jelatini mevcut mu?

2. sorunuza cevap vereyim, "ayar" kisminin 2ci adiminda ogeleri aktar var, eski telefonunuzun marka ve modelini bulup bluetooth ile senkronize edebilirsiniz rehber, takvim ve mesajlarinizi... Jelatin banada lazim tam olarak uyup uymayacagini bilmedigimden alamadim gg dan, kullanan varsa ekrana tam oturan bir jelatin yonlendirirse bizi sevinirim...

Hiç bir ekran koruyucu uymuyor. Ortası içe gömülü olduğu için oturmuyor ve hava oluyor orada o yüzden boşuna masraf yapmayın.

Invisible shield kullanıyorum. Balon falan yok. rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Bende htc nin kendi korumasini kullaniyorum sensation icin baloncukta yok ve cuk diye de oturuyor
  • Sensation

Bugun satin aldim... Hayirlisiyla......

1265 lira.. canavar gibi masallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 22 Temmuz 2011; 19:21:23 >
  • nerden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

Sensation

Bugun satin aldim... Hayirlisiyla......

1265 lira.. canavar gibi masallah...

İyi fiyat,hayırlı olsun.
    Ben garantili DHD nin üstüne 500 tl vermiştim:( ama ilk alan kazığı yer işte
    Artık satışa çıktığına göre Sensation toolkit işine başlayalım mı?
    Herkes olmazsa olmaz program önerilerini yazsın ortak seçim yapalım.

• arkadaşlar artık kullananlar yorumlarını yazarsa iyi ve kötü yanları ile. DH test videosu olsada sensation bi hoş duruyor.

internet kullanımı nasıl kasılma vs varmı?
    genelde gsm operatörünün internetini kullanıcam.
    birde filmlerde nasıl takılma vs oldumu deneyen varmı 480p 720p falan izlediniz mi hiç.
    codec uyuşmazlıkları için diğer medya oynatıcılar akıcı mı?

sgs2 yada htc sensation almak için sabırsızlanıyorumda. karar verme aşamasındayım.
    vodafone kampanyası ile 1680tl ye geliyor sensation.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar artık kullananlar yorumlarını yazarsa iyi ve kötü yanları ile. DH test videosu olsada sensation bi hoş duruyor.

birde filmlerde nasıl takılma vs oldumu deneyen varmı 480p 720p falan izlediniz mi hiç.

sgs2 yada htc sensation almak için sabırsızlanıyorumda. karar verme aşamasındayım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar artık kullananlar yorumlarını yazarsa iyi ve kötü yanları ile. DH test videosu olsada sensation bi hoş duruyor.

İnterneti wireless ile kullanıyorum genelde ama Aveanın 3g si ile de bir ara kullandım emin olun operatör internet hızları cihazı kesinlikle kasamaz.Videoda herhangi bir zorlanma yaşamadım.Kendi çektiği 1080p videolarında bir takılma olmuyor.Zaten telefon ekranında 720p üzeri çözürlükte video seyretmeye gerek olmaz zannedersem.

• arkadaşlar kadıköy'de bir telefon cu dan satın aldım

htc desire üzerine 615 lira verdim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Zigg marka olan galiba? Bugun aradim Turkiye distribitorunu 2 ay a anca gelir dedi sensation icin galiba modeli anlamadi :) Siz nereden temin ettiniz yurtdisindan siparismi?

Kullandigim programlarida yazayim:

Altin Haber surum 1.0
    Altin ve Doviz surum 1.5
    Anadolu Ajansi surum 1.21 (memnun degilim)
    Astro (Dosya Yoneticisi) surum 2.5.2
    Barkod Tarayicisi surum 3.6
    CanliTv surum 1.0.8
    Cihan Haber Ajansi surum 1.0
    Compass surum 2.1.1
    Cool Reader (e-kitap okuyucu) surum 3.0.48-5
    Dolphin Tarayici HD surum 6.0.0
    Donanimhaber surum 0.14.13106.50856
    Gittigidiyor surum 0.14.13106.50856
    Hurriyet Android surum 1.2.9
    Instant Heart Rate (Nabiz Olcer) 2.0.5
    Moon+ Reader (e-kitap okuyucu) surum 1.3.4
    ntvmsnbc Mobil surum 3.1.1.1 -Tavsiye!-
    Opera Mini surum 6.1
    Opera Mobile surum 11.1
    Son Depremler surum 1.1

Hanim da Talking Gina surum 1.1 e sardi bayanlarin ilgisini cekebilir oyun kismi :)

• Cihazına kavuşan arkadaşlara Allah günlerde kullanmayı nasip eder inşallah. Herkese hayırlı olsun.

Bir sorum olacak kullananlara; arkadaslar mail senkronizasyonum 15 dkya ayarlı. Bunu push yapmanın bir yolu var mi? Birde her o senkronizasyondan sonra gelen "internwt kullaniminiz şu kadar kalan mb şu kadar" pop-up ını kapatmanın bir yolu var mi? Telefonu birkaç saat kontrol etmesem hepai üstüste birikmiş oluyor, hos bir görüntü oluşmuyor.

Iyi akşamlar
  • quote:

quote:

Zigg marka olan galiba? Bugun aradim Turkiye distribitorunu 2 ay a anca gelir dedi sensation icin galiba modeli anlamadi :) Siz nereden temin ettiniz yurtdisindan siparismi?

Altin Haber surum 1.0
    Altin ve Doviz surum 1.5
    CanliTv surum 1.0.8
    Compass surum 2.1.1
    Opera Mini surum 6.1
    Opera Mobile surum 11.1
    Son Depremler surum 1.1

Hanim da Talking Gina surum 1.1 e sardi bayanlarin ilgisini cekebilir oyun kismi :)

Hocam dh android uygulamasını siz yazınca gördüm ilk defa ve yukledigim gibi sildim. Bildiğimiz mobil sürümü çözünürlük problemiyle önümüze koymuşlar. Hic begenmedim açıkçası. Sizde de var mi çözünürlük sıkıntısı?

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

arkadaşlar kadıköy'de bir telefon cu dan satın aldım

htc desire üzerine 615 lira verdim ...

hayirli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

quote:

quote:

Altin Haber surum 1.0
    Altin ve Doviz surum 1.5
    CanliTv surum 1.0.8
    Compass surum 2.1.1
    Opera Mini surum 6.1
    Opera Mobile surum 11.1
    Son Depremler surum 1.1

Hocam dh android uygulamasını siz yazınca gördüm ilk defa ve yukledigim gibi sildim. Bildiğimiz mobil sürümü çözünürlük problemiyle önümüze koymuşlar. Hic begenmedim açıkçası. Sizde de var mi çözünürlük sıkıntısı?

Evet bendede ayni sekilde ekranin yarisi kadar nerdeyse guncelleme gelirde duzelir umarim...

• quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

arkadaşlar ben s2 kullanıcısıyım sensation a root yapılabilip custom rom yüklenebiliyor mu

sensation'a su anda perm-temp root yapiliyor; agustos ayinda htc bootloader kilidini kaldiracak, o zaman custom romlar kurulabilecek.
  • Arkadaşlar HTC sensation hepsiburada.com da satışa çıktı 1598 TL. Fiyat bana biraz yüksek geldi.Linki veriyorum htc sensation
  • Arkadaşlar bu Akşam vodafone dan 1489/12 taksit'e aldım telefonu. Acımı dindirdim :)
    Ankara çapında 1799 fiyat veren bile oldu!

Telefon şarjda halen, 12 saat şarj edin dediler. Gerçi şarjı dolmak üzere ama..Herneyse
    Tabi dayanamadım ufak tefek karıştırdım
    Birkaç telefon görüşmesi yaptım.

Dokunmatiği harika şu anda(İnşallah sorun çıkmaz)
    Telefon yapısı müthiş, yekpare tek parça, kaya gibi adeta..
    Zil sesleri yeterli gibi geldi bana, daha tam inceleyemesem de.
    Karşı tarafın sesi çok net geliyordu konuşurken
    Ekran bence çok güzel. Yani o youtube daki veya diğer incelemelerdeki gibi, karanlık, ışıkta çok kötü bir ekran falan değil
    Kimbilir belki de bize iyi bir parti denk gelmiştir.

İlk izlenimlerimde gördüğüm kendi adıma en olumsuz şey, ekran fazla ısındı gibi geldi bana.
    Telefonun arkası çok ciddi ısınmıyor, ama dokunduğumuz ekran beklediğimden daha sıcak geldi

Bu arada ilk açılışı cep shop ta yaptık. Adam açtı hemen bir arıza varsa görelim diye, o arada ilk açılışta birkaç soru soruyor..Atladıo geçti hemen. Sanırm bazı kurulumlar vardı. Oraya nasıl geri dönebilirim?

Telefona biraz alışmak gerekecek ama Allah'ın izniyle bir kaza bela arıza gelmedikçe, güncelliğini uzun süre koruyacak dört dörtlük bir telefon

Biraz tuzlu oldu, hayatımda hep hesaplı alışveriş yapan ben, bu sefer kendime hakim olamadım...
    Hayırlısı olsun

edit: Vodafone açılış loogsu menüsü vodafone a dair hiçbirşey yok telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsuff -- 22 Temmuz 2011; 22:13:49 >

• bu telefon beklediğimden çok daha mükemmel......
    İnşallah sorun çıkarmaz.. allah herkese nasip etsin arkadaşlar, aklında tereddüt olanlar, hiç beklemesin...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.