arkadaşlar bu kasayı htpc için kullanmak istiyorum... bu kasayı kullanmış veya kullanan arkadaşlar varsa kasa hakkında düşündüklerini ve gördüklerini yazarsa sevinirim... ayrıca fotoğrafta ekleyen olursa memnun olurum.
Genel Özellikler:
Uyum : Intel P4/AMD P/S (W): 250 W Diğer Özellikler : 2 x Fan 80mm(Air Duct ile) ve 60mm Arka, 1 x Air Duct, VGA için havalandırma, ODD için Vidasız Tasarım, Kolay açılan yan kapak, 4 x Expansion Slot, 2 x USB Port, Audio Desteği Yuva Harici : 2x 5.25" - 1x 3.5" Dahili: 3x 3.5" Boyut / Ağırlık : 140 x 360 x 410 mm / Yaklaşık 5.5Kg Yapı : Micro ATX
RengiSiyah Ön Paneldeki Bağlantılar1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi 2 x USB 1.1 Genişletilmiş Slot Sayısı4 Arkadaki USB Sayısı2 x USB 2.0 5.25" Optik Sürücü Yuvası2 3.5" Optik Sürücü Yuvası3
Asus Vento TS-6A1 250W Slim mATX
Ben de htpc için kasa bakıyorum.Bu kasada güzelmiş.Exa da 78 lira.Acaba 250w yeterli olur mu?
Geçen forumda gördüğüm asus vento çingene kasasından sonra asus kasalarından soğudum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme